EXCLUSIV | Surpriză de proporții pe scena politică din România. Călin Georgescu este noul președinte al Partidului Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor: ”A venit vremea să facem istorie, nu politică”
Călin Georgescu a fost votat sâmbătă, 4 martie, în unanimitate, în funcția de președinte al Partidului Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor, în cadrul unui Congres organizat la București.
Expert internațional în dezvoltare durabilă, cu o experiență de 17 ani în cadrul Organizației Națiunilor Unite și fost raportor special al ONU cu privire la obligațiile privind drepturile omului legate de gestionarea ecologică și eliminarea substanțelor și deșeurilor periculoase, Călin Georgescu a fost ales sâmbătă președintele antreprenorilor și agricultorilor români, în cadrul Congresului AAA, formațiune politică înființată în 2021.
Delegați din toată țara și-au ales liderul în unanimitate.
Obiectivul principal al partidului condus de Călin Georgescu susține redistribuirea puterii în România după modelul economic ”suveranist-distributist, bazat pe producția locală și pe democrația participativă”, conform programului politic al Partidului Alianței Antreprenorilor și Agricultorilor.
”A venit vremea să facem istorie, nu politică”
Călin Georgescu a anunțat, în cadrul Congresului, lansarea proiectului de țară ”Hrană, Apă, Energie” susținut de Partidul Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor. Proiectul va fi parte componentă a programului politic al formațiunii AAA, pe care partidul îl va propune națiunii române.
”A venit vremea să facem istorie, nu politică”, a declarat Călin Georgescu, făcând referire la nevoia de ”liniște socială” și la ”rezolvarea crizei unei civilizații care s-a îndepărtat de Dumnezeu.”
AAA, reprezentat de președintele Călin Georgescu, susține pentru România o societate fundamentată pe valorile familiei creștine, a cărei sustenabilitate economică se bazează pe micul producător, mijlociu și mare, iar baza o reprezintă țăranul român.
Programul politic al partidului susține ”un stat nou, suveranist-distributist, zidit pe realitățile naționale: familia creștină ca bază socială; producătorul mic și mijlociu și țăranul ca bază economică”.