Demers neașteptat al ACTORULUI Costel Constantin, în ultimele luni de viață! Și-ar fi vândut locuința fiului vitreg, deși avea un băiat cu prima soție

Demers neașteptat al ACTORULUI Costel Constantin, în ultimele luni de viață! Și-ar fi vândut locuința fiului vitreg, deși avea un băiat cu prima soție
Costel Constantin a fost înmormântat lângă cea de-a doua sa soție, Mihaela, alături de care a trăit peste 50 de ani și pe care o diviniza (Foto: Gândul)
Publicat: 29/05/2024, 08:30
Actualizat: 29/05/2024, 13:07

Marele actor Costel Constantin a avut parcă un presentiment că va părăsi curând această lume. Cu doar câteva luni înainte să moară, maestrul ar fi vrut să se asigure că apartamentul pe care-l deținea în Sectorul 1 al Capitalei îi va reveni fiului său vitreg, Vlad. Maestrul i-ar fi făcut acestuia acte de vânzare-cumpărare pentru locuința în care a trăit până în ultima sa clipă. Într-o discuție cu ziarul Gândul, maestrul se plângea că a întâmpinat unele dificultăți în întocmirea actelor, care l-au pus drumuri, în condițiile în care diabetul îi crea mari probleme și prefera să nu mai iasă din casă.

  • Vlad, de profesie medic, este fiul vitreg al actorului, din prima căsnicie a soției sale, Mihaela. Actorul avea și un fiu natural, Tudor, fost jucător de rugby de performanță. Surse Gândul susțin că, la doar câteva ore de la moartea actorului, fiul vitreg ar fi deschis subiectul despre succesiune, pe care l-a reluat chiar în ziua înmormântării, mai exact la parastasul care s-a ținut la un restaurant din Capitală.
  • Această grabă i-ar fi displăcut lui Tudor Constantin, care a considerat nepotrivit să vorbească despre succesiune la doar câteva ore de la înmormântarea tatălui său.

Maestrul Costel Constantin și soția sa, Mihaela, nu au avut copii împreună, dar fiecare avea câte un fiu dintr-o căsnicie anterioară. Tudor, supranumit “Uriașul din Carpați”, este fiul natural al actorului din căsătoria cu prima sa soție, Sânziana, și a jucat rugby de performanță. Acum lucrează în marketing la clubul sportiv pe care îl deține soția sa, iar în paralel are și alte afaceri.

Vlad, fiul pe care soția actorului, Mihaela, îl avea din căsnicia anterioară, este de profesie medic chirurg și lucrează la Spitalul ”Sfântul Pantelimon”.

Relația marelui actor cu fiul său natural era una bună, dar nu foarte apropiată, cei doi păstrând legătura mai mult telefonic, având în vedere că, foarte mulți ani, Tudor nu a fost în țară, el jucând rugby la o echipă din Franța. În schimb, Costel Constantin păstra legătura constant cu nora sa, Cristina.

După moartea soției sale, Mihaela, maestrul a suferit enorm, iar odată cu durerea sufletească, au apărut și problemele de sănătate.

Astfel, un diabet galopant l-a pus la pământ și în ultima vreme nu mai părăsea apartamentul în care locuia decât pentru treburi administrative care necesitau prezența lui. Mai mult, din cauza sănătății precare, cu puțin timp înainte să moară, actorul a povestit pentru Gândul că, în luna februarie, a acestui an i s-a făcut rău și a căzut în casă.

Cu câteva zile înainte să părăsească această lume, episodul s-a repetat: din nou i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ, căzătură care i-a provocat o rană destul de serioasă la față. Afectat de problemele de sănătate, actorul a găsit sprijin în fiul său vitreg, Vlad, care este medic chirurg la Spitalul ”Sfântul Pantelimon”.

”Vlad vrea să facă succesiunea cât mai repede”

Simțindu-și parcă sfârșitul, cu doar câteva luni înainte să moară, maestrul ar fi vrut să se asigure că apartamentul pe care-l deținea în Sectorul 1 îi va rămâne fiului său vitreg, Vlad. El ar fi făcut acte de vânzare-cumpărare pe numele lui Vlad, maestrul plângându-se la vreme respectivă, într-o discuție cu Gândul, despre unele piedici pe care le-a întâmpinat la perfectarea actelor.

Maestrul era necăjit că a fost pus pe drumuri de mai multe ori, în condițiile în care, în ultima vreme, nu mai ieșea din casă, deoarece nu se simțea deloc bine. Cu toate acestea, alți membri ai familiei spun că nu au cunoștință ca actorul să fi făcut acte de vânzare-cumpărare pentru apartament pe numele fiului său vitreg.

”Noi nu știm de așa ceva, poate a intenționat să îi facă, dar nu a apucat să finalizeze vânzarea sau este vorba despre alt apartament. Nu avem detalii despre asta”, ne-au spus surse din anturajul familiei.

