EXCLUSIV | Fostul soț al timișorencei care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii, după drama care i-a marcat viața: ”Îmi doresc liniște, nu milă”

EXCLUSIV | Fostul soț al timișorencei care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii, după drama care i-a marcat viața: ”Îmi doresc liniște, nu milă”
La aproximativ un an și jumătate de când Iulia s-a aruncat în gol împreună cu cei doi copii, fostul ei soț, Alex Billi, face eforturi să-și regăsească echilibrul sufletesc sursă foto: Facebook
Publicat: 23/11/2023, 08:30

În luna mai a anului trecut, gestul unei tinere mămici din Timișoara a șocat întreaga țară. Femeia de 32 de ani, de o frumusețe rară, s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje, împreună cu cei doi copii mici. La un an și jumătate de la tragedie, fostul soț al femeii și, totodată, tatăl copiilor ei încă încearcă să-și găsească echilibrul sufletesc. S-a refugiat în sport, iar ultimul lucru pe care și-l dorește este ca lumea să îi plângă de milă.

Iulia Billi era divorțată, iar, după separarea de soț, cei doi copii pe care-i aveau împreună, un băiețel de 3 ani și o fetiță de 6 ani, au rămas în grija ei. Cei doi foști soți se împăcaseră însă între timp și voiau să-și reunească destinele în fața ofițerului de la Starea Civilă.

Iulia era văzută de apropiați drept o mamă iubitoare și atentă cu cei doi copii ai săi, iar vestea că se va recăsători cu tatăl micuților i-a surprins pe toți, deoarece știau că avea o relație cu un alt bărbat, dar i-a și bucurat în același timp. Cu toate acestea, din motive doar de ei știute, cei doi nu s-au prezentat la cununia civilă, programată pe 28 aprilie 2022.

În ziua fatidică în care a decis să renunțe la viață, Iulia trebuia să-i ducă pe cei mici la grădiniță, unde nu a mai ajuns însă niciodată. Alături de cei doi copii, ea a urcat pe un bloc cu 10 etaje din Timișoara, i-a luat pe micuți în brațe și s-a aruncat în gol. Mama și băiețelul au murit pe loc, iar fetița puțin mai târziu, în ciuda eforturilor făcute de medici.

Scena celor trei trupuri întinse pe caldarâm i-a cutremurat pe cei care se aflau întâmplător prin zonă. În momentul în care mama sa l-a luat în brațe pe băiețel, acesta ținea în mână o jucărie, care a fost găsită lângă cele trei trupuri neînsuflețite care zăceau pe jos.

Iulia fusese internată la Clinica de Psihiatrie din Timișoara, fiind diagnosticată cu „uşoară depresie cu simptome maniacale şi simptome delirante” | Sursă foto: Facebook

Nici în ziua de azi nu s-a aflat exact ce a împins-o pe Iulia Billi să se sinucidă și să-și conducă la moarte propriii copii, cert este că ea fusese internată la Clinica de Psihiatrie din Timișoara, fiind diagnosticată cu „uşoară depresie cu simptome maniacale şi simptome delirante”.

”Nu cred că se va găsi în viitorul apropiat acest echilibru sufletesc”

La aproximativ un an și jumătate de la această dramă, fostul soț al femeii, Alex Billi, face eforturi să-și regăsească forța de a merge mai departe, deși nu este deloc ușor.

”Sunt relativ OK, având în vedere ce s-a întâmplat. Nu cred că se va găsi în viitorul apropiat acest echilibru sufletesc”, a spus, pentru Gândul, bărbatul, care s-a refugiat în sport pentru a-și regăsi liniștea interioară.

Deși tragedia prin care a trecut a impresionat o țară întreagă, ultimul lucru pe care și-l dorește este ca oamenii să îl compătimească. Este motivul pentru care nu vrea să-și exteriorizeze imensa durere care îi roade zi de zi câte puțin din suflet.

”Îmi doresc liniște, nu mila lumii și aș dori să mă feresc de opinia publicului, oricare ar fi ea”, ne-a mai spus Alex Billi.

După ce, anul trecut, a pierdut-o pe femeia iubită și împreună cu ea și pe cei doi copii, în urmă cu două luni, viața avea să îi dea o nouă lovitură: tatăl său a încetat din viață.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO | Ultimele momente din viața Iuliei și a celor doi copii cu care s-a aruncat de pe bloc. Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere

FOTO | Tânăra mamă și cei doi copii cu care s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara își dorm somnul de veci într-o criptă donată. Tatăl copiilor vrea să le facă un mormânt nou (EXCLUSIV)

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi turiști au fost șocați de nota de plată de 811 euro pentru 2 băuturi,...
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi...
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant...
Un bărbat care își căuta soția dispărută de-acasă a descoperit că aceasta fusese înghițită cu...
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Secretul longevității celui mai VÂRSTNIC fotbalist din lume. Ce mănâncă Kazuyoshi Miura și ce stil...
Preţul exorbitant pe care l-a plătit un cuplu pentru două băuturi la un restaurant din...
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a...
Cum se apără femeia acuzată că ar fi mușcat un copil pe o plajă din...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
ABANDONATE într-o mină! Peste 50 de mașini clasice VOLKSWAGEN au fost date uitării - VIDEO
Scandalul după golul Turciei la Euro ia amploare. Ambasadorul turc a fost convocat de germani....
FRUMUSEȚEA nu aduce FERICIRE. Ce se întâmplă cu oamenii care ARATĂ prea BINE?
Cutremur în cazul Caracal. Ce a făcut Gheorghe Dincă în închisoare
O stațiune din România, spaima turiștilor. Fug din cauza mizeriei în care a ajuns
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de...
Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe...
Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat!...
Victor Vrînceanu, dezvăluiri cutremurătoare la adresa Andreei Antonescu: ”Mă trezesc că o persoană străină stă...
BANCUL ZILEI. Profesorul: - Bulă, de ce ai copiat la tema asta?
Istoria modei, modificată pentru totdeauna de invenția acelor din os de acum 40.000 de ani
×