Milionarul Adrian Marțian și copiii săi, dați dispăruți de afacerist, găsiți în Serbia. Acesta ar fi cerut azi politic în Rusia: „Nu vă mai lasă tati”

Milionarul Adrian Marțian și copiii săi, dați dispăruți de afacerist, găsiți în Serbia. Acesta ar fi cerut azi politic în Rusia: Nu vă mai lasă tati
Publicat: 17/10/2024, 19:41

Cei trei copii dispăruţi din Hunedoara au fost găsiţi în Serbia, împreună cu tatăl lor, care i-a dat inițial dispăruți. Tatăl lor, milionarul Adrian Marțian – care are și ordin de restricție față de copii și fosta sa parteneră – ar fi  cerut azil politic în Rusia, după cum au declarat  pentru Antena 3 CNN, avocatul Eugen Iordăchescu, cu care bărbatul a vorbit ultima dată în această dimineaţă. Pe hârtie, de astăzi, copiii sunt în custodia statului.

Adrian Marțian, om de afaceri și fost patron UTA, a ajuns în atenția presei, după mai multe dispute cu fosta sa parteneră de viață, mama celor trei copii, dar și după un conflict mai vechi în afaceri cu fostul fotbalist și antrenor Adrian Mutu.

Adrian Marțian s-a filmat cu copiii, în mașină: „Nu vă mai lasă tati niciodată de lângă el”

Cei trei copii au ajuns într-o asemenea situaţie, după ce părinţii lor nu s-au mai înţeles şi au început să se reclame reciproc la poliţie şi să-şi deschidă procese în instanţă, în principal în legătură cu custodia celor trei frați.

La primele ore ale zilei de joi, a apărut un nou videoclip cu cei trei copii, dar de această dată alături de tatăl lor, cel care, potrivit informațiilor existente, nu are voie să se apropie de ei la mai puţin de 100 de metri. Omul spune că i-a salvat din mâinile presupuşilor răpitori.

„Vai! Să vă mănânce tati sufletul vostru, măi îngerilor! Comorile lui tati! Tati vă iubeşte foarte mult! Cum s-au comportat cu voi, îngerii lui tata? Tati de-atunci n-a dormit deloc. Atâta am umblat, mii de kilometri, nu ştie tati cât a umblat până am ajuns aicea. Vă iubeşte tati mult, din suflet! Nu vă mai lasă tati niciodată de lângă el”, le-a spus Adrian Marțian copiilor săi.

„El era extrem de determinat să aibă el personal grijă de copiii săi”

Avocatul lui Adrian Marțian susține că afaceristul este decis să se stabilească în Rusia, acolo unde ar fi cerut azil politic.

„Mi-a relatat că i-au fost aduşi copiii, i-am explicat că el trebuie să respecte nişte obligaţii care-i sunt impuse. Este decis să se stabilească în Rusia. A cerut azil politic. Aşa susţine domnia sa. Împreună cu copiii probabil. El era extrem de determinat să aibă el personal grijă de copiii săi, spunând că copiii săi au fost victimele abuzurilor autorităţilor din România”, a spus, la Antena 3 CNN, Eugen Iordachescu, avocatul lui Adrian Marțian.

Roxana Marţian a obţinut ordin de restricţie pentru tatăl copiilor

Potrivit presei locale, părinţii celor trei copii, Adrian şi Roxana Marţian, fosta sa parteneră, sunt în conflict de mai mult timp, principala dispută fiind custodia celor trei frați.

Roxana Marţian a obţinut ordin de restricţie pentru tatăl copiilor, astfel că acesta şi-a montat o rulotă în apropierea locuinţei copiilor săi, pentru a fi aproape de aceştia.

Luni seară, la numărul de urgenţă 112 a fost anunţată dispariţia a trei fraţi care erau în grija unei bone. Imediat poliţiştii s-au mobilizat şi au pornit în căutarea celor trei copii.

