Prima pagină » Actualitate » Notă de plată de 16.300 de lei într-un restaurant din Cluj. De necrezut cât a lăsat clientul bacșiș

Notă de plată de 16.300 de lei într-un restaurant din Cluj. De necrezut cât a lăsat clientul bacșiș

Notă de plată de 16.300 de lei într-un restaurant din Cluj. De necrezut cât a lăsat clientul bacșiș

Să ieși la restaurant poate fi destul de costisitor pentru românul de rând, mai ales dacă sunt multe persoane, iar nota poate deveni uriașă. 

Însă, dacă ai un cont bancar gras, problema banilor nu se mai pune, mai ales când e vorba despre distracție și poți lăsa chiar bacșișuri mari.

Recent, la un restaurant din Cluj s-a emis o notă de plată uriașă! Un grup de culturiști, care a participat la concursul organizat la Cluj-Napoca în weekendul trecut, a cheltuit la un restaurant 16.300 de lei, potrivit refleqtmedia.ro.

La cină au participat Ovidiu Danila, multiplu campion național si mondial la Fitness si Culturism, alături de Jack Wood, deținătorul concursurilor de Mr. OLYMPIA. Au mai participat și culturiști precum George Miron, care a luat locul 1 Olympia Eastern Europe și cardul de profesionist IFBB PRO.

La o asemenea notă de plată, și bacșișul lăsat a fost pe măsură. Chelnerii au rămas fără cuvinte când au văzut că bacșișul lăsat era de 3000 de lei!

Localul s-a mai lăudat înainte de Untold și că designerul Cătălin Botezatu a plătit un avans la burgerul de 6000 de euro, dar ulterior creatorul de modă a spus că totul a fost fake și că managerul localului, politicianul PSD Avram Gal, l-a abordat și rugat să facă reclamă restaurantului.

Citește și: Cel mai scump burger din lume, prezentat la Cluj. Cum arată, ce ingrediente conține și cine a primit cadou primul burger de 6.200 de euro – FOTO

Elena Popescu iubește jurnalismul încă din adolescență, atunci când și-a descoperit pasiunea pentru scriitură. Primul job a fost la numai 21 de ani, când lucra ca reporter pentru un ziar săptămânal. ... vezi toate articolele

Citește și