Nota de plată uriaşă primită de un cunoscut pilot de Formula E la restaurantul lui Salt Bae
O petrecere cu mai multe celebrități, sportivi și invitați de marcă în Abu Dhabi înainte de Formula 1 și Cupa Mondială FIFA Qatar 2022 s-a soldat cu o notă de plată uriașă de de 140.584 de lire sterline. Doar vinul a costat 114.154 de lire sterline la masa de la celebrul restaurantul Nusr-et. Proprietarul, chef Nusret Gokce, a devenit celebru în ultimii ani prin modul inedit în care condimentează mâncarea.
Celebrul Antonio Giovinazzi a făcut „record mondial” din nota de plată. Pilotul de Formula E, de la Ferrari Driver Academy, a avut un ospăț faraonic, joi seara, la restaurantul lui Salt Bae (38 de ani) din Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe. Bucătarul, care este și patronul localului exclusivist, l-a răsfățat cu preparate de senzație și cu unul dintre cele mai scumpe branduri de vin roșu din lume.
Stafful Nusr-Et, restaurantul care a câștigat popularitate pentru „Salt Bae” a postat o fotografie pe Instagramul lor cu o notă de plată de 615.065 AED de la filiala lor din The Galleria, Abu Dhabi. Nota a fost datată joi, 17 noiembrie, cu marcajul de timp 21:52.
Marele Premiu F1 Abu Dhabi va începe vineri, 18 noiembrie, primul concert având loc joi, 17 noiembrie, cu artiști internaționali, Dave și Usher.
Lewis Hamilton, popularul pilot de curse Mercedes AMG F1, a postat o poză cu pilotii de F1 după cină la ceea ce pare a fi un restaurant asiatic binecunoscut din Abu Dhabi.
„Am parcurs un drum lung ca șoferi și continuăm să creștem ca bărbați. . În ciuda a ceea ce s-ar putea întâmpla pe pistă, creștem și devenim mai buni în fiecare zi. Ne adunăm cu toții pentru a sărbători viața, iar cariera uimitoare a lui Seb în F1 este cu adevărat o poveste de viață pe care nu o voi uita niciodată”, scrie unul dintre cei care au stat la masă cu pilotul.
Bucătarul turc Nusret Gokce a devenit celebru în bucătărie, dar şi pe internet, după ce modul în care condimenta mâncarea l-a transformat într-un meme internaţional. Bărbatul, cunoscut pe reţelele de socializare drept Salt Bae, este proprietarul unui faimos lanţ de restaurante, localizate în inima unor oraşe importante din lume. Unul dintre acestea se află în Abu Dhabi, unde clienţii vin neîntrerupt să aibă parte de o experienţă demnă de povestit acasă. Dar preţurile piperate i-ar putea convinge să se gândească de două ori înainte să facă o rezervare
Cât costă o masă la restaurantul lui Salt Bae
Restaurantul Nusr-Et Steakhouse a devenit încă o dată un subiect fierbinte de discuţie pe reţelele de socializare, după ce un utilizator a postat o fotografie cu nota de plată pentru o masă de 14 persoane. Potrivit Daily Mail, suma totală se ridică la peste 140.500 de lire sterline, iar o singură friptură cu foiţă de aur costă 1.030 de lire sterline. Au cheltuit o sumă astronomică doar pe vin: cinci sticle de vin roşu Petrus (74.200 de lire sterline), două sticle de vin Petrus 2009 Louis XIII (45.661 de lire sterline) şi o sticlă de vin Chateau Margaux (3.538 de lire sterline). O sticlă de bere Heineken i-a costat 12,50 de lire sterline, un cocktail negroni – 17 lire sterline şi patru pahare de virgin mojito – 41 de lire sterline. Pentru nouă sticle de apă, Salt Bae i-a taxat cu 92 de lire sterline.