Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2021. „Berbecii” pot fi mai conflictuali (VIDEO)

Publicat: 09/11/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna își continuă tranzitul prin Capricorn și se întâlnește aici cu Pluto, prin urmare s-ar putea să emoțiile noastre să crească în intensitate și să dorim să ne afirmăm cu orice preț sau să exagerăm cu autoritatea în fața altora. Atenție mai multă la cuvinte pentru că pot răni, dar fiind că ne apropiem de o conjuncție între Mercur și Marte în Scorpion.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi, dar și mâine în mod special, va trebui să ai grijă la ceea ce spui pentru că poți să-i rănești pe cei din jur. Ai grijă la tendința manipulatoare și la dezgroparea unor dedesupturi. Ziua de astăzi poate fi mai tensionată în plan profesional și ar trebui să fii atent la tensiunile cu superiorii care-ți pot afecta funcția și imaginea.

Horoscop zilnic Taur

Ai tendința de a intra în discuții contradictorii cu cei din jur pe teme legate de principii și credințe și îți vei susține punctul de vedere cu multă fermitate, dar încearcă să nu ți-l și impui pentru a evita certurile. Nu toți gândesc ca tine și ar trebui să accepți asta. Posibile discuții tensionate și în cuplu.

Horoscop zilnic Gemeni

Este foarte probabil ca astăzi să te încerce niște emoții și trăiri interioare destul de intense, mai ales să te temi de situația de a pierde ceva sau pe cineva. Concentrează-te mai mult la muncă și evită să-i critici pe cei care nu sunt la fel de activi ca tine. Și tu, la rândul tău, ai grijă să nu te enervezi prea tare cu activitățile zilnice și să devii neatent.

Horoscop zilnic Rac

În cuplu poți avea tendința de a te impune mai mult sau chiar de a deveni mai suspicios și pe alocuri gelos. Evită luptele de putere și discuțiile prea autoritare, iar dacă vrei ceva, asigură-te că știi cum să ceri. Azi ai putea să te uiți mai atent la cei apropiați ție și să vezi ce anume te deranjează la ei. Nu cumva și tu ai acele atitudini și manifestări în raport cu alții?

Horoscop zilnic Leu

Ziua de astăzi îți aduce o doză mai mare de putere astfel încât să poți duce la bun sfârșit activitățile de la locul de muncă, dar și pe cele casnice. În plus, vei avea și timp de odihnă. Evită să te impui în fața colegilor și ai grijă cum discuți cu familia. Dacă știi să pui problema corect, s-ar putea să primești sprijin.

Horoscop zilnic Fecioară

Azi poți fi mai dornic de flirt, chiar destul de îndrăzneț în abordare, mai ales că ai toate cuvinteel la tine. Comunicarea cu ceilalți este foarte bună, mintea merge strună și ai idei foarte bune care pot aduce soluții la problemele care te provoacă. Azi poți simți să ieși puțin din tipare și să faci lucrurile diferit.

Horoscop zilnic Balanță

Poți analiza pe toate părțile situația financiară și poți încerca să găsești niște soluții la unele cheltuieli, poate chiar să reduci din ele. Pe de altă parte, astăzi simți nevoia de mai multă liniște și s-ar putea să vrei să te retragi într-un colțișor doar al tău, însă așteaptă-te ca cei dragi să aibă nevoie de tine. Nu te manifesta cu autoritate!

Horoscop zilnic Scorpion

Azi ești plin de idei și mintea ta merge la capacitate maximă. Poți analiza situațiile cu care te confrunți și poți căuta soluții, dar nu te și grăbi să le pui în practică până nu te asiguri că sunt cele mai bune. Poți câștiga ușor o dezbatere, o negociere și poți atrage de partea ta pe cine îți dorești grație puterii de convingere de care dai dovadă.

Horoscop zilnic Săgetător

S-ar putea să te frământe fel și fel de gânduri și căuți soluții la problemele cu care te confrunți și care îți aduc insomnii. Unii nativi pot căuta să afle niște secrete sau alții pot încerca să pătrundă într-o zonă mai ascunsă din viața lor. S-ar putea să resimți o presiune financiară de moment, însă vei reuși să-i faci față.

Horoscop zilnic Capricorn

Evită să te preocupi excesiv de tine și să nu-ți pese de ceilalți sau pur și simplu să nu fii atent la nevoile lor. Azi ai tendința de a te impune mai mult, de a fi prea autoritar, însă pe de altă parte poți fi și foarte credul. Posibile discuții mai agitate în cercul de prieteni sau cu angajații și asociații.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi ești mai capricios decât de obicei și stările interioare pot fi intense. Posibil să te frămânți mai mult, poate legat de sănătatea ta sau a cuiva drag sau poate legat de niște secrete și situații ascunse în care ești implicat. Pe de altă parte, grijă mai mare la stresul profesional și la discuțiile cu superiorii care pot fi tensionate.

Horoscop zilnic Pești

Ai nevoie să te reconectezi cu prietenii, să le ceri sfaturi sau să le transmiți impresii, însă ai grijă că astăzi fie te enervează impunerile acestora, fie le preiei cu mare ușurință stările. Ai face bine să ai în jurul tău doar persoane optimiste. Pe de altă parte, poți fi mai dornic să afli ceva, să descoperi niște adevăruri sau să explorezi un domeniu nou care ți-a stârnit interesul.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit...
În timp ce Bianca Drăguşanu petrecea la un botez unde se afla şi Alex Bodi,...
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a...
Primă de calificare colosală! Câţi bani primeşte România după ce a ajuns în optimile EURO...
Anamaria Prodan și SECRETELE siluetei impecabile. Are 51 de ani, dar arată BESTIAL: „Am făcut...
Magazin, filmat cum vinde ţigări unui minor. Reacţia vânzătorului când e luat la întrebări
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
Un copil de un an a fost lovit mortal cu mașina de propriul tată. Bărbatul...
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe...
Radar în Bulgaria: poți ignora amenda sau o vei primi acasă, prin poștă?
România atinge încă două ţinte din Foaia de Parcurs către aderarea la OCDE
Planta MIRACULOASĂ folosită de grecii antici acum 2.000 de ani
S-a decis interzicerea telefoanelor mobile. Se aplică deja în România. Te prinde, îl confiscă
Rețetă perfectă cu creveți. Are mici secrete care o fac delicioasă
Din 15 iulie, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor...
Un asteroid se apropie de Pământ! NASA a făcut anunțul cu puțin timp în urmă
Dialogul dintre Patrick și Gagea. Concurentul nu poate trăi cu gândul că fosta lui iubită...
Confesiunea cutremurătoare a mamei fetei ucise de iubit într-un hotel din București: "Mi-am văzut copilul...
BANCUL ZILEI. Soacra îl întreabă pe Bulă: - Am auzit că i-ai făcut fiicei mele...
Transferuri suspecte către Rusia, semnalate de Banca Italiei
×