Prima pagină » Actualitate » Muncitorii ROMÂNI, la mare căutare pentru o companie sud-coreeană care dezvoltă un proiect inovator la Cernavodă. Salariul este de 2.000 de euro lunar

Muncitorii ROMÂNI, la mare căutare pentru o companie sud-coreeană care dezvoltă un proiect inovator la Cernavodă. Salariul este de 2.000 de euro lunar

Muncitorii ROMÂNI, la mare căutare pentru o companie sud-coreeană care dezvoltă un proiect inovator la Cernavodă. Salariul este de 2.000 de euro lunar
Sursa foto: Profimedia images

Oportunitate de angajare pentru muncitorii români. O companie sud-coreeană recrutează ingineri români pentru un proiect inovator la Cernavodă. Salariul lunar se apropie de suma de 2.000 euro net lunar.

KHNP, filiala din România a companiei sud-coreene Korea Hydro & Nuclear Power, deschide oportunități pentru ingineri români în cadrul construcției primei instalații de îndepărtare a tritiului din Europa.

Compania caută să angajeze un inginer în construcții civile pentru a lucra la Cernavodă pe o perioadă inițială de un an, cu posibilitate de prelungire. Salariul propus pentru această poziție este de aproximativ 9.600 de lei net lunar, conform anunțului de recrutare.

Pentru a fi eligibili, candidații trebuie să fie absolvenți cu diplomă de licență în Inginerie Civilă și să aibă minimum doi ani de experiență relevantă în domeniu. De asemenea, este necesar ca aceștia să fie integri și să dețină cunoștințe solide de limba engleză.

Proiectul, inițiat în colaborare cu Nuclearelectrica, va include construcția unei instalații de detritiere la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Acesta va reprezenta o realizare semnificativă în tehnologia nucleară și va contribui la obiectivele de sustenabilitate ale Uniunii Europene prin eliminarea tritiului din mediu, potrivit Economica.net.

KHNP și Nuclearelectrica își propun să stabilească România ca un centru european pentru producția și exportul de tritiu, utilizat ca potențial combustibil în viitoarele reactoare de fuziune.

Proiectul este susținut de tehnologia românească inovatoare dezvoltată de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice și Izotopice din Râmnicu Vâlcea (ICSI).

Numele meu este Denis Andrei, sunt un jurnalist cu o pregătire solidă și o pasiune neîncetată pentru informare. Am absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității din București și, de ... vezi toate articolele

Citește și