Marţi, în spaţiul public a apărut un clip video cu cei trei fraţi în care aceştia se adresează mamei lor. Ei spun că sunt bine, dar că nu vor să meargă la mama lor, ci la tată. Poliţiştii analizează imaginile pentru a stabili veridicitatea lor şi pentru a identifica elemente care să îi ajute în găsirea copiilor şi audiază persoane care au informaţii despre acest caz.

Cei trei fraţi fuseseră încredinţaţi de instanţă mamei

Autoritatea pentru Protecţia Drepturilor Copilului a precizat că situaţia celor trei fraţi daţi dispăruţi în judeţul Hunedoara se afla în atenţia DGASPC, ultima vizită a reprezentanţilor instituţiei având loc cu trei zile înainte de dispariţie.

Cei trei fraţi fuseseră încredinţaţi de instanţă mamei, în condiţiile în care ambii părinţi au deschis mai multe procese pentru a primi custodia copiilor, în timp ce împotriva tatălui este emis un ordin de protecţie prin care este obligat să păstreze o distanţă de 100 de metri faţă de copii şi de mama lor.

Fosta parteneră a lui Adrian Marțian ar fi cercetată pentru rele tratamente aplicate minorilor

Scandalul dintre Adrian Marțian și Roxana a început în anul 2022, atunci când bărbatul a fost șocat să afle de la propriii copii despre comportamentul violent al fostei sale partenere, Roxana.

Pentru o perioadă, familia lui Adrian Marțian a locuit în Barcelona, însă după ce a aflat ce se întâmplă cu micuții, milionarul a mutat întreaga familie în România, la Târgu Mureș, în încercarea de a-i proteja pe cei trei frați de influența negativă a mamei.

De asemenea, bărbatul a cerut intervenția autorităților, iar Roxana Marțian ar fi cercetată penal pentru rele tratamente aplicate minorilor, dar și pentru o presupusă tentativă de omor, potrivit Cancan.

CITIȚI ȘI:

Informații de ultimă oră privind MISTERUL dispariției copiilor milionarului Adrian Marțian. Poliția a aflat unde s-ar afla cei trei frați. Ce urmează

RĂSTURNARE de situație în cazul dispariției copiilor unui cunoscut milionar român. Mesajul VIDEO în care apar cei trei frați căutați de poliție

Mara Răducanu
Mara Răducanu este jurnalist de eveniment. A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București și a lucrat la mai multe publicații, mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Am aflat cauza morții lui Valeriu Pavel Dan. Actorul filma pentru sezonul 2 din Wednesday
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30...
Cine a fost Yahya Sinwar, liderul Hamas, pe care Israelul l-a numit „un om mort...
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Liam Payne „a sărit de pe balconul camerei sale” înainte să moară, spun autoritățile. Fostul...
„Vom ataca dureros”. Avertismentul Iranului pentru Israel
Au apărut primele imagini din camera de hotel distrusă de Liam Payne. Ce au găsit...
Dieta cu „supă magică”. Slăbești până la șase kilograme într-o săptămână. Cum se prepară
Val de ger peste România. Unde se vor întregistra aproape -10 grade
Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...
Andrei Matei, fost jucător al echipei FC Rapid s-a stins din viață la doar 34...
Doliu imens în televiziune. Un legendar prezentator și jurnalist A MURIT
Care sunt limitele de viteză pentru Categoria B?
Mesaj RO-ALERT emis. MApN: Dronele au fost reperate în largul Mării Negre. O dronă a...
Descoperire ARHEOLOGICĂ de mare importanță! Datează din secolul IV
Ora de iarnă 2024. Nu se mai dă ceasul înapoi? Ora de vară va fi...
Doliu în televiziunea românească. A murit unul dintre cei mai populari prezentatori
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat...
VIDEO Adrian Marțian și-a găsit copiii! Cei trei minori au spus adevărul: "Am ajuns la...
Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Reghecampf și-a văzut băiatul după 2 ani și jumătate...
Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au...
BANCUL ZILEI. Bulă: – Vreau să-mi tatuați numele iubitei mele acolo, jos!
Cum au ajuns pe Pământ elementele de bază ale vieții?