Prima pagină » Actualitate » Rețetă cu 5 ingrediente pentru cel mai bun LANGOȘ. Cum se prepară aluatul și ce umpluturi să folosești

Rețetă cu 5 ingrediente pentru cel mai bun LANGOȘ. Cum se prepară aluatul și ce umpluturi să folosești

Rețetă cu 5 ingrediente pentru cel mai bun LANGOȘ. Cum se prepară aluatul și ce umpluturi să folosești
Delicious,Langos,In,The,Market.,Langos,Is,A,Traditional,Hungarian

Pentru a prepara un langoș perfect și delicios, vei avea nevoie, inițial, de 5 ingrediente. Apoi, trebuie să te decizi asupra umpluturii. Iată rețeta pe care ai putea să o urmezi pentru a pregăti cei mai buni langoși.

Langoșul ar putea fi considerat un produs sățios, dar și o gustare delicioasă care poate tăia pofta de dulce. Prepararea sa va necesita cinci ingrediente de bază. Apoi, se adaugă umplutura dorită – brânză cu mărar, smântână, cremă de ciocolată, dulceață, gem, marmeladă. Desigur, în funcție de propriile preferințe.

Rețeta pentru un langoș perfect conține următoarele ingrediente:

  1. O jumătate de kilogram de făină;
  2. 350 de mililitri de lapte;
  3. O linguriță de sare;
  4. 25 de grame de drojdie proaspătă;
  5. Ulei pentru prăjit.

Cum se prepară rețeta de langoș

Într-un bol încăpător se va adăuga făina, în mijlocul căreia se va facă o gaură. Apoi, se adaugă cele 25 de grame de drojdie proaspătă mărunțită și se toarnă laptele călduț peste compoziție. Aceasta va fi lăsată 10 minute, pentru a se activa drojdia. Apoi, după ce s-au scurs cele 10 minute, se va începe frământatul aluatului și se adaugă lingurița de sare. Aluatul se va frământa până când nu se mai lipește de palme.

Apoi, după frământare, bolul în care se află aluatul se va acoperi cu un prosop și se va lăsa la dospit timp de 60 de minute. Acesta trebuie să își dubleze volumul. Odată ce aluatul a crescut suficient, se va împărți în 8 secțiuni (bile) și se vor întinde pe o suprafață curată, ușor presărată cu făină. Între timp, încinge uleiul într-o tigaie, arată romaniatv.net.

Pentru a ieși un langoș perfect, acesta trebuie lăsat să se prăjească până când capătă o culoare aurie. Pentru a elimina excesul de ulei din langoși, pune-i pe șervețele din hârtie. După ce ai prăjit langoșii, adaugă umplutura dorită și bucură-te de un gust perfect!

V-ar putea interesa și:

Ce tip de făină să folosești pentru un aluat perfect de cozonac. Ce trebuie să conțină

Chef Florin Dumitrescu dezvăluie cele 11 ingrediente pentru o salată de boeuf perfectă! Rețeta tradițională pregătită pas cu pas

Ce cantitate de CARNE să folosești pentru 100 de sarmale. Ce condimente să adaugi în preparat pentru un gust unic

REȚETĂ de pizza de post, cu blat de mălai. Este simplă, rapidă și delicioasă

Sursă foto: Shutterstock

A căpătat experiență în trustul Intact Media Group și a activat, ulterior, în echipa Kanal D. În 2019 s-a alăturat trustului Gândul Media Network, semnând articole în CIAO, VERDICT, CANCAN ... vezi toate articolele

Citește și