Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuţi bucătari din România. Pe lângă proiectele TV în care este implicat, celebrul chef a inaugurat și un restaurant în Bucureşti, un local elegant, select şi cel mai important aspect, cu mâncare bună, dar şi preţuri pe măsură. Iată câţi lei costă o masă de Revelion cu Anna Lesko inclusă.
Florin Dumitrescu și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie la 14 ani. Primul său job într-un restaurant a fost ca ajutor de bucătar unde salariul era de 100 de dolari. Tatăl său a fost cel care l-a ajutat şi l-a sprijinit în toată această perioadă.
Florin Dumitrescu este un chef creativ şi a dorit să aibă cea mai bună mancare în restaurantul inaugurat de el. Localul este unul de lux, iar preţurile sunt pe măsură, însă clienții pleacă mulțumiți pentru că preparatele şi serviciile sunt de înaltă calitate. Meniul este unul variat, din care clienţii au cu siguranţă ce să aleagă.
Dacă vrei să petreci noaptea dintre ani în restaurantul respectiv trebuie să scoți din buzunar numai puțin de 750 de lei care include mâncare plus băutură, atmosfera fiind întreținută de celebra Anna Lesko.
Ca să îți faci o idee la ce să te aștepți la petrecerea de Revelion de anul acesta de la popularul restaurant trebuie să știi că înainte de pandemie, localul era unul dintre cele mai frecventate pentru atmosfera incendiară şi petreceri, mai ales în zilele de weekend. Așadar, atmosfera va fi una pe măsură.
Pe lângă carieră, vestitul chef are și o familie frumoasă. Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, s-au cunoscut în anul 2010, iar între ei a fost dragoste la prima vedere. Până să înceapă o frumoasă poveste de dragoste între Florin și Cristina a fost o perioadă de câteva luni plină de tatonări, însă așteptarea a meritat.
Cristina i-a dăruit două fetițe minunate, de dragul cărora Florin Dumitrescu se topește ori de câte ori vorbește. Și, mai mult decât atât, au reușit să-și formeze o familie în adevăratul sens al cuvântului, care să fie apreciată de toți cei din jurul lor.