Prima pagină » Actualitate » Google l-a dat de gol și a ajuns după gratii! Ce a putut să caute un bărbat pe internet, cu câteva zile înainte de MOARTEA bebelușului său

Google l-a dat de gol și a ajuns după gratii! Ce a putut să caute un bărbat pe internet, cu câteva zile înainte de MOARTEA bebelușului său

Google l-a dat de gol și a ajuns după gratii! Ce a putut să caute un bărbat pe internet, cu câteva zile înainte de MOARTEA bebelușului său

Google l-a dat de gol și a ajuns după gratii! Un bărbat din Australia va face închisoare după ce polițiștii au găsit în computerul său o căutare suspectă. 

Bradley Hooper, bărbatul care a cauzat moartea propriului său copil, a fost prezentat în fața Curții Supreme din Victoria, Australia, unde a pledat vinovat. Procurorii au stabilit că bărbatul de 32 de ani îl îngrijea pe Alex, bebelușul său, în timp ce partenera lui se recupera după cezariană, însă copilul a murit pe 29 septembrie 2021. Legiștii au concluzionat că bebelușul a murit din cauza unei zgâlțâieli puternice și un posibil traumatism cranian.

”Inculpatul a fost mai preocupat să își ascundă vina decât să asigure informațiile necesare medicilor, pentru a-l putea trata pe Alex”, a spus procurorul de caz.

Medicii au descoperit că bebelușul avea alte fracturi provocate tot de tatăl său, în alte ocazii. Mai mult decât atât, istoricul căutărilor pe Google de la acel moment l-a dat de gol pe autralian. Bărbatul a căutat informații despre ”semne de leziuni cerebrale la nou-născuți”, potrivit news.com.au.

Ce este sindromul copilului zgâlțâit

Sindromul copilului zgâlțâit a fost prima dată descris în anul 1970 de către Dr. John Coffey – radiolog și Dr.Grethkelch Norman-neurochirurg. Acest sindrom apare în urmă mișcării bruște sau zguduirea sugarului sau a copilului mic.

Copiii afectați suferă o alterare gravă a creierului, retinei, membrelor și a coastelor, în unele cazuri survenind chiar și decesul.

Sindromul copilului zgâlțâit apare din cauza faptului că sugarul nu are creierul suficient de dezvoltat. Din acest motiv, în situația unor mișcări bruște, creierul se poate deplasa în cutia craniană și să sufere leziuni, scrie demamici.ro.

Un studiu realizat în Marea Britanie a concluzionat că peste 220 de bebeluși au murit sau au rămas cu dizabilități fizice, din cauza această.

Elena Popescu iubește jurnalismul încă din adolescență, atunci când și-a descoperit pasiunea pentru scriitură. Primul job a fost la numai 21 de ani, când lucra ca reporter pentru un ziar săptămânal. ... vezi toate articolele

Citește și