Două alimente consumate des de către români s-au dovedit a fi CANCERIGENE. Care sunt acestea
Deși cancerul este în creștere în rândul tinerilor, sunt anumite schimbări în stilul de viață care se pot face pentru a reduce riscul de a dezvolta boala.
Conform unui specialist, două alimente comune, consumate des de către români, sunt extrem de periculoase.
Astfel, Nichole Andrews, un dietetician specializat în cancer, a avertizat recent că două alimente comune s-au dovedit a provoca cancer și a îndemnat oamenii să le scoată din dietă. Este vorba despre alcool și carne procesată.
Acestea include toate tipurile de alcool și produse de tip mezeluri, hot-dog, cârnați, slănina și carnea de vită uscată, care au fost conservate prin afumare, maturare, sărare sau adăugarea de conservanți.
„În calitate de dietetician în domeniul cancerului, vreau să vă informez că doar două alimente cresc riscul de cancer, unul dintre ele nici măcar nu este un aliment, și este atât de ușor să le înlocuiți”, a declarat dieteticiana.
Alcoolul și carnea procesată sunt consumate în întreaga lume în fiecare zi, încât poate fi o surpriză că acestea pot provoca cancer.
CITEȘTE ȘI: