O femeie din Anglia a fost torturată zile la rând de partenerul ei, care a ținut-o prizonieră. Victima a murit în urma unei supradoze de droguri

O femeie din Anglia a fost torturată zile la rând de partenerul ei, care a ținut-o prizonieră. Victima a murit în urma unei supradoze de droguri
Sursa foto: Facebook
Publicat: 22/08/2022, 20:19

Familia unei femei a povestit, în instanță, abuzul teribil la care era supusă de către iubitul ei, care a ținut-o prizonieră și a torturat-o zile la rând. Victima a murit în urma unei supradoze de droguri, iar partenerul ei a fost condamnat la închisoare, după ce a pledat vinovat.

Charissa Brown-Wellington a fost găsită moartă într-o casă din Bury, Greater Manchester, pe 2 februarie 2021. În aceeași zi, femeia a murit la spital, iar un patolog a descoperit că aceasta suferise mai multe răni grave, precum vânătăi la nivelul feței, capului, stomacului, brațelor și picioarelor.

Potrivit procurorului Vanessa Thompson, victima a fost eliberată din închisoare în 2021 și s-a mutat, inițial, cu mama ei, aceasta declarând că fiica ei era sănătoasă și a profitat la maximum de timpul petrecut în arest.

Ulterior, femeia l-a întâlnit pe Hardman pe Facebook și, la scurt timp, s-au mutat împreună, relația dintre cei doi evoluând rapid. Odată cu mutarea alături de bărbat, membrii familiei au observat, însă, o schimbare în comportamentul femeii. „Își vedea familia din ce în ce mai rar și fiica ei a raportat că au existat certuri între mama ei și inculpat, inculpatul tratând apartamentul mamei sale ca pe al lui”, a spus Vanessa Thompson.

Familia femeii era de părere că partenerul era gelos și o controla, Charissa spunându-i, mai târziu, mamei sale că bărbatul era agresiv față de ea și avea opinii rasiste. Bărbatul o abuza pe Charissa și refuza să o lase să iasă din casă.

„Pe 31 ianuarie, i-a spus mamei ei că el a bătut-o. Ea a spus că s-au mutat și că a târât-o pe străzi de păr. Nu voia ca familia ei să știe unde se află pentru că era îngrijorată de siguranța lor. În timpul unui apel, el a recunoscut că i-a spart telefonul. În altul, a mărturisit că i-a rupt nasul și că „a bătut-o de fiecare dată când cineva a sunat-o”, a declarat procuroarea.

„Familia ei era tulburată, nu știau unde este sau cum să ajungă la ea. Susan Brown, mama ei, era îngrijorată de starea în care se afla și a sfătuit-o să vină acasă”, a adăugat aceasta. De cealaltă parte, agresorul susținea că „nu o ținea împotriva voinței ei”, însă a putut fi auzită adesea strigând după ajutor.

Pe 2 februarie, mama Charissei a primit un telefon de la partenerul acesteia, spunându-i că nu mai respiră. Femeia a fost transportată la spital, unde s-a stins din viață. Inițial, bărbatul a fost arestat sub suspiciunea de crimă, el spunând poliției că, de fapt, femeia a fost abuzivă față de el, că „de multe ori cădea și se învinețea ușor” și că lua medicamente eliberate pe bază de rețetă.

Mama femeii a spus că atunci când a trebuit să-și identifice fiica la spital, abia a recunoscut-o, pentru că „nu semăna cu ea”. „Charissa Brown pe care mi-o amintesc arăta mereu bine. Dar în acea zi, era acoperită de vânătăi din cap până în picioare. Dinții ei nu erau în locul potrivit. Părea de parcă a suferit în toate zilele pe are le-a trăit. Este fără inimă și un laș”, a precizat mama femeii.

Bărbatul a avut numeroase condamnări anterioare, inclusiv pentru infracțiuni de violență împotriva foștilor parteneri. În cele din urmă, bărbatul a recunoscut că a fost violent față de partenera sa și că încearcă, în prezent, să abordeze problemele sale legate de droguri în închisoare, relatează Mirror.

Bobby Hardman, originar din Rutland Drive, a fost condamnat la patru ani de închisoare. El trebuie să ispășească două treimi din pedeapsă, înainte de a fi luat în considerare pentru eliberare condiționată.

Bianca Iliescu
Bianca Iliescu și-a început cariera jurnalistică în 2019, la Prima TV, unde a lucrat ca redactor de știri externe pentru jurnalul "Focus". Ulterior, mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO. Se vinde o fostă vilă a lui Ceaușescu. Cât cere statul pe clădire, după...
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri...
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după...
S-a transformat total în câteva luni: acuzată că a luat OZEMPIC pentru a slăbi! Vedeta...
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe poziţia 71....
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
Când și unde va avea loc înmormântarea lui Andrei Versace. Sicriul cu trupul neînsuflețit al...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Războiul din Ucraina, ziua 881. Kievul primeşte în august 1,4 miliarde de euro din profiturile...
Obiceiul CIUDAT al lui Darwin! L-a ajutat să trăiască mai mult?
Adio, maestre! Marele actor s-a dus în ceruri. Era iubit și adorat de toți
Marele anunț pentru pensionari. Când vor primi bani în plus
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul...
Fratele lui Andrei Versace rupe tăcerea după moartea lui: ”Nu a fost ucis, nu avea...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Cum a plecat un medic român la război: Tată-meu mi-a dat sabia şi revolverul lui,...