Judecătoarea Ana Maria Chirilă, FILMATĂ în timp ce se droga, a izbucnit în râs pe scările Tribunalului

Publicat: 20/05/2024, 17:41
Actualizat: 20/05/2024, 17:45

Judecătoarea Ana Maria Chirilă, filmată în timp ce se droga, în compania unor interlopi, s-a prezentat azi la Tribunal, în fața autorităților care vor decide dacă va rămâne sau nu în libertate. Deși este acuzată de consum de stupefiante, favorizarea în dosar a părților implicate, luare și dare de mită, Ana Maria Chirilă a început să râdă când a ajuns în fața Tribunalului. 

Judecătoarea Ana Maria Chirilă, care a fost filmată în timp ce priza droguri de pe o farfurie, în compania unor interlopi, a început să râdă în momentul în care a ajuns în fața Tribunalui și a dat cu ochii de jurnaliștii ce intenționau să-i adreseze întrebări.

Chirilă a fost filmată în timp ce priza substanțe interzise, despre care se crede că ar putea fi cocaină. Potrivit surselor din anchetă, judecătoarea ar fi consumat stupefiante chiar și în prezența copiilor ei, care sunt minori. Aceasta a fost arestată preventiv, sub acuzația că ar fi primit bunuri materiale din partea anumitor interlopi, pentru a influența cazul în favoarea acestora, sau pentru a-i anunța atunci când erau filați.

În ciuda acuzațiilor extrem de grave, ce i se aduc, Ana Maria Chirilă a apărut la Tribunal afișând o atitudine total inadecvată statului de magistrat. Aceasta a izbucnit în râs, când a văzut jurnaliștii ce o așteptaseră pentru a-i pune întrebări.

„În perioada 11–14 noiembrie 2022, în baza prerogativelor specifice funcţiei de judecător pe care o exercita, a luat cunoştinţă de informaţii nepublice privind actele de urmărire penală şi măsurile dispuse într-un dosar DIICOT– Serviciul teritorial Suceava (dosar aflat la urmărire penală), privind percheziţiile domiciliare ce urmau a fi efectuate (numărul mandatelor de percheziţie solicitate de organele de urmărire penală, locaţiile pentru care s-au solicitat autorizaţii, principalele persoane vizate de aceste măsuri). Potrivit rechizitoriului, inculpata – înainte de punerea în aplicare a mandatelor de percheziţie – a pus aceste informaţii la dispoziţia inculpatului de la punctul III şi, prin intermediul acestuia, la dispoziţia inculpatului de la punctul II”, au stabilit anchetatorii.

Ana Maria Chirilă va răspunde penal şi pentru deţinere de droguri pentru consum, în formă continuată (6 acte materiale săvârşite).

„Potrivit probatoriului administrat, s-a stabilit că, în perioada august – octombrie 2023, inculpata a deţinut în locuinţa sa cantităţi droguri de mare risc în vederea consumului propriu, din care a consumat în mod repetat atât singură, cât şi împreună cu o altă persoană”, explică anchetatorii.

Judecătoarea Ana Maria Chirilă a fost pusă sub acuzare şi pentru punere la dispoziţie, cu ştiinţă, cu orice titlu, a unei locuinţe pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri, în formă continuată (5 acte materiale) şi pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată (două acte materiale).

„Inculpata a pus la dispoziţia unei persoane fizice o sumă de bani, comandându-i achiziţionarea de droguri de mare risc, iar ulterior i-a oferit acesteia droguri de mare risc din cele achiziţionate urmare a comenzii sale, consumând împreună cu acesta în locuinţa sa”, precizează procurorii.

CITEȘTE ȘI:

Acuzată că se droga, lua mită și era „CONSIGLIERE” pentru traficanți, judecătoarea Ana Maria Chirilă de la Tribunalul Suceava rămâne după gratii

Judecătoarea Ana Chirilă de la Tribunalul Suceava, membru de drept în gruparea traficanților de droguri. Practic, magistratul era un “consigliere”

Iubitul judecătoarei din Suceava suspectată că lua mită de la traficanți și se droga, ARESTAT preventiv / Acuzațiile aduse de Parchetul General

Ruxandra Radulescu
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, și-a început cariera în funcția de redactor la MEDIAFAX și Antena 3. A evoluat mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce tactică folosesc rușii ca să cucerească pozițiile fortificate ale armatei ucrainene. „Apar pe neașteptate...
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de...
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit...
Anunț de ultimă oră făcut de meteorologi. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore
Telefonul banal care i-a adus moartea lui Gheorghe Băicuș, militarul care și-a pierdut viața în...
Dieta cu 3 mese pe zi a Loredanei Groza. Alimentul POPULAR la care a renunțat...
Rezultate la Evaluarea Naţională 2024. Edu.ro a publicat notele
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Volkswagen Passat de RECORD. Autonomia atinsă cu un singur plin – VIDEO
Tabloul complet şi programul sferturilor de finală de la UEFA Euro 2024
Poveste plină de COMPASIUNE despre cum își îngrijeau oamenii de NEANDERTHAL COPIII BOLNAVI
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la...
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de...
Un asteroid se apropie de Pământ! NASA a făcut anunțul cu puțin timp în urmă
Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat...
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune
BANCUL ZILEI. Profesorul: - Bulă, dacă într-un măr sunt 3 viermi și tu mănânci unul,...
Miles Davis, Picasso al jazz-ului. „Nu vă temeți de greșeli. Nu există așa ceva”
×