Marcel CIOLACU, în vizită la Policlinica RAHOVA, însoțit de FIREA și VIGHECIU: Îmi doresc să creăm o aplicație denumită CATALOGUL medical

Publicat: 07/06/2024, 16:32

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, împreună cu cei doi candidați ai PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, și  Adrian Vigheciu, au mers în Sectorul 5 în punctul unde se află Policlinica Rahova. Aceasta ar fi trebuit să fie o clădire modernă și funcțională, având în vedere proiectul inițial, început în primul mandat de primar general al Gabrielei Firea. Clădirea a fost abandonată și lăsată în paragină.

Unitățile medicale din Sectorul 5 au fost văduvite, în ultimii ani, de orice investiție în beneficiul oamenilor din zonă. candidații social-democrați ai PSD, Gabriela Firea și Adrian Vigheciu, au fost însoțiți de prim-ministrul Marcel Ciolacu în teren, unde au constatat starea clădirii în care ar fi gtrebuit să funcționeze Policlinica Rahova.

În anii anteriori am investit foarte mult în sănătatea din Capitală, inclusiv în Spitalul Burghele, care este aici, în Sectorul 5 al Capitalei, dar este nevoie și de alte servicii medicalei de tip clinică și policlinică, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Aici, la Policlinica Rahova, dacă ar fi fost respectat proiectul nostru, ar fi avut o clădire reabilitată, iar în curte se putea construi un alt corp de clădire. Din păcate, aceste lucruri nu s-au făcut în ultimii ani. În 4 ani de zile nu am avut investiții în sănătate în Sectorul 5 al Capitalei. De la Primăria Capitalei nu s-a investit în sănătatea din Sectorul 5 și ceea ce promitem noi în acest moment este că împreună cu Adrian Vigheciu și cu susținerea domnului președinte și prim-ministru Marcel Ciolacu, dorim să reabilităm Policlinică Rahova, să vă aducem la standarde moderne, civilizate și să construim o nouă policlinică alături, în curtea acesteia, pe care observați și dumneavoastră cât de degradată este și care nu mai corespunde unui standard de civilizație pentru cetățeni, spune Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei.

La rândul său, candidatul social-democrat la Primăria Sector 5, Adrian Vigheciu, a numit câteva proiecte pe care le are în plan, referitoare la dezvoltarea serviciilor medicale din sector.

Îmi doresc ca în acest mandat, având în vedere faptul că atât Nicușor Dan, cât și administrația Sectorului 5 nu au avut o preocupare pentru serviciile medicale din Sectorul 5, îmi doresc ca Policlinica Rahova să nu mai rămână unicat din sectorul nostru și să extindem la nivelul întregului sector un sistem de policlinici și mai mult decât atât, mi-aș dori foarte mult pentru elevii care învață în Sectorul 5 să creăm o aplicație denumită catalogul medical, prin care părinții să poată vadă evoluția stărilor de sănătate de-a lungul perioadei în care se află în școala primară sau liceu. E un proiect foarte bun, e foarte important. În afară de sistemul public de sănătate, sistemul privat național adevărat, la nivel de București trebuie o coordonare. Încă sunt spitale în subordinea primarului general, dar trebuiesc aceste policlinici, care sunt un fel de tampon și o triere de fapt către spitale, fiindcă se economisesc și bani.

Premierul Marcel Ciolacu i-a asigurat pe cei doi candidați ai partidului că se vor bucura alături de cetățenii din sector de victoria pe care o vor avea la alegeri și vor putea să ducă la îndeplinire toate proiectele propuse.

Citește și:

Marcel Ciolacu, în vizită la fosta Policlinică Morarilor, însoțit de Firea și Hopincă / „Asta înseamnă București necoordonat, sectoare abandonate”

SONDAJ: Gabriela Firea, în fruntea clasamentului pentru Capitală / 63% dintre bucureșteni sunt NEMULȚUMIȚI de activitatea lui Nicușor Dan

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au...
Ireal! Cum s-a „scuzat” un bărbat în fața soției sale, după ce a lăsat-o însărcinată...
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de...
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România...
GALERIE FOTO Doi soți britanici și-au vândut casa și au cumpărat un sat întreg în...
Rugăciunea pe care toți credincioșii trebuie să o rostească de Sfântul Petru și Pavel. Te...
Imagini mult prea INDECENTE! Cum arată actrița de 57 de ani în costum de baie....
Reacţia unui turist din Eforie, întrebat de ce intră în mare, deşi e arborat steagul...
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
Cum pot beneficia românii de umbrelă și șezlong gratuit pe plajele din Thasos. Oferta de...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Nemții au lansat „GARSONIERA” Dacia Duster. Pentru minimaliști – VIDEO
Peskov a dezvăluit ce făcea Putin în timpul dezbaterii Biden-Trump
S-a aflat ce s-a întâmplat cu LOCUITORII de pe INSULA PAȘTELUI! Experții au RECUNOSCUT!
Amendă de 3.300 de lei. Se interzice montarea pe mașină. 20 de puncte-amendă
Ce escrocherie! Infractorii au golit conturile cu un singur telefon
Anda Adam și Yosif Mohaci se căsătoresc religios. Primele imagini de la eveniment. Ce rochie...
Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi...
Ștefania se visează deja la cratiță, acasă la Cosmin! Ce planuri are concurenta atunci când...
Altercația violentă pe care ar fi avut-o Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu: "Risca să...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
Turneul european al lui Taylor Swift, mai valoros decât Jocurile Olimpice
×