Profesorul universitar Ciprian Ciceu l-a ATACAT cu briceagul, într-un club, pe fiul unui politician. A fost nevoie de intervenția bodyguarzilor

Publicat: 10/08/2024, 08:00

Profesorul universitar Ciprian Ciceu a fost implicat într-o altercație care a avut loc într-un club de lux din zona Parcului Herăstrău și ar fi scos cuțitul la fiul unuia dintre cei mai bogați politicieni. Profesorul Ciceu este un afacerist de succes dar este, totodată, un apropiat al temutului clan al Caranilor.  

Procurorii DIICOT au declanșat, în noiembrie anul trecut, o amplă acțiune pentru destructurarea clanului Caran, condus cu autoritate de temutul Costel Răducanu. În dimineața descinderilor, doi dintre frații acestuia, Aurel și Emil Răducanu, au fost ridicați direct dintr-un local situat de bulevardul Decebal, din București. Printre cei care s-au aflat alături de cei doi s-a numărat și omul de afaceri Ciprian Ciceu.

Supranumit și „Lupul din Pipera”, Ciprian Ciceu a predat, în 2022, la Universitatea Româno-Americană. El le-a predat studenților de la programul de studii universitare de masterat „Finanțe și Tehnologii Financiare”, din cadrul Facultății de Finanțe și Contabilitate, cursul „Blockchain și tehnologii financiare”.

Totodată, Ciprian Ciceu este și profesor la BeTrader Academy, una dintre cele mai importante organizații de formare din domeniul FinTech din Europa.

Candidat la Primăria Sectorului 1

În noiembrie 2019, afaceristul a lansat, la Dubai, prima criptomonedă privată românească, iar în 2020 a candidat din partea Partidului Re:Start România la funcția de primar al Sectorului 1.

Ciprian Ciceu a locuit un timp în Belgia, țară în care a deschis primul restaurant românesc, un motel, un bar, o discotecă și încă un restaurant.

Totodată, bărbatul este și un apropiat al Caranilor. Mai mult, sunt chiar rude, în condițiile în care Ciceu l-a botezat pe copilul fiicei lui Aurel Caran.

Potrivit unor surse Gândul, profesorul universitar a mers, la sfârșitul săptămânii trecute, la clubul Nuba, din Parcul Herăstrău, unde s-a întâlnit cu mai mulți prieteni.

Sursele citate au precizat că, la un moment dat, o persoană de la masa lui Ciprian Ciceu ar fi avut un conflict cu iubita lui Eduard Rusu, supranumit și „prințișorul de la Tărtășești”.

Rusu a vrut să apere onoarea iubitei sale

Rusu s-ar fi ridicat să-i ia apărarea, moment în care ar fi fost atacat de profesorul universitar Ciceu, care, fără să stea pe gânduri, ar fi scos un briceag. Conform martorilor, bărbatul cuțitar ar fi fost oprit de agenții de pază, care ar fi intervenit înainte să se producă o eventuală tragedie și au calmat spiritele fără să folosească forța.

Tatăl lui Eduard Rusu a fost, ani la rând, primarul comunei Tărtășești, din județul Dâmbovița. În perioada în care și-a exercitat mandatul, acesta a fost considerat cel mai bogat primar din România.

Fiul său, Eduard, a mai fost implicat într-un incident violent și în vara lui 2023, chiar de ziua lui de naștere. Atunci, acesta a fost bătut de temuții Constantin Raiciu, zis Litrașu, Marius Alecu, zis Bebino, și Alexandru Stoica, alias Aticu, trei dintre cei mai periculoși interlopi, după ce s-au certat din cauza unor dedicații muzicale.


CITEȘTE ȘI:

Sângerosul Fardin Amet va fi extrădat în SUA. Deși este deosebit de periculos, liderul interlop a fost eliberat din arest

Câți BANI câștigă cei care reciclează PET-uri zilnic: „Așa îmi plătesc chiria, întreținerea, lumina, apa”

Avem dovada! Cartea lui Ciucă NU EXISTĂ! Pe ce a cheltuit PNL 2 mil. € + Cum l-a “acoperit” directorul Bibliotecii Naționale pe liderul liberal

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Doamna cu coasa” - porecla uneia dintre doctorițele arestate în dosarul de la Sf. Pantelimon
L-am găsit după ce s-a ascuns! Primele imagini cu Alfred Bulai, după mega-scandalul care a...
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a...
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la...
VIDEO Bătaie la o sală de fitness din Timișoara din cauza unor glume pe TikTok....
Cum arată acum Andrei Găluț, solistul de la Goodbye To Gravity, la aproape 9 ani...
O tânără mămică a fost găsită fără viață, la câteva luni după ce a născut
Mister total după prăbușirea avionului cu 61 de pasageri în Brazilia. Martorii povestesc scene cumplite...
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care...
Pensiile vor fi recalculate în funcție de salariul mediu brut din ultimele decenii! Cine sunt...
Arde, uite cum arde! Top vedete din România în costume de baie minuscule: Antonia, Daniela...
Care e limita de viteză pe poduri? Șoferii riscă amenzi usturătoare
15 copii cazaţi la Păltiniş au ajuns la spital cu simptome de enterocolită. A fost...
Un submarin a găsit ceva CIUDAT sub apă, apoi a DISPĂRUT de pe fața pământului
Guvernul a dat ordin. Limită la bani, maxim 20%. Toată lumea va fi controlată
Rețetă ușoară pentru zilele de vară. Tartă cu brânză și ceapă roșie
Alina Ceușan a născut! Prima imagine cu fetița ei. Ce a povestit influencerul despre naștere
''Stătea pe scaun și deodată...' - Mihai a făcut infarct în avion și a murit:...
Carmen de la Sălciua vorbește despre divorțul părinților: „Mama ne-a luat și am plecat. Plecarea...
David Popovici, imaginea care a făcut furori printre fani: "Fără aere de supervedetă"
BANCUL ZILEI. BECALI aude de un jucător super bun, undeva prin Afghanistan, și îl aduce...
Un os incredibil de mic ar putea rezolva un mister din arborele genealogic al oamenilor