Cât au plătit clienții pentru un platou pescăresc la cherhanalele de pe litoralul românesc, în cea de-a doua zi de Crăciun? Mai mulți clienți s-au îndreptat spre restaurantele de la Marea Neagră pentru a se înfrupta din astfel de delicii. Însă, cât costă un asemenea platou? Iată detaliile.
Persoanele care au luat în considerare petrecerea sărbătorilor la malul Mării Negre s-au putut delecta cu bunătăți pescărești. Îndeosebi, au comandat un platou pescăresc cu „de toate” și s-au bucurat de muzică, atmosfera pozitivă, de voie bună și de timpul petrecut cu cei dragi. Însă, cât costă un asemenea platou cu bunătăți, la cherhanalele de pe litoralul românesc? Desigur, prețurile depind de cantitate, produsul consumat, dar și de local.
Printre produsele pe care clienții le-au consumat la cherhanale se numără ciorba de pește, peștele prăjit, ciorba de storceag, sau icre. De altfel, nu au lipsit nici midiile pane, calamarul prăjit sau peștele preparat pe plită.
„Cu nelipsita ciorbă de peşte, ciorbă de storceag, și bineînțeles peste prăjit, pe plită sau aperitive, icre, avem de toate, suntem pregătiți, nelipsitele platouri care conțin puțin din fiecare, icre de știucă, icre de crap, calamar prăjit, midii pane”, spune Gabriel Roşca, şef de sală, arată Observatornews.ro.
Alte produse servite în meniuri au fost: calcan de plită, chefal și biban de mare. Desigur, la cherhanale se pot găsi și meniuri speciale pe 1 ianuarie, după ce au loc petrecerile de Revelion.
Pentru un platou pescăresc, clienții au plătit 190 de lei (platou pentru 2 persoane).
Sursă foto: Envato – caracter ilustrativ