În afara acestui apartament, maestrul mai avea însă și alte proprietăți, printre care o casă la Breaza și una în Grecia, iar acum cei doi fii ai săi, Vlad, băiatul vitreg, și Tudor, băiatul său natural, trebuie să se așeze la masa succesorală.

Surse Gândul susțin că, la inițiativa fiului vitreg, discuția despre succesiune ar fi fost deschisă chiar la câteva ore după moartea actorului, iar subiectul ar fi fost reluat imediat după  înmormântarea actorului, mai exact la parastasul care a urmat și care s-a ținut la un restaurant din Capitală. Fiul vitreg, Vlad, l-ar fi ”convocat” pe Tudor la o discuție între patru ochi pe această temă.

Tudor Constantin, fiul natural al marelui actor, alături de soția lui, Cristina

”Tudor era la masă când a venit la el și i-a spus că vrea să discute ceva personal. Au ieșit afară să stea de vorbă. Tudor a fost deranjat de această grabă, pe care nu o înțelege, i se pare normal să aștepte să treacă cele 40 de zile de doliu, când se mai liniștește, dar Vlad vrea să facă succesiunea cât mai repede”, au spus sursele Gândul.

”Cum să îl întrebi așa ceva?”

Dincolo de problema succesiunii, sursele Gândul povestesc că și la înmormântare au fost niște momente care l-au deranjat pe fiul natural al actorului. Unul dintre acestea a fost acela când soția lui Vlad le-ar fi sugerat apropiaților să nu dea nicio declarație presei. O altă scenă care l-ar fi nemulțumit pe Tudor Constantin ar fi fost aceea când fratele său vitreg l-ar fi întrebat dacă vrea să-și ia rămas bun de la părintele său.

”Tudor nu a putut suporta momentul în care l-au băgat în groapă. El este un munte de om, nu l-am văzut niciodată plângând, dar la înmormântare a plâns. Vlad a venit la el să îl întrebe dacă vrea să-și ia rămas bun de la tatăl său. Cum să îl întrebi așa ceva?”, ne-a spus aceeași sursă.

Pe de altă parte, Vlad nu l-ar fi anunțat pe Tudor că tatăl său a murit, iar acesta ar fi aflat tragica veste de la o cunoștință care văzuse știrea la televizor. În acea zi, Tudor ar fi încercat să ia legătura cu medicul încă de dimineață, pentru a verifica informația, dar acesta le-ar fi confirmat abia în jurul prânzului că marele actor s-a stins din viață.

Aceleași surse spun că marele actor a murit în timp ce fiul său vitreg, medic chirurg la Spitalul ”Sfântul Pantelimon”, unde fusese internat actorul, se afla într-o operație. Vlad ar fi încercat să-și resusciteze tatăl timp de 45 de minute, dar nu a reușit să-l mai salveze.

Fiul vitreg al actorului ar fi refuzat orice implicare din partea fiului natural în organizarea funeraliilor, deși acesta și-a manifestat dorința de a ajuta.

”L-au sunat mereu și l-au întrebat dacă vor să îl ajute și de fiecare dată i-au răspuns «nu, facem noi tot»”, a completat sursa Gândul.

CITEȘTE ȘI:

Marele actor Costel Constantin a murit! Doliu URIAȘ în lumea teatrului!

Zeci de oameni l-au condus pe ultimul drum pe Costel Constantin. „S-a dus cel mai generos actor. Era penultimul mohican din generația de aur”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cum se calculează media finală la Bac în 2024. Ce se întâmplă cu candidații care...
A reapărut în România după ce a fost dată dispărută mai bine de 50 de...
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de...
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
GALERIE FOTO Doi soți britanici și-au vândut casa și au cumpărat un sat întreg în...
Scandal de proporții! Și-a desfigurat iubita lui “E diavol și bolnav psihic!” + “I-am făcut...
IREAL: cum arată Dana Roba la un an de când a fost desfigurată cu ciocanul....
Val de scumpiri de la 1 iulie. Cu cât va creşte factura la gaze la...
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
Mai mulți români au fost implicați în incendiile de vegetație din Turcia. Panică și haos...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Nemții au lansat „GARSONIERA” Dacia Duster. Pentru minimaliști – VIDEO
Peskov a dezvăluit ce făcea Putin în timpul dezbaterii Biden-Trump
EFECTUL MIRACULOS pe care îl are CAFEAUA pentru oamenii SEDENTARI!
Verdictul FINAL pentru Elena Udrea. Înalta Curte a luat decizia
Așa îți protejezi datele din telefon. Durează câteva secunde
Doliu în cinematografia românească! Celebra actriță s-a stins din viață pe neașteptate. Despre cine e...
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula...
Anda Adam a îmbrăcat rochia de mireasă! Suma uriașă pe care artista a dat-o pentru...
A murit Ileana Stana Ionescu: "Cu adâncă durere anunţăm stingerea din viaţă celei care a...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
„Particulele-fantomă” ar putea fi secretul din spatele celor mai grele elemente din Univers
×