MESAJUL fostului mare boxer, Lucian Bute, după moartea lui Emanoil Savin, care i-a fost naș de cununie: „Nu pot să cred că este adevărat”

MESAJUL fostului mare boxer, Lucian Bute, după moartea lui Emanoil Savin, care i-a fost naș de cununie: Nu pot să cred că este adevărat
Publicat: 04/08/2024, 17:52

Lucian Bute, fostul mare boxer – și finul lui Emanoil Savin – a postat un mesaj emoționant la moartea lui Emanoil Savin. Primarul ales al Bușteniului, a murit, duminică, la vârsta de 65 de ani, după ce i s-a făcut rău și s-a prăbușit, în ziua în care sărbătorea 40 de ani de la căsătorie. Social-democratul Emanoil Savin câștigase în iunie alegerile pentru Primăria Bușteni și urma să preia funcția din octombrie.

Potrivit unor surse medicale, în jurul orei 11:20, printr-un apel la 112, a fost solicitată o ambulanță, pentru un bărbat de 65 de ani, găsit inconștient pe un teren de fotbal din Bușteni. Surse Gândul au precizat că lui Emanoil Savin i s-a făcut rău când era pe un teren de sport și juca fotbal cu câțiva prieteni.

„Nașul meu drag ai plecat prea devreme dintre noi, nu pot să cred că este adevărat, Dumnezeu să te ierte, ai fost un om minunat și ai ajutat pe toată lumea, nu cunosc o persoană să vorbească ceva rău de tine. Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris Lucian Bute.

„Am primit vestea că era pe un teren de fotbal, era la un eveniment, a căzut”

Virgiliu Nanu – președintele PSD Prahova și președintele ales al Consiliului Județean Prahova, care va prelua mandatul la CJ în octombrie – a confirmat pentru Gândul, decesul edilului din Bușteni, precizând că nu are, momentan, prea multe informații legate de această tragedie.

„Cu părere de rău, încă nu știu prea multe informații… Am primit vestea că era pe un teren de fotbal, era la un eveniment, a căzut. Am primit informația, m-a cutremurat și, într-un final, am primit vestea decesului.

„Domnul Savin nu a fost doar un primar ales, ci și un prieten drag, un lider dedicat”

După ce a confirmat, pentru Gândul, că Emanoil Savin a decedat, noul președinte al CJ Prahova a transmis, pe Facebook, un mesaj de condoleanțe pentru familia primarului.

„Cu profundă durere, ne luăm rămas-bun de la domnul Emanoil Savin, un om de o valoare inestimabilă pentru comunitatea noastră. Domnul Savin nu a fost doar un primar ales, ci și un prieten drag, un lider dedicat și un model de urmat pentru toți cei care l-au cunoscut. Familiei îndurerate, vă transmit cele mai sincere condoleanțe.

În aceste clipe de mare durere, gândurile mele sunt alături de voi, sperând să găsiți alinare și putere. Pierderea sa lasă un gol imens în sufletele noastre și în istoria acestui oraș pe care l-a slujit cu atâta devotament și iubire. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este postarea făcută de Virgiliu Nanu.

În mesajul, postat acum o oră pe pagina sa de facebook, primarul Emanoil Savin anunța, ironia vieții, că aniversează duminică 40 de ani de la căsătoria cu soția sa.

„Astăzi aniversăm 40 de ani de când am spus DA în fața lui Dumnezeu și a ofițerului stării civile! La mulți ani! 4 august 1984 – 4 august 2024″, este mesajul cutremurător postat de edil în această zi fatidică pentru el și familia sa.

Emanoil Savin a fost votat, la alegerile din 9 iunie 2024, primar al orașului Bușteni, acesta revenind la cârma orașului de la poalele Bucegilor după 8 ani. Între 2004-2016, a mai fost primar al orașului Bușteni.

Edilul, care a trecut duminică în neființă, a fost și președintele PSD Bușteni. Între 2016-2020 a fost senator în Parlamentul României, iar în 2018 a fost vicepreședinte în comisia Mediu, Membru Comisia Economică. Emanoil Savin a fost și finanțator al echipei de fotbal Apulum Alba Iulia.

Sursă foto: Facebook Lucian Bute

CITIȚI ȘI:

Primarul ales al Bușteniului, Emanoil Savin, a murit. Tragedia, în ziua în care edilul aniversa 40 de ani de la căsătorie

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu-ți spun să porți hijab și nu-mi spui să port bikini”. Voleibalistele egiptene au purtat...
Cauza decesului lui Valentin Ioviță. De ce a murit fostul mijlocaș, de fapt
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au...
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem...
VIDEO Avertismentul unui general american: Răzbunarea Iranului asupra Israelului este iminentă și ar putea veni...
Marele regret cu care a murit Nicu Covaci. Liderul formației Phoenix s-a stins din viață...
Cât de mult s-a CHINUIT Nicu Covaci în ultimele luni! Nu avea nicio șansă de...
Summer Well 2024. Ce aduce în plus ediţia a 13-a faţă de anii precedenţi. Surprizele...
Dărâmat de durere, bunicul băiețelului omorât în accidentul din Pantelimon cere dreptate "A băgat în...
Declarațiile sfâșietoate ale bunicului celor doi copii loviți de un adolescent într-o parcare din București....
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
Cât costă să faci un test de droguri rapid? Medicamente și alimente care ies pozitiv...
Armata ucraineană afirmă că a scufundat un submarin rusesc, a lovit un aerodrom şi depozite...
„PĂDUREA de HIDROGEN” dezvăluie o CIUDĂȚENIE despre materia ÎNTUNECATĂ!
INTERZIS pentru românii care stau la curte. NU ai voie să faci asta în fața...
Ion Țiriac s-a răzgândit. Ce se întâmplă cu premiile promise medaliaților olimpici
Ce studii are ispita Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8, de fapt. Ce s-a...
Acum sunt colegi în ceruri! Rareș și Bogdan, agenți de poliție, au murit împreună. Alexandra,...
Oana Ioniță, despre experiența din Ibiza. Ce vedete a întâlnit dansatoarea? „Au fost cei mai...
Primarul din Bușteni a murit chiar în ziua în care sărbătorea 40 de ani de...
BANCUL ZILEI. O blondă intră tremurând într-o farmacie: - D..d..doaaamnăă..a..veve..ți vi..vibratoare?
Artefacte uimitoare din Egiptul Antic, descoperite în zeci de morminte misterioase