Din ce cauză a murit Andrei Versace. Legiștii nu au găsit leziuni interne și externe, dar rezultatele care vor lămuri totul vor veni peste un an

Publicat: 22/07/2024, 12:00
Actualizat: 22/07/2024, 13:17

Influencerul Andrei Pârvan, cunoscut în mediul online ca Andrei Versace, a fost găsit mort, sâmbătă, în apartamentul său dintr-un complex rezidențial de lux din Sectorul 1 al Capitalei. Legiștii nu au găsit leziuni interne și externe, dar rezultatele care vor lămuri ce s-a întâmplat vor veni peste un an, au spus, în exclusivitate pentru Gândul, surse din ancheta privind moartea lui Andrei Versace.

Medicii legiști au făcut luni necropsia și vor trimite anchetatorilor raportul cu rezultatele preliminare.

În cazul lui Andrei Pârvan, cauza este nedeterminată, având în vedere gradul de putrefacție. Nu are leziuni interne și externe, iar mai multe probe vor fi analizate în condiții de laborator. Rezultatul lor îl vom afla peste un an, un an și jumătate”, au precizat sursele citate, pentru Gândul.

La necropsie, legiștii au prelevat și probe pentru a stabili dacă Andrei Versace a consumat substanțe stupefiante sau a luat medicamente înainte de a muri. Rezultatele acestor investigații vor dura însă mai bine de un an. Fără aceste date de la legiști, anchetatorii nu vor putea decide ce fac mai departe cu dosarul.

După finalizarea necropsiei, familia lui Andrei Pârvan va ridica sicriul cu trupul acestuia și îl va duce la o capelă din cartierul Berceni, urmând să fie înmormântat în cimitirul în care sunt înhumați și bunicii influencerului.

Gândul a publicat, în exclusivitate, ce au găsit anchetatorii în apartamentul lui Andrei Versace, după ce ușa de la intrare a fost deschisă de un echipaj de descarcerare de la ISU București, chemat de agentul de pază al complexului rezidențial din Sectorul 1, care a simțit un miros înțepător, specific unei persoane decedate. (imaginile le puteți vedea AICI)

Anchetatorii vor să reconstituie ultimele ore de viață ale lui Andrei Versace

La intrarea în locuința lui Andrei Pârvan erau mai multe perechi de adidași, împrăștiate pe hol, însă nici în sufragerie și nici în bucătărie nu erau urme de răvășire sau semne care să indice că ar fi avut loc o spargere ori un atac violent.

Influencerul Andrei Versace era îmbrăcat doar cu o pereche de pantaloni scurți, iar pe corp nu avea urme de violență.

Anchetatorii care cercetează condițiile în care a murit influencerul Andrei Versace au formulat deja o primă ipoteză. Totodată, se fac cercetări pentru a se stabili care sunt ultimele persoane care s-au întâlnit cu Andrei Versace în ultimele sale ore de viață și se caută imagini care să îi ajute pe procurori să reconstituie ce a făcut influencerul înainte de a intra pentru ultima dată în apartamentul său din complexul rezidențial de lux din Sectorul 1.

Toate probele ridicate de anchetatori la cercetarea de la fața locului, declarațiile martorilor și rezultatele de la medicii legiști vor fi reunite în dosarul deschis după ce influencerul a fost găsit decedat.

În astfel de cazuri, procedural, se deschide un dosar de moarte suspectă, se fac cercetări in rem pentru această faptă, dar în final, pe baza tuturor probelor, procurorii decid dacă a fost vorba de o crimă sau doar de un accident, caz în care vor închide dosarul.

Influencerul Versace, probleme de sănătate, din cauza consumului de droguri

Surse din Poliție au declarat, pentru Gândul, că paznicul clădirii a sunat la 112 după ce a simțit un miros înțepător care răzbătea din locuința bărbatului.

Pentru că ușa era încuiată, a fost nevoie de un echipaj de descarcerare din cadrul ISU București-Ilfov. Sursele citate au afirmat că, din primele verificări, pe trupul lui Andrei Versace nu s-au observat urme de violență. Cadavrul a fost transportat la INML pentru efectuarea necropsiei, iar anchetatorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Influencerul Andrei Versace începuse să aibă, în ultimii ani, probleme mari de sănătate, din cauza consumului de droguri. În acest context, Andrei Versace a ajuns la Spitalul Clinic de Psihiatrie „prof. dr Alexandru Obregia”, unde a stat internat o bună bucată de timp.

