Prima pagină » Actualitate » Mai scump ca în străinătate! Cât costă o bere în restaurantul lui Dani Oțil din București

Mai scump ca în străinătate! Cât costă o bere în restaurantul lui Dani Oțil din București

Mai scump ca în străinătate! Cât costă o bere în restaurantul lui Dani Oțil din București

Dani Oțil, cunoscut prezentator TV, este coproprietar al restaurantului The Grill, situat în zona de nord a Bucureștiului. Deschis în 2016, localul oferă o experiență culinară axată pe preparate gătite la grătar pe cărbune și în cuptor pe lemne, explorând bucătăria sud-americană cu influențe italiene și internaționale. ​

În ceea ce privește prețurile, acestea reflectă calitatea ingredientelor și a serviciilor oferite. De exemplu, o supă de cocoș cu găluște costă 35 de lei, iar un burger variază între 48 și 55 de lei. Dani Oțil a răspuns criticilor legate de prețuri, subliniind că acestea sunt justificate de standardele înalte ale restaurantului.

Cei care vor să consume o bere la bar, în restaurantul lui Dani Oțil, trebuie să știe că trebuie să plătească ceva mai mult decât în alte localuri din țară și chiar din străinătate. Potrivit site-ului The Grill, unde este afișată și lista de prețuri, clienții pot plăti și 30 de lei pentru o sticlă de bere.

Ce-i drept, este vorba despre o bere de brand internațional, „Corona”, însă, chiar și în ciuda acestui aspect, prețul este totuși mai mare decât la alte restaurante.

Pasionații de bere au la dispoziție și variante mai accesibile. Spre exemplu o sticlă de Ursus costă 22 de lei, în timp ce o halbă de bere Peroni este 20 de lei.

De asemenea, meniul zilei include reinterpretări ale rețetelor tradiționale românești.​
Bookingham

Restaurantul este apreciat pentru atmosfera sa prietenoasă, fiind pet-friendly și kid-friendly, cu un design modern ce îmbină elemente din lemn și creații ale artiștilor locali. ​

Citește și

Salariul FABULOS pe care îl poate câștiga un spălător de vase în restaurantul lui Oțil

Mihai Bobonete, surprins de prețurile din restaurantul lui Dani Oțil: „Când am primit NOTA, am crezut că am spart ceva. I-am zis că nu mai vin”

Cât costă o halbă de bere, un ceai și un smoothie în restaurantul lui Dani Oțil. Ce prețuri pratică prezentatorul de la Antena 1

Recomandarea video

Citește și

Mediafax
Calculator Impozit Auto 2026. RAR explică unde este trecută norma EURO, în funcție de CIV
Digi24
VIDEO De ce s-au bătut două femei la Timișoara: un influencer din campania lui Călin Georgescu, în mijlocul scandalului
Cancan.ro
EXCLUSIV | Imagini SFÂȘIETOARE la mormântul Ștefaniei Szabo, în prag de Crăciun. Omagiul care îți rupe sufletul
Prosport.ro
Loredana nu-și mai lasă soțul să muncească în Germania, deși e milionar, pentru că s-a plictisit de stilul de viață de acolo
Adevarul
Fără punte: premierul Bolojan elimină o zi liberă
Mediafax
Programul marilor lanțuri de magazine de Crăciun 2025. Care sunt zilele în care vor fi închise și când vor avea programul redus
Click
Ce spun psihologii despre oamenii care păstrează pungile, borcanele goale, hârtia de ambalaj „pentru orice eventualitate”
Digi24
Consilierul de la Kremlin care a refuzat ordinul lui Putin și a încercat să oprească războiul din Ucraina. Era pregătit să fie împușcat
Cancan.ro
De ce ar fi murit mama Mihaelei Rădulescu, de fapt. Văduva lui Felix Baumgartner, primul mesaj oficial: 'Nu a fost bolnavă'
Ce se întâmplă doctore
Cum arată Narcisa Suciu la mai bine de 15 ani de când a plecat în Finlanda. De ce s-a reîntors în țară? E de nerecunoscut
Ciao.ro
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Promotor.ro
Mașini premium SH cu probleme. Expert: „Check engine aprins, beculețe care clipocesc...”
Descopera.ro
Cele mai consumate băuturi din lume au un efect crucial pentru sănătatea oaselor
Râzi cu lacrimi
BANCUL ZILEI. – Ce te doare, Bulă? – Mă doare buzunarul, dom doctor …
Descopera.ro
Funicularul, ingineria care face accesibile pantele imposibile