Mesajul sfâșietor al tatălui studentei Andreea Morega, la trei luni după ce a fost ucisă: ”Ne-ai lăsat cu inima ruptă în bucăți”

Mesajul sfâșietor al tatălui studentei Andreea Morega, la trei luni după ce a fost ucisă: ”Ne-ai lăsat cu inima ruptă în bucăți”
Tatăl studentei ucise în Timişoara, discurs emoţionant în faţa prietenilor fetei
Publicat: 22/06/2024, 21:40

Tatăl studentei la Medicină Andreea Morega a transmis un mesaj plin de durere, la trei luni de când și-a pierdut fiica, ucisă cu bestialitate de un coleg mai mare cu doi ani, în apartamentul din Timișoara al acestuia.

”Sunt 3 luni de zile de când ai plecat și ne-ai lăsat cu inima ruptă în bucăți. Trei luni de lacrimi și suspine. Dorul de tine e din ce în ce mai greu de dus. Te vom plânge mereu, iubita mea. Dumnezeu să te odihnească în pace și să aibă grijă de suflețelul tău nevinovat!”, a scris tatăl Andreei Morega, pe Facebook.

Tatăl studentei la Medicină Andreea Morega a postat pe Facebook un mesaj plin de durere, la trei luni de la uciderea fiicei sale (Sursa foto: Facebook Adrian Morega)

Studenta la Medicină, care avea 21 de ani, a fost ucisă în 22 martie, de Mirel Dragomir, un coleg de facultate cu doi ani mai mare, cel mai probabil pentru că fata nu ar fi vrut să fie iubita lui.

Andreea și Mirel făceau parte din același grup de prieteni, iar fata era foarte apropiată de sora criminalului, prin intermediul căreia l-ar fi și cunoscut.

Rudele fetei cred că Andreea a mers la apartamentul în care și-a găsit sfârșitul pentru a se întâlni cu prietena ei, sora criminalului, care locuia aici cu acesta și o verișoară de-a lor.

Urmele de sânge şi chiar de piele de sub unghii găsite de medicii legiști la necropsie arată faptul că Andreea s-a zbătut până în ultima clipă pentru viaţa ei şi chiar s-a luptat cu agresorul.

Nu a avut nicio şansă, însă, pentru că furia tânărului a fost atât de mare încât i-a aplicat 28 de lovituri la nivelul gâtului şi încă trei în torace, ultimele fiindu-i fatale, conform raportului Institutului de Medicină Legală. Până şi anchetatorii au fost îngroziţi când au realizat că tânăra era aproape decapitată.

Ucigașul Andreei este în arest și riscă peste 20 de ani de închisoare

Mirel Dragomir, ucigașul Andreei, este în arest din 23 martie, ultima data fiindu-i prelungită măsura în 17 iunie, la Tribunalul Timiș. El urmează să fie trimis în judecată și ar putea primit peste 20 de ani de închisoare.

Colegii lui Mirel Dragomir au fost șocați să afle de îngrozitoarea crimă pe care studentul la Facultatea de Medicină din Timișoara a comis-o. Cei care îi erau și prieteni îl descriu în cuvinte care cu greu pot fi asociate imaginii unui criminal. Ei spun că Mirel era genul de prieten care nu îi refuza niciodată atunci când îi cereau sprijinul, își ajuta colegii la teme și era foarte dedicat studiilor.

Tânărul absolvise un seminar teologic, iar, anul trecut, s-a înscris și la Facultatea de Teologie, unde a studiat însă numai un an. Facultatea de Medicină pe care o urma în paralel devenise foarte solicitantă, așa că a decis să-și înghețe anul universitar la Teologie până termina anul III la Medicină.

Colegii de la Medicină, care îi erau mai apropiați, spun că Mirel și Andreea aveau într-adevăr o relație, care a început în luna decembrie a anului trecut.

”Părea un băiat cu bun simț, atent și grijuliu. Era într-adevăr într-o relație cu Andreea, dar probabil, fiind o fată mai cuminte, mai retrasă, nu a oferit detalii legate de acest aspect, poate din rușine spunea că se vede cu el ca amic, dar erau iubiți. Motive de gelozie palpabile nu cred că avea, fata era foarte cuminte. Poate doar, fiind mai retrasă, dorind să încheie relația cu el, nu a știut să comunice și să exprime ceea ce vrea cu adevărat. Probabil că el își făcuse multe speranțe și a simțit că pierde tot în acele momente”, spunea, în exclusivitate pentru Gândul, un coleg de facultate al lui Mirel.


CITEȘTE ȘI:

DETALII înfiorătoare din raportul IML în cazul crimei de la Timişoara, unde o studentă la Medicină a fost ucisă de iubit. Fata n-a avut nicio șansă

Detaliile NEȘTIUTE ale relației dintre studenta ucisă în Timișoara și criminal. ”Se mai țineau de mână, îi cumpăra flori, o mai vizita la cămin”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au...
Ireal! Cum s-a „scuzat” un bărbat în fața soției sale, după ce a lăsat-o însărcinată...
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de...
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România...
GALERIE FOTO Doi soți britanici și-au vândut casa și au cumpărat un sat întreg în...
Rugăciunea pe care toți credincioșii trebuie să o rostească de Sfântul Petru și Pavel. Te...
Imagini mult prea INDECENTE! Cum arată actrița de 57 de ani în costum de baie....
Reacţia unui turist din Eforie, întrebat de ce intră în mare, deşi e arborat steagul...
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
Cum pot beneficia românii de umbrelă și șezlong gratuit pe plajele din Thasos. Oferta de...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Nemții au lansat „GARSONIERA” Dacia Duster. Pentru minimaliști – VIDEO
Peskov a dezvăluit ce făcea Putin în timpul dezbaterii Biden-Trump
S-a aflat ce s-a întâmplat cu LOCUITORII de pe INSULA PAȘTELUI! Experții au RECUNOSCUT!
Se dă interdicție completă în România. Va fi ilegal în spațiul public. Dispare din orice...
Cu cine a plecat Gabi Bădălău în vacanță. Imaginile anului. Foto
Anda Adam și Yosif Mohaci se căsătoresc religios. Primele imagini de la eveniment. Ce rochie...
Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi...
Sebastian din „Casa Iubirii” a invitat-o pe Julia la biliard. Care a fost reacția tinerei....
Altercația violentă pe care ar fi avut-o Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu: "Risca să...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
Adevărul din spatele „Nopţii cuţitelor lungi”, operaţiunea prin care Hilter şi-a eliminat toţi adversarii
×