Localurile unde poți mânca un șnițel cu 2 lei și supa cu 1 leu. Meniurile sunt diversificate
Care sunt localurile unde se poate mânca ieftin și bun. Cu doar doi lei poți să-ți comanzi un șnițel, iar supa cu un leu. Dar meniurile sunt diversificate și la bani puțini. Află, în articol, cât costă meniurile.
Se întâmplă la cantinele studenților, unde cu 7 sau 10 lei, tinerii mănâncă bine, ca la mama acasă: o ciorbă, felul doi, salată plus desert. Pe un șnițel, tinerii plătesc 2 lei, iar pe o supă un leu. Deoarece nu mai fac față cozilor, sunt universități care au deschis deja și comenzi online, însă fără livrare. Cele mai mici prețuri sunt la ASE, în București, și la Medicină, în Cluj.
Astfel, cine merge la cursuri la Politehnică de dimineață, poate să mai prindă loc la masă la prânz. Orele de vârf pentru bucătarii și chelnerii de la cantine sunt între 12 lei și 15 lei după-amiază.
„O supă de roșii cu orez 5 lei, cartofi la cuptor, 2 lei, deci avem 7 lei, pulpă de porc 4 lei, 11 lei, cu salată de varză, uite un ecler 6 lei, deci eu zic că ajungem la 20 de lei. Am venit să mâncăm o ciorbă, sperăm că au de pui a la grec, aia îmi place mie, poate băgăm și o prăjitură, un desert ceva”, a spus un student.
Studenții au mai spus că la Moxa, la ASE, e chiar mai ieftin, dar și o coadă mai mare.
„Cel mai bine se vinde șnițelul cu piure”, a spus o angajată, potrivit observatornews.
„Ciorbă ardelenească, piure de cartofi, salată de varză proaspătă, și o prăjitură boema. 10,35 lei. Foarte ok”, a spus un student.
Dar se poate și mai bine. O supă cu tăiței este 1,5 lei, o porție de piure este un leu și zece bani, iar chiftelele prăjite sunt 2 lei și 30 de bani.
De această mâncare se ocupă 6 bucătari, încă dinainte să răsară soarele. Tot ei servesc mâncarea. Pentru că cererea e mare, universitatea pune la dispoziție și varianta online. Cel mai ieftin meniu costă 7 lei.
CITEȘTE ȘI:
Incendiu în Regie, într-un cămin al Politehnicii. De la ce a pornit focul?