Părinții Raisei – copila găsită fără suflare, într-o pădure din Dolj, spun că ei nu cred că nepotul a acționat singur, ci ar fi fost ajutat de un adult.
„Se vede pe cameră. Fetița a intrat la sora mea în curte, dar înapoi nu se vede că iese fata înapoi din curte. Nepotul nostru de 15 ani singur nu poate să fie implicat. Complice mai are pe lângă el pe cineva mai în vârstă.
Prin locul unde s-a găsit fetița moartă au trecut zeci de oameni, zeci de polițiști, mulți oameni din comune. Noi credem că a fost omorâtă. Când au încetat căutările cu dronele, pe la ora 3:00 și ceva dimineața, cred că a găsit punctul slab, iar atunci a fost aruncată. El, singur, fiind și surdo-mut, nu putea să facă singur așa ceva. Noi bănuim pe toată lumea. Cine a făcut să plătească”, au spus părințeii fetiței moarte.
„Ultima oară când am vorbit cu ea la telefon mi-a cerut să îi cumpăr o piscină și un pistol. Când m-au sunat să-mi spună că nu o mai găsesc, depuneam bani ca să-i cumpere piscină, ca să se joace frumos”, spune, îndurerat, tatăl micuței.
Inițial, părinței fetei au crezut că Raisa a fost omorâtă de niște cămătari, de la care au împrumutat mai multe sume de bani și nu le-au mai restituit.
„Ne-am gândit la ei. Oamenii ăia sunt plecați. I-am sunat pe fiecare în parte, le-am spus vă rog frumos, dacă aveți ceva cu mine, făceți-mi mie rău, nu la fetița mea. Oamenii n-au nicio vină”, au adăugat părinții copilei.
O fetiță de doi ani și 5 luni, Raisa, a fost găsită fără viață în pădure, iar cazul a șocat întreaga comunitate. Polițiștii au reținut principalul suspect în acest caz, după ce ultimele imagini cu Raisa în viață au fost analizate cu atenție.
Raisa a dispărut în cursul zilei de luni, iar căutările intense ale autorităților au dus la descoperirea corpului ei neînsuflețit într-o zonă împădurită. Moartea brutală a fetiței a stârnit o undă de șoc și indignare în rândul opiniei publice.
Înainte de tragedie, fetița apare în mai multe poze făcute în curtea casei în care locuia. (Imaginile pot fi văzute AICI…)
Ancheta este în plină desfășurare, autoritățile încercând să afle toate detaliile care au condus la această tragedie.
Familia Raisei este devastată și chiar a fost nevoie de intervenția unui echipaj medical, care a mers la casa unde a locuit micuța.
Poliția din Dolj are un suspect principal în cazul crimei care a îngrozit România. Raisa, o fetiță de nici trei ani, a fost găsită moartă, într-o râpă aflată în apropierea casei în care locuia.
Miercuri dimineață, mai multe echipaje de poliție au mers la casa principalului suspect în acest caz de omor. Oamenii legii au ajuns la concluzia că această crimă terifiantă a fost comisă chiar de verișorul fetiței, un adolescent de doar 15 ani.
El a fost dus la audieri și urmează ca procurorii și polițiștii să stabilească dacă el este implicat în acest caz.
De asemenea, a fost dusă la audieri și mama acestuia, care ar fi știut despre faptele comise de fiul său.
Din datele strânse acum de anchetatori, se pare că Raisa a fost omorâtă în casă, iar mai apoi adolescentul i-ar fi aruncat cadavrul într-o râpă.
Cazul Raisei, fetița în vârstă de doi ani, găsită moartă, într-o râpă din comuna Breasta, după ce a fost dată dispărută de familie, a determinat autoritățile să deschidă dosar penal pentru omor din culpă. Membrii familiei au ridicat suspiciuni oamenilor legii deoarece au îngreunat căutările. Părinții micuței, plecați în Spania, au afirmat, în timpul anchetei, că au fost amenințați de cămătari.
Raisa, o fetița în vârstă de doi ani, din comuna Breasta, județul Dolj, a fost găsită fără suflare, la mică distanță de casă, prezentând urme de violență de corp.
Autoritățile au suspiciuni cu privire la familia copilei, întrucât rudele au îngreunat derularea căutărilor. Bunica Raisei, cea care a sesizat dispariția fetiței, a declarat că a trimis-o într-o casă, unde se aflau mai multe rude, pentru a lua pâine. Unul dintre nepoții aflați în casa respectivă a declarat că Raisa a plecat la puțin timp, însă camerele de supraveghere indică faptul că aceasta nu a mai ieșit din locuință.
„Din punctul meu de vedere, am fost puțini induși în eroare în urma informațiilor pe care le-am primit. Problema a fost până când ne-au lăsat să intrăm și să începem să căutăm corect ce, conform protocolului canin.”
CITEȘTE ȘI: