Președinții CJ Vâlcea și Bistrița, despre Marcel CIOLACU: Știe și coridorul, și scările și biroul în care se iau deciziile…

Președinții CJ Vâlcea și Bistrița, despre Marcel CIOLACU:  Știe și coridorul, și scările și biroul în care se iau deciziile...
Publicat: 20/08/2024, 16:27
Actualizat: 20/08/2024, 16:28

Marcel Ciolacu are și colegi, în partid, dar are și prieteni. Cu unii dintre ei se cunoaște de 30 de ani, iar decizia de a candida este una pe care toți o așteptau. Președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, cât și cel de la Bistrița Năsăud, Radu Moldovan, spun că Marcel Ciolacu „nu a ars etapele”, ba mai mult, nu poate fi păcălit pentru că „știe și coridorul, și scările și biroul în care se iau deciziile”.

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, spune că premierul Marcel Ciolacu este unul dintre românii care au plecat de jos și a fost crescut în PSD. Este un om al binelui și nu poate fi păcălit ușor.

Pentru mine personal, în calitate de prieten vechi, pentru că suntem colegi de 30 de ani, dar și pentru colegii mei din PSD Vâlcea, este o decizie așteptată, iar noi lucrăm deja, aș spune, chiar de multă vreme pentru campania la alegerile prezidențiale. Binele învinge întotdeauna, iar Marcel Ciolacu este un om al binelui. Asumarea candidaturii nu poate fi de rău, pentru că românii vor câștiga un președinte crescut în PSD și care a devenit bun în administrație și în politică. Marcel Ciolacu, ca și mulți dintre noi, este unul dintre românii care au plecat de jos.

Președintele CJ Vâlcea mai crede că că PSD va da României, prin candidatura lui Marcel Ciolacu, „un președinte al inimilor de români”.

Marcel Ciolacu nu a ars etapele. Marcel Ciolacu va fi un președinte care cunoaște și partea întunecată, dar și partea luminoasă a măsurilor și demersurilor pe care trebuie să le știe un președinte care își iubește țara. Este patriot, este un om care nu poate fi păcălit pentru că știe și coridorul, și scările și biroul în care se iau deciziile, fiindcă a trecut prin toate. Marcel Ciolacu este greu de păcălit de oportuniști și va fi un președinte respectat în Europa și un președinte care nu va duce țara la război. Cei care merg cu Dumnezeu înainte, nu pierd niciodată! Românii nu pot fi păcăliți și vor alege unul care seamănă cu ei: bun, tolerant, credincios, patriot și drept în Europa și în lume. Asta cred eu, Constantin Rădulescu, pentru că eu și colegii mei social-democrați vâlceni vom fi lângă oameni și, cu bună-credință, îi vom asigura că împreună vom da României un președinte al inimilor de român.

Președintele CJ Bistrița: Decizia de a candida vine într-un moment în care românii sunt nemulțumiți de Președintele României, de poveștile „Pas cu pas”

Președintele CJ Bistrița Năsăud, Radu Moldovan, spune că decizia lui Marcel Ciolacu a fost anticipată de mulți membri de partid și este salutată de aceștia, având în vedere că „a adus echilibru și reforme bune pentru oameni”.

Această decizie a fost anticipată de mulți membri ai partidului nostru, iar susținerea pentru liderul PSD este una considerabilă. Marcel Ciolacu este cel care a adus echilibru și reforme bune pentru oameni, ca Prim-ministru, iar acum și-a exprimat angajamentul de a continua reformele economico-sociale și unitatea națională. Cred în maturitatea sa politică, în capacitatea de a asculta dorințele românilor și în curajul de a face lucruri pentru oameni. Este o decizie, fără dar și poate, foarte bună!

Momentul ales de a-și anunța candidatura este unul foarte bun, mai spune președintele CJ Bistrița.

