PRODUSUL pe care nu trebuie să-l comanzi niciodată de la McDonald’s. O angajată a explicat motivul
Abbie Selby, o tânără în vârstă de 20 de ani care lucreaza la McDonald’s, îi avertizează pe clienți să nu comande „cafea normală” la restaurant, deoarece personalul „greșește întotdeauna”.
Ea a vorbit, pe rețelele de socializare, despre lucrurile frustrante cu care trebuie să se confrunte în timp ce lucrează la lanțul de fast-food – inclusiv clienții care sunt neclari cu privire la comenzile lor, notează Dailystar.co.uk.
Abbie a recreat câteva dintre conversațiile pe care le-a avut cu clienții la serviciu:
- Abbie: „Bună, bun venit la McDonald’s, ce pot să vă aduc în această dimineață?”
- Iar clienta din fața sa a răspuns: „O să iau o porție dublă de cârnați și Egg McMuffin cu o cafea normală, vă rog!”
Abbie a încercat, apoi, să explice opțiunile de cafea pe care le au, dar a fost întreruptă de clientul care nu dorea un „latte sau cappuccino”, deoarece a reiterat că vrea doar „cafea normală, normală”.
Așa că, a pus o cafea albă pe bon și, câteva clipe mai târziu, clienta a sosit foarte dezamăgită de băutura sa:
- „Tocmai mi s-a dat o cafea albă, când am cerut în mod special o cafea neagră.”
- Iar Abbie a răspuns: „Îmi pare rău, trebuie să fi fost greșeala mea. Ai spus cafea normală, așa că m-am gândit doar la cafea albă. Așa că o să schimb asta pentru tine”
Lucrătorii McDonald’s au acceptat comentariile de pe TikTok, fiind de acord cu Abbie cu privire la frustrările ei, scriind:
- „De aceea lucrez la bucătărie și nu la mașină sau în față”.
- Un altul a spus: „Totul este adevărat”.
- Un al treilea a adăugat, ironic: „Nu am timp să mi se facă o altă cafea, dar am timp să mă plâng”.
Cu toate acestea, alți oameni au sugerat că ar trebui să întrebe clienții, concret, dacă își doresc cafeaua neagră sau albă.
- Un utilizator a argumentat: „Dacă cer o cafea normală, spun doar alb sau negru. Problemă rezolvată”.
- Un altul a scris: „Pentru a fi corect, a numi o cafea neagră o cafea normală sau obișnuită are, de fapt, sens”.
Cafeaua albă este prăjită pe jumătate, la o temperatură mai scăzută, boabele fiind ca o fasole de culoare albicioasă, care are mai multă cofeină, deoarece este prăjită mai puțină cofeină.