Prima pagină » Actualitate » Dieta de după Paște | Ce trebuie să mănânci ca să dai jos kilogramele în plus de după mesele pascale

Dieta de după Paște | Ce trebuie să mănânci ca să dai jos kilogramele în plus de după mesele pascale

Dieta de după Paște | Ce trebuie să mănânci ca să dai jos kilogramele în plus de după mesele pascale

Acum, că sărbătoarea Învierii de apropie de final, mulți dintre noi am făcut, poate, unele excese alimentare în ultimele zile, motiv pentru care o dietă ar putea fi binevenită.

Există, de altfel, o dietă chiar potrivită pentru această perioadă: dieta cu ouă fierte, informează exquis.ro.

Pe lângă consumul controlat de alimente, este important ca, pe parcursul acestei diete, să beți cel puțin opt pahare de apă pe zi, pentru a vă asigura că sunteți foarte bine hidratat/ă. De asemenea, apa ajută la reducerea cantității de toxine din organism.

Totodată, și mișcarea este importantă în această perioadă, astfel că orice activitate care implică mișcare și care vă face plăcere este ideală.

Care este dieta de după Paște

În perioada acestei diete sunt total interzise produsele de tip fast-food, dulciurile și produsele de patiserie. De asemenea, se recomandă evitarea băuturilor alcoolice.

Iată recomandările pentru o săptămână de dietă:

Luni

  • Mic-dejun: 2 ouă fierte şi un măr
  • Prânz: friptură de pui la grătar și salată de varză
  • Cină: o salată cu roșii, castraveți, ceapă, brânză, ou fiert și puțină brânză rasă.

Marţi

  • Mic-dejun: 2 ouă fierte şi o portocală.
  • Prânz: Legume pe grătar (dovlecel, ardei) şi o friptură.
  • Cină: o salată verde cu lămâie, 2 ouă fierte.

Miercuri

  • Mic-dejun: 2 ouă fierte şi un grapefruit. Poți mânca și un iaurt mai slab în grăsimi.
  • Prânz: Brânză slabă, o roşie, un castravete și un ardei roșu. Poți de asemenea să mănânci și o supă cremă de roșii.
  • Cină: mămăliguță cu brânză slabă și ouă fierte.

Joi

  • Mic-dejun: 2 ouă fierte şi o pară.
  • Prânz: salată orientală: cartofi dulci, ou fiert, ceapă și măsline
  • Cină: friptură, garnitură de spanac.

Vineri

  • Mic-dejun: 2 ouă fierte şi un iaurt
  • Prânz: 2 ouă fierte şi legume la aburi (dovlecel, ardei, conopidă)
  • Cină: Peşte la grătar și o salată verde cu roșii și castraveți.

Sâmbătă

  • Mic-dejun: 2 ouă fierte şi un grapefruit
  • Prânz: o salată de fructe
  • Cină: o salată de legume

Duminică

  • Mic-dejun: 2 ouă fierte şi un pomelo
  • Prânz: Salată de roşii şi pui
  • Cină: Legume la grătar

Citește și