Prima pagină » Actualitate » Doina Gradea, revoltată de debarcarea sa de la șefia TVR: „Nu am fost obedientă. Sincer, e jenant…”

Doina Gradea, revoltată de debarcarea sa de la șefia TVR: „Nu am fost obedientă. Sincer, e jenant…”

Doina Gradea, revoltată de debarcarea sa de la șefia TVR: „Nu am fost obedientă. Sincer, e jenant...”

Șefa TVR, Doina Gradea, se revoltă din cauza planurilor actualei coaliții de guvernare de a o schimba din funcție.

Gradea spune că singurul motiv este dorința de a se impune noi șefi unși politic, dar și că rapoartele Curții de Conturi care arătau probleme la TVR au fost contestate în instanță, pe motiv că nu sunt corecte.

„Singurul argument real al schimbării, imoral şi ilegal după mine, este că actuala majoritate doreşte să îşi numească şefii la cele două instituţii publice media. Nu am fost obedientă. Curtea de Conturi a făcut anumite constatări, luând decizii, însă majoritatea total nedrepte, incorecte, pe care, de altfel, TVR le-a contestat. Însăşi unele dintre decizii se contrazic între ele.

Doina Gradea: „S-au agățat de ce au putut”

Eu cred că decidenţii politici aveau nevoie să aibă o explicaţie a demiterii actualei conduceri şi s-au agăţat de ce au putut. Sincer, e jenant. Ştim cu toţii şi a înţeles şi opinia publică ce urmăresc de fapt”, a spus Doina Gradea pentru „Q Magazine”, într-un interviu în care este „ridicată în slăvi”, după cum scrie paginademedia.ro.

Radu Tudor de la Antena 3, propus șef la TVR! Ce spune Orban, dar și ce precizează jurnalistul

Jurnalistul Radu Tudor (50 de ani) , de la Antena 3, ar fi fost propus de liberali pentru funcția de director general al Televiziunii Române. Ce spune Orban, dar și ce precizează realizatorul tv.

O vedetă TVR demască ”șantajul” la care a fost supusă pentru ca emisiunea să-i rămână în grilă: ”Nimeni și nimic nu poate îngrădi dreptul la opinie al unui jurnalist”

O vedetă a Televiziunii Naționale a fost ”readusă cu picioarele pe pământ” de conducere – prin intermediul Oficiului Juridic – după ce a postat, pe site-ul personal, un text considerat ”critic” față de ”instituție și de angajații săi”.

”Zilele trecute, aflată la capătul puterilor și al răbdărilor după o perioadă extrem de dificilă, am postat pe site-ul pe care îl dețin și conduc un editorial în care-mi exprimam o serie de emoții… să le spunem “profesionale”. Cum s-ar zice, pe românește, ”mi-am spus of-ul”.  Cuvintele mele au patinat pe muche de cuțit, pentru că orice subiect ce atinge instituția în care m-am consacrat, îmi provoacă, în ultima vreme, o durere aproape fizică și, ulterior, repercusiuni consistente”, mărturisește Marina Almășan pe site-ul femeide10.ro.  

Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții ... vezi toate articolele