Cuplul din județul Vaslui, care a ucis un bărbat și i-a băgat trupul în geamantan, a mărturisit o nouă CRIMĂ. Detalii din anchetă

Cuplul din județul Vaslui, care a ucis un bărbat și i-a băgat trupul în geamantan, a mărturisit o nouă CRIMĂ. Detalii din anchetă
Publicat: 18/07/2024, 23:07
Actualizat: 18/07/2024, 23:09

Cuplul de criminali din județul Vaslui, care a ucis un bărbat și i-a ascuns trupul într-un geamantan, a recunoscut o nouă victimă. Autoritățile au găsit rămășițele unei femei într-o pădure dintr-o comună apropiată, după ce autorul a indicat locul. 

Cuplul de criminali, din județul Vaslui, care a ucis un bărbat și i-au ascuns trupul într-un portbagaj, a mărturisit existența unei alte victime. Unul dintre autori i-a condus pe polițiști la locul, dintr-o pădure, din zonă, unde zăceau rămășițele unei femei, notează Hotnews.ro. Dispariția victimei fusese reclamată la poliție în luna august, anul trecut. Cadavrul femeii a fost descoperit la trei zile, după ce trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit într-un geamantan, în aceeași localitate.

Polițiștii de investigații criminale și procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui au desfășurat audieri maraton, în cazul bărbatului ucis, ceea ce a dus la descoperirea unei noi crime cu aceiași autori.

Criminalii sunt un localnic din Pungești, în vârstă de 32 de ani, și concubina acestuia, o femeie de 27 de ani. Aceștia au fugit din localitate, după ce au abandonat valiza cu victima. Ulterior, au fost găsiți la Brașov de polițistul Marian Godină și colegii săi.

Bărbatul de 32 de ani a susținut, la audieri, că a atacat prima victimă, pentru că ar fi încercat să o violeze pe concubina sa. Inițial, procurorii au solicitat arestarea preventivă doar a bărbatului. În urma administrării de noi probe, a fost pusă sub acuzație și arestată și partenera acestuia. Anchetatorii au stabilit că victima a fost ucisă în locuința acestora, iar hainele i-au fost incendiate.

Ipoteza anchetatorilor este că la casa inculpaților, aveau loc acte de prostituție și că bărbatul ucis venise în locuința celor doi, pentru a întreține relații sexuale contracost. Șoferul care a condus victima din Bacău la locuința autorilor din Pungești a confirmat, la audieri, că pe durata călătoriei victima i-ar fi mărturisit acest lucru. Cadavrul victimei a fost găsit complet dezbrăcat în geamantanul aruncat la marginea unui drum.

Cuplul a mărturisit și cea de-a doua crimă la audieri

„Urmare a audierilor desfășurate ieri, au rezultat date cu privire la o altă presupusă faptă de omor comisă probabil în august 2023. În cursul dimineții, organele de cercetare penală, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, s-au deplasat în zona indicată, o zonă împădurită din proximitatea comunei Gârceni, unde au fost găsite rămășițe osoase ce par a fi umane și articole de încălțăminte și îmbrăcăminte ale victimei, o femeie de 51 de ani, din Pungești, dispărută din august 2023. Cei doi bănuiți de comiterea omorului, un bărbat de 32 de ani și o femeie de 27 de ani, sunt deja arestați preventiv pentru comiterea unei infracțiuni de omor-speța cu geamantanul”, a precizat pentru HotNews.ro, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

CITEȘTE ȘI:

Detalii ȘOCANTE în cazul crimei de la Vaslui. Anchetatorii au dezlegat misterul cadavrului din geamantan. Zoro şi Narcisa, acuzaţi de omor calificat

REPLICA lui Godină, după ce i-a prins pe suspecții din dosarul Geamantanul: „Am sprintat după ei ca atunci când e pe foc laptele Măriucăi”

Ruxandra Radulescu
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, și-a început cariera în funcția de redactor la MEDIAFAX și Antena 3. A evoluat mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Dosarul Biancăi Drăgușanu. Două persoane au fost reținute, 700 de haine au fost ridicate după...
Dentista din Brăila a avut parte de o moarte VIOLENTĂ! Detaliile scoase la iveală de...
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit...
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Dentista din Brăila ucisă în cabinet s-a luptat cu agresorul ei. Ce s-a descoperit la...
Cum arăta Iustina Loghin de la Insula Iubirii, înainte de operațiile estetice făcute cadou de...
Lena, soția lui Gabi Enache, mai apetisantă ca oricând! Nu se sfiește să pozeze provocator...
Misterul se adânceşte în cazul morţii stomatologului Marina Gavril. Anchetatorii caută singurul lucru care lipseşte...
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a...
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Este legal să treci pe roșu pentru a face loc ambulanței sau pompierilor? Ce spune...
Germania va reduce ajutorul militar pentru Ucraina în 2025, în ciuda posibilităţii ca Trump să...
De ce poartă ALB jucătorii de la Wimbledon? Mulți știu GREȘIT!
Permisul de conducere obligatoriu pentru a conduce un triciclu. E lege în România
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Insula Iubirii, sezonul 8. Cum arăta ispita Marcel Andrei fără tatuaje și barbă. Bărbatul era...
„Ne-am potolit cu furatul” Reciclarea PET-urilor a devenit o afacere profitabilă! Cât câștigă românii pe...
Ștefan Stan, despre momentul în care a fost victima unui accident rutier: „Aveam o mașină...
Delia, look total neașteptat la Electric Castle 2024. Cântăreața a făcut show pe scena festivalului
BANCUL ZILEI. Profa: – Bulă, te-am rugat să desenezi o vacă și iarbă. Văd doar...
Un nou experiment sugerează că suntem singura civilizație inteligentă din galaxie