Prima pagină » Actualitate » O TAVERNĂ grecească în propria curte, afacerea cu care doi soți au dat lovitura. Clienții din toată lumea le calcă pragul: „E incredibil!”

O TAVERNĂ grecească în propria curte, afacerea cu care doi soți au dat lovitura. Clienții din toată lumea le calcă pragul: „E incredibil!”

O TAVERNĂ grecească în propria curte, afacerea cu care doi soți au dat lovitura. Clienții din toată lumea le calcă pragul:
Sursa foto: Profimedia images

Un bărbat și soția sa, îndrăgostiți de bucătăria grecească, au dat lovitura în afaceri după ce au deschis o tavernă cu specialități elene chiar în curtea casei lor din Marea Britanie.

Inspirat de dorința de a onora memoria tatălui său și de a sprijini organizațiile caritabile locale, Panayiotou, un bărbat din Marea Britanie a deschis o tavernă tradițională grecească în propria sa grădină, iar această decizie a fost una total inspirată întrucât turiștii „au dat năvală” la bucatele tradiționale grecești.

Cu o investiție inițială de 20.000 de euro, Panayiotou și soția sa, Michelle, au transformat anual proprietatea într-un restaurant pop-up care poate găzdui până la 200 de oaspeți pe noapte. Cu preparate culinare tradiționale grecești precum „klefiko de miel” și deserturi delicioase cum ar fi baklava și „Doukiss”, taverna sa a devenit rapid o destinație de nelipsit pentru iubitorii de gastronomie.

Clienții din Scoția, Statele Unite ale Americii și din alte părți ale lumii trebuie să facă rezervări cu câteva luni înainte pentru a se asigura că vor putea gusta din aceste delicii și experimenta atmosfera primitoare oferită de taverna sa.

Sursa foto: Profimedia images

Sursa foto: Profimedia images

„Poate găzdui în jur de 75 de clienți afară și în interior. Putem găzdui 200 într-o noapte – și totul se întâmplă în grădina mea. Acum avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot.

Am oaspeți din Scoția și chiar din America care vin să viziteze micul și vechiul Walsall, este cu adevărat incredibil. În două ore de la deschiderea listei de rezervări, cu două luni în avans, suntem de obicei plini în proporție de 80%”, a declarat proprietarul tavernei.

Sursa foto: Profimedia images

Sursa foto: Profimedia images

„Este cu adevărat incredibil. În două ore de la deschiderea listei de rezervări, suntem adesea complet rezervați pentru următoarele două luni”, a mărturisit Panayiotou, subliniind sprijinul și entuziasmul comunității locale, potrivit Fanatik.

Chiar și vecinii familiei sunt extrem de încântați de această inițiativă, mai ales că bărbatul organizează periodic prânzuri stradale pentru localnici, contribuind astfel la strângerea de fonduri pentru cauze nobile locale.

Numele meu este Denis Andrei, sunt un jurnalist cu o pregătire solidă și o pasiune neîncetată pentru informare. Am absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității din București și, de ... vezi toate articolele