EXCLUSIV | Dezvăluiri șocante din lumea traficanților care vând drogul violului. Orgii sexuale pentru narcomani, într-un hotel de lux din București

EXCLUSIV | Dezvăluiri șocante din lumea traficanților care vând drogul violului. Orgii sexuale pentru narcomani, într-un hotel de lux din București
Publicat: 19/04/2023, 07:00

Un tânăr din Capitală a trăit un adevărat coșmar după ce a fost atras la o petrecere despre care știa că urmează să aibă loc într-un apartament închiriat într-un hotel de lux din Sectorul 4. În realitate, bărbatul a fost drogat cu un substitut sintetic al cocainei, care dă o dependență extrem de puternică, a primit drogul violului și a participat la mai multe orgii sexuale împreună cu fete și băieți dependenți de etnobotanice. Ulterior, acesta a rămas sechestrat zile în șir în locația respectivă, unde ar fi fost obligat să vândă droguri. 

Scăpat din mână de autorități, traficul de droguri din România a ajuns să îmbrace forme care, nu cu mult timp în urmă, păreau a fi exclusiv de domeniul fantasticului.

Un tânăr din București, căzut în patima drogurilor, a povestit, în exclusivitate pentru Gândul, cum a ajuns, dintr-o dată, sclavul unei grupări extrem de periculoase, care, prin intermediul drogurilor, reușea să-l controleze aproape total.

Consumator de droguri, tânărul se împrietenise, de o bună bucată de timp, cu un alt bărbat, dependent la rândul său de stupefiante. Acesta, fost angajat al unui fast food din cartierul Berceni, obișnuia să și vând droguri, în special etnobotanice.

Prin intermediul fostului vânzător de shaorma, tânărul a cunoscut o fată care, încă de la început, i-a făcut ochi dulci. După numai câteva întâlniri, aceasta i-ar fi propus s-o însoțească la o petrecere, care urma să aibă loc într-un apartament închiriat în incinta unui hotel de lux din Sectorul 4.

Ajuns în locația respectivă, bărbatul a găsit mai multe persoane care păreau să dea socoteală în fața unui individ care se recomanda sub numele fals de Albert. Amabil, acest Albert i-ar fi dat să prizeze un etnobotanic extrem de periculos, Mefedrona 4, cunoscut drept substitut al cocainei, denumit și „miau-miau”.

„După ce m-am drogat, o fată de origine turcă s-a dat la mine. Albert s-a prefăcut foarte supărat și mi-a spus că am să-i dau 200 de euro, ca amendă pentru că m-am băgat în seamă cu prietena lui. Tot atunci, mi-a luat telefonul și alte bunuri personale”, a povestit victima.

Bărbatul a mai spus că, de la prima doză, „miau-miau” i-a creat o dependență psihică puternică și a rămas în locația respectivă, alături de alți narcomani, bărbați și femei, pentru a consuma în continuare. Spre seară, a urmat o petrecere care s-a transformat într-o orgie sexuală în toată regula.

„S-a stins lumina și toată lumea făcea sex cu toată lumea. Erau și minore acolo, cel puțin așa păreau. Știu că unele fete se prostituau pentru droguri, altele sperau să primească alte doze, în condițiile în care erau datoare la Albert și oamenii săi”, a  mai relatat martorul.

Traficanții i-au dat drogul violului

Tânărul mai spune că, la un moment dat, pentru a-i înfrânge complet orice urmă de opoziție, i s-ar fi pus în băutură drogul violului, care anulează voința celui care îl ingerează. Aflat în imposibilitatea de a refuza, bărbatul a fost pus să cântărească și să vândă etnobotanice altor narcomani.

„Timp de opt zile la rând, am fost drogat și ținut în apartamentul acela. Nu am dormit deloc, sau cel puțin asta a fost senzația mea. Seară de seară, casa era plină de consumatori de droguri care, undeva după orele 19.00, făceau sex în grup”, a spus tânărul.

Acesta a menționat că sexul nu era niciodată contra cost, însă, disperați să facă rost de mai mulți bani pentru stupefiante, participanții obișnuiesc să se fure între ei. Se fură bani, telefoane, ceasuri, haine, încălțăminte, chiar și șosete.

Bărbatul a văzut cum Albert și oamenii lui, toți înarmați cu arme albe, îi puneau pe diverși consumatori să comande Mefedrona 4 de pe diferite site-uri din străinătate. În același timp, traficanții aduc și GHB (drogul violului), pe care reușesc să-l „îndoaie” cu alte substanțe, în așa fel încât să obțină de zece ori mai multă substanță pentru vânzare.

Surse din rândul anchetatorilor antidrog din Capitală au declarat, pentru Gândul, că cele relatate de tânăr descriu un mod de operare cunoscut de autorități, iar petrecerile organizate la hotelul menționat de acesta sunt cunoscute.

Sursele citate au precizat că au existat deschideri în locația respectivă, însă fenomenul este unul foarte extins, iar traficanții nu s-au lăsat intimidați.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Filmul crimei din Brăila. Doctorița a fost ucisă în 33 de secunde. Cum a încercat...
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar...
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Andrei Versace, dator la CĂMĂTARI?! Un prieten rupe tăcerea despre sursa de venit a influencerului:...
Mantea și-a dezvăluit DIETA specială pe care o respectă! Arată fabulos la 38 de ani
Vremea se schimbă radical în România, de la mijlocul săptămânii. ANM a emis prognoza meteo...
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
Cum a fost găsit, de fapt, Andrei Versace de către anchetatori. Prietenii cunoscutului influencer nu...
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
TOP 3 cele mai ieftine SUV-uri noi cu transmisie automată. Mașini cu un preț imbatabil...
Cine îl va înlocui pe Joe Biden? Numele cele mai importante ce ar putea să...
REVOLUȚIE în electronică! Au anunțat o descoperire remarcabilă!
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate...
Oana Cuzino, victorie în procesul deschis Primăriei Capitalei. Ar putea încasa o sumă uriașă
Ce a putut să își pună un român la fereastră, fără să îi pese de...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online....
7 jocuri clasice pe care probabil nu le-ai încercat și care astăzi sunt disponibile online
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Inteligența Artificială poate crea hărți pe baza unui text