Prima pagină » Actualitate » „Matinalul” de la Antena 1 își vinde scump.. ceafa! Câți lei plătește un client pe o friptură de porc și o porție de cartofi prăjiți, în restaurantul lui Dani Oțil

„Matinalul” de la Antena 1 își vinde scump.. ceafa! Câți lei plătește un client pe o friptură de porc și o porție de cartofi prăjiți, în restaurantul lui Dani Oțil

Dani Oțil deține un restaurant în zona de nord a Capitalei. Dacă vă gândiți să îi treceți cândva pragul trebuie să știți că prețurile sunt destul de piperate, bineînțeles, în funcție de ceea ce comandați.

Dacă nu ai auzit până acum, Dani Oțil are un restaurant într-una dintre cele mai scumpe zone ale Bucureștiului, respectiv Cartierul Francez.

Încă din anul 2016, matinalul de la Antena 1 a pus bazele unui local unde mii de persoane i-au călcat pragul. Localul atrage numeroși clienți, având un meniu diversificat în care regăsim atât preparate cu produse românești, dar și delicatese aduse din import.

În continuare, am făcut un calcul din care rezultă că, spre exemplu, pentru o ceafă de porc și o porție de cartofi prăjiți trebuie să scoateți din buzunar suma de 88 de lei.

Astfel, ceafa de porc costă 18 lei/100 grame, minimul recomandat fiind de 300 de grame. Să zicem că, in medie, o ceafă de porc are 400 g, deci dacă înmulțim 18 cu 4 ajungem la 72 de lei, la care se adaugă 16 lei pentru cartofii prăjiți.

În total, prețul pentru o ceafă de porc cu cartofi prăjiți în restaurantul deținut de Dani Oțil va fi de 88 de lei.

”Meat and meet”. Acesta este sloganul reper după care ne ghidăm în fiecare zi. Este ceea ce îi face pe oameni să se conecteze, să râdă și să simtă că nimic nu e imposibil atunci când ești înconjurat de mâncare bună și oameni minunați.

Aici, la The Grill, dăm o mare importanță fiecărui ingredient iar scopul nostru principal este să folosim doar produse proaspete, de cea mai bună calitate. Aceasta este esența fiecărui preparat pe care îl avem în meniu.

Petrecem ore, zile, uneori chiar și luni, căutând cei mai buni furnizori de carne, fie că este vorba de carne de vită, de porc sau de pui. Și de fiecare dată când găsim un fermier responsabil, știm că vom dezvolta o colaborare pe termen lung”, este sloganul care apare pe site-ul oficial al localului.

Sursa: thegrill.ro

Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției ... vezi toate articolele

Citește și