Chef FOA, fostul jurat de la MasterChef, prins marți drogat la volan cu cocaină și marijuana, deține un restaurant în exclusivist axat pe „street food” și „live cooking” în nordul Capitalei unde și prețurile sunt „high”.
În localul lui Chef FOA situat într-una dintre cele mai bune zone ale Capitalei, pe lângă Lacul Herăstrău, poți servi o supă de curcan cu tăiței care costă 17 lei sau o ciorbă de pleurotus (ciuperci n.red) la 16 lei. Printre preparatele sofisticate regăsim și o quesadilla cu vită și cheddar la 34 de lei, limbă de vită cu măsline la 31 de lei sau o porție de somon robatta pentru care clienții restaurantului plătesc 42 de lei.
Chef FOA, pe numele său real Florin Scripcă a fost prins, ieri, drogat la volan în Piața Charles de Gaulle, București. Fostul jural de la MasterChef a ieșit pozitiv la cocaină și marijuana. Mai mult, asupra lui au fost găsite și 4 țigări confecționate manual ce aveau un miros puternic înțepător. Acestea au fost trimise la laborator în vederea depistării substanțelor care se află în compoziție.
Polițiștii au deschis un dosar penal în REM pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal în concurs cu prevederile Legii 143/2000, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.
Florin Scripcă, pe numele său adevărat, a devenit celebru în România când a mai fost jurat al emisiunii ”Masterchef”, iar apoi a fost un participant activ în rețelele de socializare. Chef Foa are 40 de ani și și-a început cariera ca bucătar în Londra. A fost angajat o perioadă angajat la compania de catering a celebrului bucătar Jamie Oliver, conform presei mondene.