Medicii legiști care au făcut autopsia femeii și a fiul ei de 15 ani, uciși în curtea bisericii din Argeș, au fost îngroziți de brutalitatea ucigașului. „Loviturile au fost dramatice. Nu le-a lăsat nicio șansă”

Medicii legiști care făcut necropsia baiatului în vârstă de 15 ani și a mamei acestuia, de 38 de ani, uciși cu bestialitate, duminică, de fostul concubin al femeii, în curtea bisericii din comuna argeșeană Mihăiești au fost impresionați de violența de care a dat dovadă criminalul. Pe copil l-a răpus dintr-o singură lovitură, dar pe mama lui a troturat-o înainte să-i dea lovitura fatală.

Directorul Serviciului de Medicină Legală Argeș, Dan Manu, a explicat, pentru Gândul.ro, ce răni au suferit cele două victime ucise în curtea bisericii din Mihăiești. conform medicului legist, adolescentul a murit după ce criminalul i-a tăiat gâtul cu o sigură lovitură de cuțit. Atât de violent a fost atacul ucigașului, că moartea acestuia a fost aproape instantanee, astfel încât, spune specialistul, nici măcat nu a avut timp să se apere.

Nu la fel au stat, însă, lucrurile în cazul mamei copilului. După ce a asistat neputincioasă la moartea teribilă a fiului ei, aceasta a fost bătută și torturată. medicii care au analizat cadavrul au ajuns la concluzia că victima a fost zgâriată cu vârful cuțitului în peste 20 de locuri. „La femeie sunt multe leziuni traumatice, cauza imediată de deces este hemoragia externă, survenită în urma unui traumatism cervical forte, cu secționate de pachet vascular și de trahee. Sunt mai multe leziuni traumatice, ceea ce denotă că înaintea loviturilor decisive, a existat și o altercație pentru că sunt și vânătăi și escoriații și urme de apărare. Sunt și julituri prodse, în mod foarte clar, cu cuțitul. Sunt spre aproximativ 20. În cazul ambelor victime, loviturile au fost dramatice, profunde, nu le-a lăsat nicio șansă”, a spus medicul legist Dan Manu.

Ucigașul a fost internat sub pază

Irinel Ciobanu și fosta lui iubită, Ramona, se certau de luni bune, după ce ea a decis să pună punct relației și să-și refacă viața alături de un alt bărbat. Bărbatul nu s-a putut împăca niciodat cu această situație și a încercat, permanent, s-o determine să revină la vechile sentimente. În acest sens, o urmărea peste tot, o amenința și uneori devenea agresiv. Mai mult, în luna ianuarie a acestui an, fostul cuplu a ajuns să-și expună problemele în platoul emisiunii Acces Direct, difuzată de Antena 1. În acest context, Irinel Ciobanu nu a ezitat să spună, public, faptul că este dispus s-o ucidă pe fosta lui concunbină.

Duminică, Ciobanu și-a urmărit fosta concubină până la biserică, mai ales că o știa drept o persoană foarte credincioasă. Acolo, a atacat-o, însă fiul în vârstă de 15 ani a sărit să-și apere mama. Atunci, agesorul a lăsat-o pe femeie, îndreptându-și atenția către cel mic. Speriat de moarte, băiatul a fugit, însă s-a împiedicat și a căzut. Atunci, Ciobanu l-a înjunghiat fără milă, chiar în fața mamei . Apoi, a ucis-o și pe Ramona, după care a încercat să-și taie gâtul, însă nu a reușit să meargă până la capăt. Irinel Ciobanu a fost internat, sub pază, iar viața lui este în afara oricărui pericol și urmează să fie supus unei expertize psihiatrice.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Dezvăluiri tulburătoare. Rana fatală a Prințesei Diana, "mică, în locul nepotrivit și foarte rară”, care...
Palatul Buckingham a început să planifice funeraliile Regelui Charles. Ce se va alege de Regina...
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și...
Avertismentul pensionarilor nemulțumiți de noile decizii: „Ne-au amăgit. Or să primească la vot ce merită”...
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus...
Site-ul unde mii de oameni își caută un partener cu care să își pună capăt...
ŞOC! Fiica lui Năstase: 'Am fost preşul lui dintotdeauna, încă de când a vărsat vin...
Recunoști fetița din imagine? Acum are 39 ani și este adorată de sute de mii...
"Eu sunt cel pe care îl căutaţi!" Autorul masacrului din Germania s-a predat. Atacul cu...
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e...
A murit Christoph Daum, fostul antrenor al Naționalei de fotbal. O boală gravă l-a răpus...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
Ce reprezintă litera B la o mașină cu transmisie automată. Explicația fiecărui mod
Taxiurile fără şofer le iau pâinea de la gură taxiurilor clasice: apelare facilă şi preţuri...
Cel mai RAPID ÎNCĂRCĂTOR din lume! Încarcă ORICE TELEFON în mai puțin de...
Cutremur în politică. Gabriela Firea se răzbună: Nimic nu e pierdut
Hackerii atacă utilizatorii iOS și Android prin metode care imită aplicații reale, spun experții
Chris Hemsworth a cântat alături de Ed Sheeran la concertul din București. Imaginile complet neașteptate...
"Ultima misiune pentru Roberta". Ea este polițista de 21 de ani, ucisă de remorca unui...
Anamaria Prodan, depre cât de mult îi seamănă copiii. Ce anume îi spunea mama ei...
Cum au aniversat Gabriela Cristea și Tavi Clonda 5 ani de la căsătorie
BANCUL ZILEI. Bulă merge la o tipă acasă. Dormitorul era plin de jucării de pluș....
Misiunea secretă pe care a îndeplinit-o un diplomat român la cererea primului-ministru francez: „Vei pleca...