Mihaela Bilic, despre ALIMENTUL care previne îmbătrânirea pielii: „Este atât de important pentru echilibrul nutrițional”
Mihaela Bilic a dezvăluit care este alimentul care previne îmbătrânirea pielii. Nutriționistul susține că este superior cărnii.
Medicul, supranumit nutriționistul vedetelor, Mihaela Bilic, a devăzluit care este alimentul care previne îmbătrânirea pielii. Specialistul este de părere că acesta este foarte important pentru echilibrul national. Alimentul poate fi consumat și în post.
Mihaela Bilic a găsit un produs care împiedică îmbătrânirea pielii și are și alte multiple beneficii pentru sănătate. Astfel, medical a subliniat importanța consumului acestui aliment, deoarece este bun pentru toate etapele de vârstă. Specialistul în nutriție îl recomandă, deoarece se poate consuma cu mare încredere în post, în zilele cu dezlegare. În Postul Crăciunului, în care credincioșii renunță la carne, lapte și ouă, au la dispoziție 15 zile în care pot consuma acest aliment.
Acest aliment este peștele, superior cărnii. El are protein și este ușor de digerat, inclusiv de către copii.
De asemenea, peștele are grăsimi sănătoase, datorită conținutului de Omega 3 și acizi grași mononesaturați. În plus, peștele este bogat în minerale esențiale, cum ar fi iod, zinc, seleniu și crom. Peștele este numai bun pentru dezvoltarea creierului și a funcției vizuale la copii. Mai mult, Mihaela Bilic susține că produsul este ideal pentru creșterea și sănătatea adolescenților, fiind o variant sigură în cazul alergiilor alimentare.
„Oare peștele nu este tot carne? Se vede treaba că și religia îl tratează preferențial, tocmai pentru că este atât de important pentru echilibrul nutrițional.
Pentru adulții care țin la siluetă și vor să scape de kilogramele în plus, peștele este soluția- combinația de proteine și grăsimi din pește elimină inflamația din organism și intensifica arderile.
Când vine vorba de piele frumoasă, ameliorarea celulitei și protecție împotriva îmbătrânirii, cine credeți că vă ajută? Ați ghicit, tot peștele! Adăugați la asta efectul protector hepatic și cardiovascular”, a scris Mihaela Bilic pe Facebook.
Mihaela Bilic a mai indicat că peștele joacă un rol important în creșterea imunității. El are numeroase beneficii pentru sănătate, indiferent de tipul de pește ales. De asemenea, expertul recomandă să se consume cât mai diversificat. Medicul recomandă consumul de pește mic, dar și de pește mare, slab sau gras, de import, captură sau de crescătorie. Mai mult decât atât, Mihaela Bilic transmite că peștele se gătește simplu și se consumă cât mai des.
CITEȘTE ȘI: