Familia tinerei ucise în Sibiu, de iubitul drogat, mărturii CUTREMURĂTOARE: „Când am auzit, am căzut pe jos” / Mama fetei nu știa de relație

Familia tinerei ucise în Sibiu, de iubitul drogat, mărturii CUTREMURĂTOARE: „Când am auzit, am căzut pe jos” / Mama fetei nu știa de relație
Florentina Paula Alexandra, tânăra de 21 de ani ucisă într-un apartament din Sibiu, de către iubitul ei / Sursa foto: Antena 3
Publicat: 20/05/2024, 16:57

O dramă cumplită s-a abătut asupra unei familii de români din Italia, după ce Florentina, o tânără de 24 de ani, a fost ucisă sâmbătă, 18 mai 2024, de iubitul său în apartamentul unde acesta locuia cu chirie în Sibiu.

Potrivit apropiaților, familia nu știa despre relația Florentinei cu presupusul criminal, un bărbat cunoscut în anturajul său ca fiind consumator de substanțe ilegale. În fața anchetatorilor, bărbatul a mărturisit că a comis crima din gelozie și că era sub influența drogurilor în momentul atacului.

„Când am auzit, am căzut pe jos”

Familia tinerei este profund șocată de vestea tragică. Florentina a fost crescută de bunicul său, care a declarat că nu avea cunoștință despre relația sa amoroasă și știa doar că nepoata sa lucra în Sibiu.

„Când am auzit să cad jos. Îţi dai seama, eu am crescut-o de la un an și două luni. Am fost și mamă și tată. Mama plecată afară, în Italia, tata la Sibiu.. erau despărțiți, dar tata nu s-a mai ocupat de ea deloc. Eu singur am avut grijă de ea de la un an și două luni. Nu este vorba despre nicio prietenie de un an. Nu este adevărat. Păi fata mergea mai mult în Brașov, la Sibiu s-a dus să se angajeze mai mult”, a spus bunicul fetei ucise într-un apartament din Sibiu, pentru Antena 3 CNN.

„Era respectuoasă cu toţi vecinii. Era o fată cu bunul simț. Mamă sa era în Italia și a crescut-o bunicii”, spune o vecină.

„Avea un anturaj ciudat”

„Da, avea un anturaj ciudat. Şi ea era ciudată…plin de drogați”, spune o cunoștință a victimei.

„Practic cei doi s-au cunoscut nu cu mult timp înainte ca el să înceapă să aibă psihozele pe care le-a avut. Ea în ciuda acestui fapt, a rămaslângă el și l-a ajutat și l-a susținut și a fost și ea să-l caute atunci la ultima lui psihoză, după care tot timpul cât stea împreună, ea îl ajuta, îl ajuta să se calmeze, să-și revină și să poată să urmeze o viață normală”, spune un apropiat al celor doi.

Mama Florentinei, aflată în Italia, urmează să vină în România pentru a participa la înmormântare, devastată de pierderea fiicei sale.

Un alt apropiat al tinerei a menționat că Florentina frecventa un anturaj dubios, în care se afla și iubitul său. Aceasta a fost crescută de bunicul ei de la o vârstă fragedă, părinții fiind despărțiți și plecați în străinătate sau în alte orașe din țară.

„Se afla sub influența drogurilor și a comis fapta pe fondul geloziei”

Tânărul care și-a ucis iubita într-un apartament din Sibiu le-a declarat anchetatorilor că se afla sub influența drogurilor când a comis fapta.

Informația a fost făcută publică de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu.

Astfel, în timpul interogatoriului, se pare că tânărul acuzat de omor le-a declarat anchetatorilor că era sub influența drogurilor atunci când a comis fapta.

„Inculpatul a declarat că se afla sub influența drogurilor. Fapta a comis-o pe fondul geloziei. Tânăra avea plăgi tăiate și înțepate la nivel cervical cu secționare de vase sanguine”, a spus Mihaela Ruginosu.

Reamintim că, sâmbătă, 18 mai, polițiștii au descoperit cadavrul unei tinere de 21 de ani într-un apartament din Sibiu. Victima avea plăgi tăiate în jurul gâtului.

La fața locului s-au deplasat polițiști de investigații criminale, criminaliști, precum și medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală, constatându-se că este vorba despre o tânără în vârstă de 21 de ani, din județul Brașov.

Suspect a fost, din primul moment, iubitul tinerei, un bărbat în vârstă de 24 de ani, din județul Sibiu, care a fost reținut la scurt timp.

În ultimul an, tânărul ar fi avut halucinații şi episoade de delir, totul din cauza drogurilor pe care le consuma. Prietenii cuplului povestesc că, deși a fost internat la Psihiatrie, bărbatul a ieșit după numai patru zile, fără ca starea să i se amelioreze.

CITEȘTE ȘI:

Crimă în Sibiu: Tânără de 21 de ani, UCISĂ de iubitul ei / În trecut, individul ar fi avut episoade psihotice

Primele imagini cu Florentina, TÂNĂRA ucisă la Sibiu de iubitul său drogat

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Filmul crimei din Brăila. Doctorița a fost ucisă în 33 de secunde. Cum a încercat...
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele...
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Restaurantele din Paris, pustii ca în pandemie înainte de Jocurile Olimpice. Proprietarii sunt furioși: „O...
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar...
Mantea și-a dezvăluit DIETA specială pe care o respectă! Arată fabulos la 38 de ani
Vremea se schimbă radical în România, de la mijlocul săptămânii. ANM a emis prognoza meteo...
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
„Zici că noi alegem președintele în America” Dan Negru vorbește despre prioritățile românilor după anunțul...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Oamenii de ştiinţă sunt uimiţi de „oxigenul întunecat” din adâncurile oceanului Pacific
Eveniment RAR deasupra Antarcticii! S-a întâmplat BRUSC
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Cel mai șocant film horror din istorie. E cea mai profitabilă producție
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la...
Cine sunt părinții lui Andrei Versace și cu ce se ocupă? Povestea unui imperiu imobiliar...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Telescopul Hubble urmărește materia întunecată din galaxii cu ajutorul stelelor