Diana Șoșoacă lansează atacuri și declarații antisemite /Probabil că doamnele sunt de origine evreice. Eu, cu salteluțele, nu vorbesc!

Publicat: 12/08/2024, 21:08

Odată plecată la Bruxelles, după ce a câștigat un mandat de europarlamentar, Diana Șoșoacă poartă cu ea nostalgia circului din Parlamentul României și încearcă se reconstituie atmosfera cu orice prilej. A încercat portul ei tradițional și în Parlamentul European, dar a fost imediat evacuată. Prin urmare, a revenit în România, unde a convocat toate partidele suveraniste la o discuție pe tema uniunii într-un singur bloc. AUR a trimis la întâlnire trei reprezentante care au fost întâmpinate cu circ și scandal de către Diana Șoșoacă.

Reprezentantele AUR, europarlamentarul Maria Teodorescu, deputatul Gianina Șerban și Ramona Ioana Bruynseels, au ieșit cam șifonate după întâlnirea pe care au avut-o luni cu europarlamentarul Diana Șoșoacă. Nici n-au intrat bine în incinta locului în care ar fi trebuit să aibă loc întâlnirea, că au fost puse pe fugă și amenințate cu poliția. Femeile și-au spus oful Spre seară, a venit și replica Dianei Șoșoacă. Aceasta a lansat adevărate atacuri la persoană, pe lângă multitudinea de afirmații antisemite .

Acestea sunt condițiile pentru orice partid care se consideră naționalist se asta la masa negocierilor cu noi. Iertați-mă, dar doar să trimiți niște penibile…. Eu, una, în locul lor, n-aș fi acceptat în veci această poziție penibilă de a veni cu… iertați-mă, dar aici e casa mea! Tu intri pe teritoriul meu privat. Gândiți-vă că în casa voastră, unde aveți o întâlnire și unde ați specificat clar cine are dreptul să intre, vin și dau buzna câteva persoane care se consideră îndrituite să intre pe proprietatea voastră să facă scandal, să vă strice întâlnirea și să vă facă și observații la voi în casă să vă spună: ia, plecați de aici! Păi asta, iertați-mă, seamănă a chestiune evreiască! Probabil că doamnele sunt de origine evreice. Eu așa cred și din câte informații am sunt cam evreice doamnele și susținute de domnul Vexler (n.r. deputat Silviu Vexler) și de Institutul Elie Wiesel, vă rog frumos, duceți-vă la voi acasă, nu la noi acasă!

În ceea ce privește pe cele trei reprezentante AUR, Șoșoacă și-a motivat gestul prin acela că „nu vorbește cu salteluțele”.

Sau dacă stați aici, respectați-le, învățați să respectați condițiile, învățați să fiți oameni politici, nu politicieni sau politiciene care să sară dintr-o salteluță în alta, așa cum s-a obișnuit în această politică mizeră, de 34 de ani. Eu, cu salteluțele, nu vorbesc! Și niciun caz nu voi vorbi vreodată cu exponenta globalismului, reprezentanta „varanului” (n.r pseudonim pal omului politic Dan Voiculescu) care vine să își aroge vreo reprezentativitate, eventual probabil că reprezenta pe „varan”, a declarat Diana Șoșoacă într-un filmuleț de peste o oră, postat pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI:

Diana ȘOȘOACĂ „lovește” din nou/AUR: Excludem continuarea oricăror discuții cu cei prezenți astăzi la farsa numită „consultări în crâșmă”

George SIMION către prietenul fostului ministru liberal al AGRICULTURII, Gheorghe FLUTUR: Nu vrei să faci puțină PUȘCĂRIE?

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Noi mărturii șocante din dosarul Sf. Pantelimon: Una dintre doctorițe „venea să controleze starea pacientului,...
Doliu la Antena 1! A murit Adrian Cherciu, antrenorul vedetelor de la Splash 😢
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi...
Partidul moldovean care a părăsit Blocul Împreună după desemnarea candidaturii la prezidențiale anunță propriul candidat
Florin Piersic, apariție șoc! Cum a ajuns să arate? Problemele de sănătate l-au transformat complet
General: Ucrainenii au dat o lovitură groaznică Rusiei și lui Putin. „Au fost prinși nepregătiți”
Cum arată acum Mariana Bitang? Cu greu o mai recunoști! Timpul nu iartă pe nimeni...
Pensie majorată cu 2000 de lei după marea recalculare pentru un bărbat din București
EXCLUSIV. Mărturia soţiei lui Marian, victima "doamnei cu coasa" de la Pantelimon. "Atât mi-a zis:...
De ce s-a sinucis jandarmul de 24 de ani din Timișoara! Acum s-a aflat adevăratul...
Doliu în familia Nadiei Comăneci! Celebra gimnastă a transmis un mesaj dureros în mediul online
Arde, uite cum arde! Top vedete din România în costume de baie minuscule: Antonia, Daniela...
Doar proprietarul are dreptul să parcheze pe trotuarul din fața casei? Ce stabilește legea rutieră
Efectele ofensivei ucrainene. China cere detensionarea situaţiei din Rusia
Conspirația Lunii, rezolvată! Ce au găsit astronauții Apollo?
Îți blochează masina la ITP! Sunt reverificate de inspectorii RAR
E marele coșmar al șoferilor. Greșeala care aduce mari sancțiuni
Moment dureros la ziua de naștere a Selenei Olariu, sora tânărului ucis în accidentul de...
Breaking news! Cine e, de fapt, bărbatul de 24 de ani care s-a împușcat în...
Ce spune Carmen de la Sălciua despre norocul ei în viață: “Nu consider că am...
Cine sunt victimele catastrofei aeriene din Brazilia: 62 de oameni și-au pierdut viața
BANCUL ZILEI. Ion și Măria se decid să facă dragoste: - Vai, ce e asta?
Un parc de 10 hectare a recreat celebra pictură „Noaptea înstelată” a lui Vincent Van...