Prima pagină » Actualitate » Și-a dat demisia în MERS? Ireal cum și unde și-a parcat scuterul un livrator Glovo din Cluj-Napoca

Și-a dat demisia în MERS? Ireal cum și unde și-a parcat scuterul un livrator Glovo din Cluj-Napoca

Și-a dat demisia în MERS? Ireal cum și unde și-a parcat scuterul un livrator Glovo din Cluj-Napoca

Imaginea zilei în traficul clujean! Ce a putut să facă un livrator de mâncare, în plină stradă.

Un livrator de mâncare de la Glovo și-a abandonat pur și simplu scuterul la trecerea de pietoni de lângă Cinema Victoria.

Scena a fost fotografiată de un șofer, dar nu se știe exact ce anume s-a întâmplat în „ecuația” respectivă.

„Scuter Glovo parcat la semafor pe banda de mars”, a reclamat un clujean.

Ori scuteristul s-a săturat de muncă și a demisionat în stil mare, ori a rămas fără carburant, ținând seama de traficul infernal din Cluj. Ultima variantă ar fi mai plauzibilă, scrie stiridecluj.ro.

Sursa foto: stiridecluj

Cât câștigă un livrator de mâncare, în București

Livratorii de mâncare din București câștigă sume considerabile, săptămânal, în comparație cu alte domenii de activitate. Indiferent dacă optează pentru bicicletă, scuter sau mașină, veniturile depășesc uneori salariul unui profesor.

În București, cererea pentru livrări începe să crească începând cu mijlocul săptămânii, iar munca devine mai solicitantă după ora 18:00, conform datelor unei companii de livrare. De altfel, un sfert dintre comenzile din ultimul an au fost plasate între orele 18:00 și 20:00.

„Glovo” exista și pe vremea lui Ceaușescu

În anii ´70, Clujul devenea notoriu pentru inițiativa alimentarei locale, care începuse, în premieră în țară, să distribuie lapte la domiciliu. Este vorba de casa de comenzi a magazinului local, Magazinul „Sora”, care livra sticle de lapte acasă, așa cum se relata, 1972, într-o secvență din jurnalul sonor de actualități „Săptămâna în imagini – Carnet de reporter”.

Reportajul video de la acum deja o jumătate de secol, produs de produs de Studioul Cinematografic Alexandru Sahia, prezintă acestă activitate de comerț cu totul aparte pentru acei ani.

Casele de comenzi funcționau și în alte zone ale țării și livrau și alte bunuri, comandate prin telefon, dar plasarea unei comenzi era un calvar. „Stăteam la telefonul ăla câteva ore bune: suna veșnic ocupat.

Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții ... vezi toate articolele

Citește și