Pe fondul consumului de stupefiante, la jumătatea lunii iulie a anului trecut, pe numele lui Andrei Pârvan a fost depusă o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, prin care un cunoscut de-al acestuia denunța faptul că influencerul i-ar fi furat mașina.

Acesta a spus că, la data incidentului, era împreună cu Andrei Pârvan, care se afla pe scaunul din dreapta al mașinii. La un moment dat, reclamantul susține că ar fi coborât să cumpere ceva de la un magazin, iar Andrei Versace ar fi profitat de situație și s-ar fi urcat la volan.

Andrei Versace etala în mediul online imaginea unui milionar

Andrei Pîrvan era cunoscut în spațiul public datorită activității sale din online.  Acesta s-a promovat în repetate rânduri ca „regele fițelor.”

Bărbatul aborda un stil de viață excentric și posta frecvent pe rețelele sociale imagini cu mașini de lux, vacanțe în care mergea și chiar în elicoptere.

Andrei Versace le arăta urmăritorilor săi apartamentul în care locuiește și se lăuda că a investit în el nu mai puțin de 600.000 de euro.

Prin abordarea sa, Andrei Versace a reușit să capteze atenția actorului Mihai Bendeac, care l-a transformat într-un personaj foarte popular și l-a interpretat de mai multe ori în show-urile sale de comedie.

Ultima dată când numele lui a fost menționat în presă a fost la sfârșitul lunii martie, când, pe jumătate dezbrăcat, acesta a făcut scandal într-un mall din centrul Bucureștiului și a stropit cu apă mai mulți clienți.


CITEȘTE ȘI:

Ce au găsit polițiștii în CASA influencerului Andrei VERSACE. Anchetatorii au ridicat probe și așteaptă rezultatele necropsiei

Anchetatorii vor să RECONSTITUIE ultimele ore de viață ale lui Andrei VERSACE. Care este principala ipoteză luată în calcul de procurori

Ultimul mesaj postat de Andrei Versace. Intrase în conflict cu interlopul Fane Căpățână

Andrei VERSACE era anchetat de procurori, după ce ar fi FURAT o mașină de 40.000 de euro. Proprietarul autoturismului l-a bătut cu lopata

Ce avere avea Andrei Versace, de fapt. Cum a făcut cei mai mulți bani

Cine este tatăl lui Andrei Versace. Din ce a făcut bani Ionel Pârvan, de fapt

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Mara Răducanu
Mara Răducanu este jurnalist de eveniment. A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București și a lucrat la mai multe publicații, mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Filmul crimei din Brăila. Doctorița a fost ucisă în 33 de secunde. Cum a încercat...
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar...
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Restaurantele din Paris, pustii ca în pandemie înainte de Jocurile Olimpice. Proprietarii sunt furioși: „O...
Andrei Versace, dator la CĂMĂTARI?! Un prieten rupe tăcerea despre sursa de venit a influencerului:...
Mantea și-a dezvăluit DIETA specială pe care o respectă! Arată fabulos la 38 de ani
Vremea se schimbă radical în România, de la mijlocul săptămânii. ANM a emis prognoza meteo...
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
Nuntă transformată în tragedie, în Botoșani. O femeie a decedat după ce fiica ei a...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Cine îl va înlocui pe Joe Biden? Numele cele mai importante ce ar putea să...
REVOLUȚIE în electronică! Au anunțat o descoperire remarcabilă!
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
Bogdan Vlădău nu știe cum să-i mai intre în grații Ginei. Vedeta îl ignoră total,...
Ce a putut să își pună un român la fereastră, fără să îi pese de...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online....
EXCLUSIV! Prietena lui Andrei Versace, dezvăluiri cutremurătoare după moartea lui: ”Nu și-a pus capăt zilelor!...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
O bucată din scoarța Pământului a dispărut, dar cercetătorii cred că au găsit-o