Cum faci cele mai bune clătite din brânză de vaci. Ai nevoie doar de trei INGREDIENTE
O variantă mai ușoară a celebrelelor clătite americane propune o rețetă cu doar trei ingredient. Ea are la bază brânza de vaci, tot mai populară pe rețetele de pe Internet.
Astfel, aluatul unei porții pentru două persoane necesită o jumătate de cană de ovăz, o jumătate de cană de brânză de vaci și două ouă. Ingredientele se toarnă într-un blender și se amestecă până ce este obținută o consistență netedă.
Apoi, aluatul se toarnă proporționat într-o tigaie încinsă la foc mediu, cu ulei sau unt, și se întoarce atunci când începe să facă bule. Clătitele pot fi servite cu prepatatele preferate, precum sirop sau fructe.
Brânza de vaci a câștigat popularitate ca ingredient versatil. Ea este întrodusă în rețete pentru pâine sau chiar înghețată. În plus, dacă se utilizează ovăz fără gluten, rețeta este potrivită și pentru persoanele cu alergie la gluten.
CITEȘTE ȘI:
Cum să prepari cele mai reușite clătite. Ingredientul minune care salvează orice rețetă
REȚETĂ CLĂTITE. Trei moduri simple de a prepara CLĂTITE
Cea mai bună rețetă de CLĂTITE. Mihaela Bilic: „Aluatul va fi mai fraged”
Secretul clătitelor pufoase și fragede care nu se întăresc. Ce trebuie să pui în aluat obligatoriu