Robert de la INSULA IUBIRII, cercetat pentru cruzime față de animale, după ce ar fi aruncat doi pisoi de la balcon. Una dintre feline a suferit răni

Robert de la INSULA IUBIRII, cercetat pentru cruzime față de animale, după ce ar fi aruncat doi pisoi de la balcon. Una dintre feline a suferit răni
Sursa foto: Facebook/Insula Iubirii
Publicat: 18/07/2024, 10:00
Actualizat: 18/07/2024, 11:07

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Dolj au demarat cercetări într-un dosar penal cu privire la rănirea intenționată a animalelor, după ce unul dintre concurenții de la Insula Iubirii a fost acuzat de iubita sa că i-ar fi aruncat motanii de la balcon.

Ca urmare a informațiilor apărute în spaţiul public, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Dolj s-au sesizat din oficiu și desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea cu intenție a animalelor.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că, în anul 2023, un tânăr de 29 de ani, din Craiova, ar fi aruncat de la etajul 1, al locuinței iubitei sale, de 28 de ani, din Bragadiru, județul Ilfov, doi motani, unul din aceștia suferind răni.

Ulterior, în cursul aceluiași an, cel în cauză ar fi alungat animalele din locuința sa, din Craiova și până în prezent acestea nu au mai fost găsite, aspecte prezentate de cei doi în cadrul emisiunii Insula Iubirii, Sezonul 8 de la Antena 1.

Ce s-a întâmplat de fapt?

Încă de la debutul emisiunii, telespectatorii au cunoscut drama neștiută prin care Bianca Mitroi a trecut – cu puțin timp înainte de începerea emisiunii – după ce iubitul ei Robert Braia a încercat să scape de cele două pisici ale sale. Bărbatul a s-a confesat ispitei Lala despre faptele sale.

Deși formează un cuplu de un an, se poate spune că relația lor de iubire este desprinsă din filmele horror. Cei doi au venit la Insula iubirii să-și testeze relația aflată într-un mare impas.

Înainte de a forma un cuplu, Bianca, o iubitoare de animale, avea doi motani, care au devenit imediat motivul pentru care iubitul ei, Robert, s-a simțit neglijat în relație. Pentru a nu avea concurență, bărbatul a pus la cale un plan diabolic. Mai exact, a încercat să scape de cei doi motani fără a ține cont de urmări. Se pare că scenariul a fost gândit în așa fel încât dispariția animalelor să pară un accident produs din neatenția lui, nicidecum premeditat.

”Nu consider că am fost gelos pe ei, ci erau și încă sunt motivul pentru care noi nu putem să depășim un impas în relație. (…) Nu voiam sa fiu doar eu și atât. Eu i-am zis că sunt și alergic la motani. (…) Pe mine m-a adus în pragul disperării sincer, și de asta am făcut ce am făcut’, a declarat Robert Braia, la Insula Iubirii, potrivit Cancan.ro

Robert Braia a povestit cum a încercat, de fapt, să scape de pisicile Biancăi făcându-le rău. Împachetând povestea într-un banal accident, iubitul Biancăi a povestit – cu zâmbetul pe buze – cum a lăsat geamul deschis la balcon și a speriat pisicile.

”I-am speriat pisicii și au căzut de la balcon. Era unul jos, pe care l-am recuperat, dar unul dintre ei a plecat prin cartier. Am mers și l-am căutat  – și fără să știe ea – și l-am adus înapoi. După ce l-am adus înpoi – eu las geamul deschis des – și într-o seară au plecat amândoi. Eu nu o iubeam când am făcut chestia aia. Pe parcurs am început să ne iubim și a aflat fix cu o zi înainte să mergem la Insula iubirii.

I-am dat parola de la telefonul meu – singura femeia căreia i-am permis – și s-a apucat să verifice. A văzut conversația din septembrie, de acum 6 luni. A văzut cum eu vorbeam cu un prieten cum să scap de pisici. Eu regret acum că am făcut chestia asta, dar ea nu înțelege”, a spus Robert.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unul dintre polițiștii care i-au prins pe suspecții crimei din Vaslui este Marian Godină. Cum...
Nu e iluzie optică! Ce și-a construit în balconul apartamentului acest bărbat din Cluj-Napoca
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
O grădină din Teleorman, plină cu palmieri, face furori pe internet. "Mulți nu cred că...
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost...
“Voia să lupte” | Ultimele clipe din viața lui Shannen Doherty. Medicul actriței, dezvăluiri sfâșietoare
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat de la...
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în...
O familie de români din Suedia se luptă pentru a-și recupera cele două fete. Sara...
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Este legal să treci pe roșu pentru a face loc ambulanței sau pompierilor? Ce spune...
Germania va reduce ajutorul militar pentru Ucraina în 2025, în ciuda posibilităţii ca Trump să...
De ce poartă ALB jucătorii de la Wimbledon? Mulți știu GREȘIT!
Lege pentru românii care locuiesc la CASĂ. Vor scăpa de obligație
Bianca Drăgușanu, săltată de poliție. E vizată într-un dosar de evaziune fiscală
Oana Roman i-a deschis proces penal fostului soț, acuzându-l de abandon de familie. Ce a...
„Ne-am potolit cu furatul” Reciclarea PET-urilor a devenit o afacere profitabilă! Cât câștigă românii pe...
Cristina Cioran, destăinuiri cu lacrimi în ochi despre momentul în care și-a adus pe lume...
Incendiu violent într-un mall: cel puțin 16 persoane au murit. Unde s-a produs tragedia
BANCUL ZILEI. Profa: – Bulă, te-am rugat să desenezi o vacă și iarbă. Văd doar...
Tinerii sunt atât de nefericiți încât au schimbat o parte fundamentală a vieții