Prima pagină » Actualitate » Prețul ireal cerut de un restaurant din provincia Toscana pentru a tăia 13 felii de tort. Sărbătoritul a înlemnit când a văzut nota de plată

Prețul ireal cerut de un restaurant din provincia Toscana pentru a tăia 13 felii de tort. Sărbătoritul a înlemnit când a văzut nota de plată

Prețul ireal cerut de un restaurant din provincia Toscana pentru a tăia 13 felii de tort. Sărbătoritul a înlemnit când a văzut nota de plată
Royal cake. Crown. Garnished with candied cherry.

Un client a mers într-un restaurant din provinia Toscana pentru a-și sărbători ziua de naștere. Printre altele, sărbătoritul a cerut să i se taie tortul luat de la cofetărie, pentru a fi împărțit invitaților. A rămas uimit, însă, în momentul în care a văzut nota de plată. Vezi mai jos cât au cerut angajații pentru a tăia 13 felii de tort.

Un client a plătit 45 de euro pentru un tort aniversar, în Arezzo din provincia Toscana. Însă, sărbătoritul a rămas uimit când a aflat cât a costat să îi fie tăiat desertul în 13 porții. Situația a avut loc în urmă cu câteva zile, pe 22 august. Atunci, a mers alături de cei dragi într-un local în care să își serbeze ziua de naștere. Desertul a fost cumpărat din timp, de la o cofetărie, și transportat la restaurant. Însă, nu s-ar fi gândit vreo clipă că angajații restaurantului din Toscana o să-l taxeze pentru tăierea tortului.

Vezi și În România, cafeaua e mai SCUMPĂ decât în Spania sau Italia. Cu cât e mai mare preţul unui cappuccino sau al unui espresso

Vezi și Cât costă o porție de HAMSII cu cartofi prăjiți, la „împinge tava” în Eforie Nord. Un turist și-a scos telefonul mobil și a făcut poze

Cât a plătit un client pentru ca restaurantul să îi taie 13 felii de tort, în provincia Toscana

Angajații i-au cerut 58,50 de euro (aprox. 290 de lei)  pentru a tăia tortul luat de la cofetărie. În total, nota de plată a fost de 659,10 euro (aprox. 3.285 de lei, la cursul actual al BNR). Clientul și-a arătat nedumerirea și nemulțumirea față de taxa impusă de restaurant. Inițial, bărbatul întrebase dacă angajații pot tăia tortul și, apoi, să aducă farfuriile la masă. Angajații au răspuns pozitiv la întrebarea clientului, însă nu s-ar fi gândit că va fi taxat pentru acest serviciu.

„Servim mâncăruri de producție proprie, așa că încercăm să-i descurajăm pe cei care aduc lucruri din afară. Dacă luăm în considerare că în Arezzo taxa de serviciu este de 2,5 euro de persoană, nu există vreo mare diferență. Restaurantul meu este responsabil pentru cheltuielile cu plata chelnerului, cea a mașinii de spălat vase și a altor servicii conexe. Cumva trebuie să le recuperăm”, a precizat proprietarul restaurantului din provincia Toscana, arată Corriere Fiorentino.

Sursă foto: Envato

A căpătat experiență în trustul Intact Media Group și a activat, ulterior, în echipa Kanal D. În 2019 s-a alăturat trustului Gândul Media Network, semnând articole în CIAO, VERDICT, CANCAN ... vezi toate articolele

Citește și