Gemenii dispăruți au fost GĂSIȚI la Arad. Mama acestora descoperise în telefoanele lor discuții cu un bărbat cunoscut drept „CUȚITARUL”

Publicat: 19/09/2024, 18:26
Actualizat: 19/09/2024, 18:36

Frații gemeni din Târgu Jiu sunt de negăsit. Marian și Gheorghe Tăbuși au ieșit de la liceu și nu s-au mai întors. Aveau asupra lor suma de o mie de euro. Între timp, mama lor a descoperit în telefoanele lor discuții pe care aceștia le purtau cu individ cunoscut sub numele de „Cuțitarul”.

UPDATE: 18:00. Gemenii dați dispăruți au fost găsiți în viață, la Arad, de polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad. Alături de polițiști, în locația unde au fost identificați cei doi minori au fost și părinții copiilor. Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul D.O.S – S.O.S. Gorj și B.O.S. Dolj.

„Cei doi minori de 15 ani, daţi dispăruţi, au fost identificaţi pe raza municipiului Arad de poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Arad. Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul DOS – SOS Gorj şi BOS Dolj”, menţionează reprezentanţii IPJ Gorj.

Cei doi adolescenți au fost găsiți în județul Arad. Aceștia își închiriaseră o garsonieră în regim hotelier, unde urmăreau știrile despre dispariția lor.

Proprietarul garsonierei a aflat că ei sunt copiii, căutați de polițiști, astfel bărbatul a anunțat autoritățile.

Știre inițială:

Au trecut deja patru zile de la ultima lor apariție, iar căutările se intensifică la nivel național. Cei doi băieți, în vârstă de 16 ani, au fost dați în urmărire generală, fiind văzuți ultima dată în Craiova, surprinși de camerele de supraveghere într-un magazin unde au cumpărat o cartelă telefonică. De atunci, nimeni nu mai știe nimic despre destinația lor, iar părinții sunt tot mai disperați.

Legături cu un personaj periculos

Părinții gemenilor au început să suspecteze că dispariția lor ar putea fi legată de o persoană periculoasă. Mama băieților a declarat pentru Cancan.ro că a descoperit mesaje suspecte pe telefonul acestora, purtate cu un individ cunoscut sub pseudonimul „Cuțitarul”.

Aceasta este profund îngrijorată, afirmând că Marian și Gheorghe nu au avut niciodată probleme până acum și, mai mult decât atât, erau elevi exemplari, cu rezultate foarte bune la învățătură.

Anterior dispariției, ar fi avut loc un conflict în familie

Cu doar o zi înainte de dispariție, gemenii au fost implicați într-un conflict cu tatăl lor, după ce acesta i-a prins jucând la păcănele. Seara de 15 septembrie a fost marcată de această ceartă, iar dimineața următoare, cei doi băieți au furat 1.000 de euro din casa părinților și au plecat la școală ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Totul părea normal până la sfârșitul orelor de curs, când au fost văzuți pentru ultima dată urcând într-un troleu.

„După toate cunoștințele noastre, elevii au plecat la finalul orelor de curs, împreună cu alți colegi din clasă. Au urcat în troleu și au plecat spre casă, ultima informație pe care o avem noi despre ei fiind undeva că ar fi fost în troleu în jurul orei 1.45 – 1.50”, a spus directorul liceului, Marius Buzerea.

Poliția solicită ajutorul publicului

Autoritățile depun toate eforturile pentru a-i găsi pe cei doi adolescenți. Echipele de polițiști din întreaga țară sunt implicate în căutări, folosind toate mijloacele disponibile pentru a-i localiza. Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, a declarat: „Persoanele au fost puse în urmărire la nivel național. Polițiștii efectuează verificări pentru identificarea acestora și rugăm cetățenii care dețin informații care pot duce la identificarea celor doi minori dați dispăruți, să anunțe Poliția.”

Sursa video: România TV

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Motivul pentru care un român nu mai are voie să calce timp de un an...
Gabi Bădălău, decizie RADICALĂ după ce a pierdut procesul cu Claudia Pătrășcanu! Ce urmează să...
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național...
VIDEO. Momentul în care cântăreața greacă Marinella se prăbușește pe scenă. Artista a suferit un...
Acuzații de „blat” la adresa Antena 1, după ce Nicolai Tand și Sorin Brotnei au...
Mihaela Rădulescu, apariție de infarct la 55 de ani. Decolteul uriaș a făcut victime! Fanii...
Debit triplu pe Dunăre şi Cod Roşu de ploi adus de ciclonul Ashley. Când se...
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de...
Parada de 1 decembrie 2024 ar putea fi mutată în altă zi! Care este motivul...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
🔥 Preț bun la Dacia Duster III! Descoperă reducerile și dotările!
Premierul Marii Britanii se va întâlni cu Ursula von der Leyen pentru îmbunătăţirea relaţiilor cu...
Ultimele zile de PACE și primele zile de război în Europa
Pedeapsă pentru Băsescu. Fostul președinte al României NU a scăpat nepedepsit
Trucuri pentru curățat husa de la telefon. Cum devine impecabilă
Ce a putut să facă un român la ușa apartamentului său, pe scara blocului. Ceilalți...
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul...
Surpriză de neuitat pentru Livia Eftimie! Cum i-a celebrat Spike ziua de naștere
BANCUL ZILEI. Bubulina către Bulă: - Să nu se însoare cu proasta aceea!
Inteligența Artificială poate face „81 de ani de muncă de detectiv în 30 de ore”