„Ofertă specială” pentru clienții unui HOTEL de lux dintr-o destinație exotică. Cum poți obține cazare GRATUIT în această destinație exclusivită?

„Ofertă specială” pentru clienții unui HOTEL de lux dintr-o destinație exotică. Cum poți obține cazare GRATUIT în această destinație exclusivită?
Sursa foto: Profimedia images
Publicat: 11/03/2024, 11:05

Atunci când plănuiești o vacanță într-o destinație exotică trebuie să ai în vedere anumite aspecte ce îți pot perturba șederea, însă un resort de lux a găsit o soluție inedită pentru a-și recompensa invitații în cazul în care vremea le strică planurile de vacanță.

În Singapore, unde plouă în medie 171 de zile pe an, un hotel de lux a găsit o modalitate inovatoare de a-și asigura că ploaia nu își strică vacanțele oaspeților.

Hotelul InterContinental Singapore a introdus pachetul „Rain Resist Bliss”, care oferă rambursarea costului unei nopți de cazare dacă ploaia își face simțită prezența și perturbă activitățile planificate.

Andreas Kraemer, directorul general al InterContinental Singapore, a dezvăluit că acest concept a apărut în timpul discuțiilor despre următorul nivel al călătoriilor de lux.

Pachetul exclusivit al hotelului de lux garantează rambursarea banilor pentru o noapte de cazare dacă ploaia durează mai mult de 120 de minute în total timp de 4 ore pe parcursul zilei. Cu toate acestea, este important de menționat că această ofertă se aplică doar oaspeților care stau în apartamentele hotelului.

Sursa foto: Profimedia images
Sursa foto: Profimedia images

Pachetul este disponibil pentru diverse tipuri de apartamente, inclusiv apartamente junior, care încep de la 850 SGD (633 de dolari) pe noapte, și apartamente prezidențiale, care costă 4500 SGD (3349 de dolari) pe noapte.

Rambursarea se face sub forma unui voucher, care trebuie utilizat la InterContinental Singapore în termen de șase luni de la emitere, iar valoarea voucherului este echivalentă cu costul unei nopți de cazare în funcție de tipul de cameră rezervată.

Intercontinental Singapore este hotelul hotel de lux de cinci stele emblematic al Intercontinental Hotels Group din Singapore, situat în inima unei incinte istorice.

Sursa foto: Profimedia images
Sursa foto: Profimedia images

Bazându-se pe moștenirea bogată a orașului și pe cultura cu multiple fațete inspirată de localitatea înconjurătoare, hotelul cu 403 camere emană un farmec rezidențial care combină armonios luxul și eleganța cu accente de localitate. Centrul comercial alăturat Bugis Junction, care cuprinde peste 200 de magazine și restaurante, se află chiar la ușa hotelului.

Singapore are un sezon uscat din martie până în august și un sezon ploios din septembrie până în februarie, iar ploaia poate fi un eveniment obișnuit pe tot parcursul anului. Cele mai multe ploi sunt așteptate în timpul „fazei umede” a musonului de nord-est, din noiembrie până în ianuarie.

În timpul lunilor ploioase din Singapore, orașul se confruntă cu ploi frecvente, care contribuie la vegetația luxuriantă a regiunii și fac parte din farmecul său natural. Vremea este relativ mai răcoroasă, iar ploile torențiale reprezintă o schimbare revigorantă față de căldura obișnuită. Acesta este momentul în care parcurile și rezervațiile naturale din Singapore sunt cele mai primitoare, potrivit ftnnews.com.

Alexandru Tosa
Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Filmul crimei din Brăila. Doctorița a fost ucisă în 33 de secunde. Cum a încercat...
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar...
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Andrei Versace, dator la CĂMĂTARI?! Un prieten rupe tăcerea despre sursa de venit a influencerului:...
Mantea și-a dezvăluit DIETA specială pe care o respectă! Arată fabulos la 38 de ani
Vremea se schimbă radical în România, de la mijlocul săptămânii. ANM a emis prognoza meteo...
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
Cum a fost găsit, de fapt, Andrei Versace de către anchetatori. Prietenii cunoscutului influencer nu...
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
TOP 3 cele mai ieftine SUV-uri noi cu transmisie automată. Mașini cu un preț imbatabil...
Cine îl va înlocui pe Joe Biden? Numele cele mai importante ce ar putea să...
REVOLUȚIE în electronică! Au anunțat o descoperire remarcabilă!
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate...
Oana Cuzino, victorie în procesul deschis Primăriei Capitalei. Ar putea încasa o sumă uriașă
Ce a putut să își pună un român la fereastră, fără să îi pese de...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online....
7 jocuri clasice pe care probabil nu le-ai încercat și care astăzi sunt disponibile online
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Inteligența Artificială poate crea hărți pe baza unui text