Decizia de a candida vine într-un moment în care românii sunt nemulțumiți de Președintele României, de poveștile „Pas cu pas” și proiectele costisitoare care nu reușesc să reflecte nevoile reale ale oamenilor. În acest context, Marcel Ciolacu și noi, Partidul Social Democrat, am lansat platforma www.romaniadorita.ro, un gest politic matur și necesar. Marcel Ciolacu este omul care dorește binele oamenilor și are puterea de a face bine României! Odată ce Marcel Ciolacu va câștiga alegerile prezidențiale, românii vor câștiga și ei: un lider care știe să asculte, să vorbească, să acționeze și să aducă stabilitate. Dacă va pierde, România ar putea pierde o oportunitate de a merge pe calea reformelor reale și a unității naționale.

Radu Moldovan a mai spus că echipa PSD este pregătită să aducă stabilitate românilor, pornind de la ceea ce-și doresc aceștia.

Marcel Ciolacu și noi, echipa PSD, suntem determinați să aducem stabilitate și fapte concrete, proiecte cu rost, schimbare pozitivă în România, pornind de la nevoile și dorințele reale ale cetățenilor. România se clădește pornind de la oameni!

CITEȘTE ȘI:

Marcel Ciolacu își anunță CANDIDATURA la PREZIDENȚIALE / Președintele PSD va posta un clip în care îi va anunța pe români despre candidatura sa

Daniel BĂLUȚĂ despre anunțul lui Marcel CIOLACU: Bunăstarea, CALITATEA vieții oamenilor și dezvoltarea României vor cunoaște o adevărată explozie

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Am leșinat când a venit. Mi-a adus pensia de la 7.300 la 4.800". Noua lege...
Cătălina Ponor a ajuns de nerecunoscut! Cum s-a transformat trupul ei, la 7 ani după...
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
Alain Delon, biografia necenzurată a starului francez. Sex-simbolul anilor '60, „stăpânit de pofta banilor și...
Vacanța de vară, prelungită! Anunț de ultimă oră pentru elevi
Criminalul în serie, care a ucis și dezmembrat peste 40 de femei, a evadat! „Avem...
Emisiunea care DISPARE de la Antene! Vedetele au fost anunțate deja... Care e motivul și...
„Poate fi o capcană”. Prof. dr. Vlad Ciurea, avertisment pentru românii care merg la piscină
Rezultatul autopsiei în cazul copilului de 8 ani mort în timpul unui curs de înot
"A strigat 'tati' și..." Tatăl băiețelului de 8 ani mort la cursurile de înot, mărturii...
Momente de coșmar pentru pensionarii care și-au primit deciziile de recalculare! „Mi s-au tăiat 500...
Au făcut spectacol în valurile mării! Laurette, Andra sau Alexandra Stan nu au ţinut cont...
Cum acorzi prioritate pe trecerea de pietoni pe un drum cu 3 benzi pe sens?
Un preşedinte de stat a ieşit la televizor şi a spus că Ucraina se va...
Cum arăta și când a trăit LUCA, STRĂMOȘUL tuturor FIINȚELOR de pe Pământ?
Vladimir Putin a dat ordinul. Decizia de care toți se temeau, în plin război: Este...
Femeia cu cei mai mulți copii din lume. Suferea de un sindrom rar întâlnit
O mireasă și-a părăsit soțul, la doar 12 ore după nuntă. Ce i-au făcut socrii,...
Soțul doctoriței Gavril, lovitură de grație! E terifiat!
Cu ce i-a așteptat soacra Gabrielei Cristea fiul și nora, la întoarcerea din vacanță? Tavi...
Sabrina Voinea face terapie după înfrângerea de la Jocurile Olimpice: "Am fost aproape să chem...
BANCUL ZILEI. Bulișor: - Tată, spune-mi, de ce bărbaţii de la noi nu pot avea...
Alan Shepard, primul american în spațiu și singurul om care a jucat golf pe Lună