Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 martie 2021. Leii se lasă captivi în trecut

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 martie 2021. Leii se lasă captivi în trecut
Publicat: 22/03/2021, 22:39

Horoscopul zilei de 23 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna își continuă tranzitul prin zodia Rac și va face una spect armonios cu Neptun din Pești, dar și o opoziție cu Pluto din Capricorn. Acest context ne aduce mai multă sensibilitate, emoții intense, dar ne pune și în tensiune cu ceilalți, având o predispoziție de a ne interioriza sau de a ne ascunde, de a ne manipula stările interioare.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 23 martie 2021

Dragoste

Luna tranziteazp casa familiei și te face mai emoțional ca niciodată, mai întors către trecut și copilărie, însă totodată și mai empatic cu cei din jur.

Carieră și bani

Astăzi ar fi de preferat să eviți conflictele cu superiorii și să ai grijă la cum discuți cu toți cei care reprezntă o aotoritate în viața ta. Poate fi vorba chiar și de părinți. Evită să iei decizii importante astăzi.

Sănătate

Starea emoțională este intensă, este delicată și sensibilă. Poți fi mai ușor rănit de cei dragi și poși pune la suflet mai ușor ceea ce se petrece în jurul tău.

Horoscop zilnic Taur – 23 martie 2021

Dragoste

Ești mai sensibil la ceea ce discuți cu cei din jur, te poate impresiona situația altor persoane și poți empatiza mai ușor cu ceilalți. Evită să intrei în controverse cu partenerul de viață și lasă încăpățânarea deopartea.

Carieră și bani

S-ar putea să fii mai conflcitual cu cei cu care desfășori activități zilnice, cu partenerii de afaceri și colaboratorii. Ai impresia că nu-ți înțeleg punctul de vedere.

Sănătate

Este o zi favorabilă socializării și poți ieși sau discuta cu prietenii, însă ai hrijă la deplasări pentru că poți intra în contradicții cu autoritățile în domeniu.

Horoscop zilnic Gemeni – 23 martie 2021

Dragoste

Lasă-te în voia pasiunii, trăiește momentele intime intens și evită gândurile negativiste. Posibil să nu te simți apreciat de partener, valorizat sau să apară certuri din cauza banilor.

Carieră și bani

S-ar putea să resimți, din nou, niște limitări financiare. Posibile nemulțumiri profesionale, poate chiar din cauza unei plăți.

Sănătate

Dacă ai încerca să ai mai multă încredere în tine și să te pui în evidență prin ceea ce știi să faci cel mai bine, ai observa că și starea de spirit ți s-ar îmbunătăți.

Horoscop zilnic Rac – 23 martie 2021

Dragoste

Empatizezi foarte mult cu ceea ce se petrece în jurul tău și acesta spect te poate face destul de vulnerabil în fața partenerului de viață Nu este nimic rău în a-ți arăta slăbiciunile și sensibilitățile, însă evită să vorbești doar despre tine.

Carieră și bani

Este o zi în care interesul pentru studiu, pentru explorarea unor noi domenii, pentru evoluție spirituală sau profesională va crește. Atenție la tensiunile cu asociații sau partenerii de afaceri pentru că pot fi exagerate și pot da naștere unor conflicte.

Sănătate

Luna îți tranzitează zodia și te face mai sensibil ca de obicei, mai emotiv, iar starea emoțională poate fi foarte intensă.

Horoscop zilnic Leu – 23 martie 2021

Dragoste

Ești foarte întors către trecut, către copilărie, iar amintirile te pot năpădi și-ți pot aduce nostalgie, tristețe. Posibil ca cineva din copilărie, adolescență să te contacteze.

Carieră și bani

Nu este exclus să ai senzația că cei din jur îți ascund ceva. Este normal să fii suspicios, dar ai grjă să nu lezezi pe cei apropiați cu această atitudine.

Sănătate

Cu Luna în tranzit prin Rac, vei fi mai interiorizat, mai posomorât și nu este exclus să nu ai poftă de mâncare sau alimentația să-ți facă rău.

Horoscop zilnic Fecioară – 23 martie 2021

Dragoste

Astăzi nu vei răspunde cu aceeași bucurie solicitărilor prietenilor, mai ales dacă este vorba de ieșit sau socializat. Dacă ai o relație veche, poți simți nevoia de a pune la punct niște situații în cuplu, de a fi alături de partener, însă cei singuri nu vor fi atrași de ideea de a cuceri.

Carieră și bani

S-ar putea să nuu fii prea convins de reușita unor proiecte și nici să nu te entiziasmezi mai mult decât este cazul cu planurile tale de viitor. Atenție mai multă la negocieri.

Sănătate

Dacă desfășori activități sportive sau orice alt hobby, azi ar trebui să nu te avânți în acțiuni prea riscante pentru că există risc de accidentare.

Horoscop zilnic Balanță – 23 martie 2021

Dragoste

Cei dragi pot fi dezamăgiți dacă le-ai promis ceva și din cauza muncii nu mai poți fi prezent, așa că te poți aștepta la reproșuri.

Carieră și bani

Ești eficient la locul de muncă, responsabil și perseverent, însă ai grijă la tendința de a sta peste program și a exagera cu treaba. Posibile tensiuni cu superiorii.

Sănătate

Starea generală este una bună, ai o doză de entuziasm care te face să vezi viața cu mai mult optimism. Te poate preocupa un context legat de sănătate pe care trebuie să-l rezolvi.

Horoscop zilnic Scorpion – 23 martie 2021

Dragoste

Ar fi de preferat ca astăzi să fii mai deschis cu persoana iubită, mai ales dacă relația voastră este la început. Vorbește, spune ce gândești, care sunt convingerile și principiile tale pentru a evita să-și facă alte gânduri. Atenție la tendința de a manipula.

Carieră și bani

Nu prea ești de acord cu ceea ce spun ceillați, cu părerile, convingerile și ideologiile lor și poți fi mai conflictual dacă se deschid astfel de teme.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă este posibil să resimți niște apăsări emoționale intense.

Horoscop zilnic Săgetător – 23 martie 2021

Dragoste

Simți nevoia de mai multă intimitate, fie că asta înseamnă să te retragi în liniștea căminului, fie că simți să petreci timp cu familia și cei foarte apropiați sufletului tău.

Carieră și bani

Dcaă ai de soluționat situații ce țin de acte, de litigii, partaje, bunuri materiale sau de patrimoniu s-ar putea să te ciocnești de unele obstacole astăzi.

Sănătate

O serie de frici, angoase, gânduri negative se pot activa astăzi, însă puterea stă la tine să le alungi. Teama unei pierderi, financiare sau a unei persoane, te poate copleși.

Horoscop zilnic Capricorn – 23 martie 2021

Dragoste

Simți nevoia de a fi alături de partener, de a-i înțelege nevoile acestuia, dar totodată te poate deranja la culme dacă nu simți același lucru și din partea acestuia.

Carieră și bani

La locul de muncă, mai ales în relațiile cu colaboratorii, partenerii de afaceri poate fi o zi mai tensionată, cu neplăceri și nemulțumiri.

Sănătate

Comunică. Spune ceea ce simți celor din jur, fă-o pe un ton cald și blând, arată empatie și vei vedea că ți se va întoarce totul însutit.

Horoscop zilnic Vărsător – 23 martie 2021

Dragoste

Și astăzi te bucuri de susținerea astrelor în plan sentimentaș. În cuplu ești mai responsabil și mai atent la dorințele persoanei iubite, iar dacă ești singur vei cuceri grație maturității de care vei da dovadă.

Carieră și bani

Ești pus pe treabă și nu te lași până ce nu-ți finalizezi activitățile din program. Ai grijă la tendința de a te suprasolicita pentru un câștig financiar.

Sănătate

Te poți simți mai obosit, mai ales în partea a doua a zilei, însă dacă vei respecta orele de somn, totul va fi trecut cu bine.

Horoscop zilnic Pești – 23 martie 2021

Dragoste

Ești mult mai dornic de iubire, de trăiri sentimentale intense, reale, autentice. Dacă ai o relație, te poți bucura de aceste momente alături de partener, însă dacă ești singur nu vei simți să faci nimic pentru a fi alături de cineva.

Carieră și bani

S-ar putea să apară niște temeri în legătură cu un proiect în care ești implicat sau să te panichezi pentru că niște planuri de viitor nu se arată așa cum îți propusesei tu.

Sănătate

Simți să stai mai mult singur sau în compania cuiva foarte apropiat. Poți alege să practici un sport, un hobby, mai ales dacă nu cere contact cu alte persoane.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Se complică ancheta în cazul familiei din Suceava care a murit când se întorcea din...
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer....
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
Tragedie în Dolj! Un băiat de doar 11 ani a murit, iar sora și mama...
Un român a fost arestat în Grecia pentru că ar fi dat foc intenționat unei...
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Vedeta, suspectată că a apelat la medicamente pentru a slăbi RAPID. Face furori cu noua...
Staţiunile în care Marea Neagră s-a făcut verde. Turiştii evită să facă baie, dar experţii...
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
IGPR: care este, de fapt, marja de toleranță a RADARULUI?
Tabloul complet şi programul sferturilor de finală de la UEFA Euro 2024
Au fost descoperite resturi din SCOARȚA PRIMORDIALĂ a PĂMÂNTULUI!
A murit marele actor al României. Drum lin, maestre! Va fi apreciat etern
Românii care nu depun declarația riscă enorm. Se dau amenzi uriașe
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de...
Un asteroid se apropie de Pământ! NASA a făcut anunțul cu puțin timp în urmă
Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat!...
Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este...
BANCUL ZILEI. Profesorul: - Bulă, dacă într-un măr sunt 3 viermi și tu mănânci unul,...
Oamenii de știință au descoperit originile fierului metalic de pe Lună
×