„Țeapă” de 110 lei! Ce a primit un turist român care a comandat un piept de pui la grătar, în Vama Veche
Vara este perioada de concedii în care românii, dacă nu ajung pe plajele din Grecia sau Bulgaria, se duc pe litoralul românesc, în speranța că se vor relaxa și se vor simți bine.
Însă, nu de puține ori, experiența din vacanță lasă un gust amar, nefiind una tocmai plăcută.
Recent, un bărbat a împărtășit pe un grup de Facebook ce a pățit atunci când a comandat un piept de pui la grătar, în Vama Veche.
”Să tot mănânci în Vama. 110 lei meniu felul 1+felul 2. Pui făcut în sânge. Au auzit ei ceva că se face în unele locuri carne în sânge da n-au nimerit puiul asta deloc”, a scris turistul.
Părerile internauților au fost împărțite. Dacă unii spuneau că au mâncat foarte bine în localul cu pricina, alții au lăsat comentarii haioase.
”Trebuia să întrebi ospătarul dacă nu cumva aude și el din farfuria ta un cotcodăcit…”, ”E vorba de salmonella, nu de cai verzi pe pereți. Alarme se trag în situații de astea, abandonează principiul nociv românesc, Dorele, nu merge și așa…”, ”Din păcate cam slăbuț cu mâncarea în Vama sezonul asta. S-a văzut efectul inflației. Calitatea a scăzut drastic peste tot!”, au fost doar câteva dintre comentarii.
Ce a primit un client după ce a comandat o pizza calabrese
Nu numai în Vama Veche se întâmplă eșecuri culinare. Recent, o femeie din Iași a iesit la o pizzerie, însă ce a primit nu a fost tocmai pe gustul ei.
”Nota minimă – 1.servire. 2 atitudinea ospătar. 3. faptul ca trebuie sa cunoaștem noi limba italiana si toate ingredientele ( nu este evidențiat în meniu ce este picant), am fost cu copilașul. 4. Răspunsului ospătarului :’asta este problema dumneavoastră’ ca nu am ghicit că este PICANT!!! 5. A fost a doua oară și ultima, timpul de așteptare 25 – 30 minute! 6. Blatul aproape inexistent. 7. De evitat!”, a fost mesajul femeii.