Prima pagină » Actualitate » „Timp de așteptare 80 MINUTE! Nota de plată 175 ron!” Așa arată o porție de mici cu cartofi prăjiți, într-un restaurant din Constanța

„Timp de așteptare 80 MINUTE! Nota de plată 175 ron!” Așa arată o porție de mici cu cartofi prăjiți, într-un restaurant din Constanța

Este perioada concediilor și – dincolo de amintirile frumoase – românii „adună” și unele experiențe mai puțin plăcute.

Ai grijă unde mănânci pe litoral! Este un sfat foarte popular, dar, după cum știm, socoteala de acasă nu se „împacă” mereu cu cea din vacanță, mai ales când ne pătrunde foamea.

Iată ce a pățit un turist la un restaurant din Constanța. Postarea originală, mai jos:

„AZI, PUB & Bistro Tomis, zona Peninsulă, Muzeul de Istorie Națională Constanța
Ce a primit de mâncare azi un constănțean:
”Execrabil…..! Așa arată o farfurie cu mici și cartofi „prăjiți” la PUB & Bistro Tomis
Absolut tot ce am comandat azi a fost fie over cooked, fie vechi, fie necomestibil!
Bucătarul de pe tura de azi ar trebui concediat urgent!
Timp de așteptare 80 minute!
Nota de plată 175 RON!”, scrie acesta pe Facebook.

Așa cum ne-a obișnuit mediul online, secțiunea de comentarii „a explodat”.

Unii iau apărarea localului: „Din zona peninsulară după Pizzico ca și preferință a mea este Terasa Tomis!”, scrie cineva.

„Nu știu dar eu am fost pe 14 iunie și a fost bună mâncarea, servirea impecabilă și nu am nicio treabă cu nimeni din acel Pub”, povestește un alt turist.

„Servirea ireproșabilă și mâncarea gustoasă din trecut nu garantează calitatea și în ziua de azi!”, răspunde administratorul paginii „Constanța MEA”, unde a fost publicat mesajul.

„Ce mai proastă mâncare. Evit acest pub, mâncare de proastă calitate”, scrie altcineva.

„Dar de ce ați golit farfuria dacă nu v-a plăcut?”, remarcă o femeie.

„Fraier dacă a mâncat și dacă a plătit!”, mai scrie cineva.

Sursa foto: Facebook

Cu ce preț se vinde o simplă omletă la o terasă din Eforie Nord, acum, în iunie 2023

Venirea verii îi face pe mulți români să își planifice concediul pe malul mării, dar mulți sunt oarecum îngrijorați de prețurile de pe litoral.

Și nu e de mirare, pentru că localurile au, în general, prețuri destul de mari. Însă e bine de știut că există localuri care au, totuși, prețuri decente.

Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții ... vezi toate articolele

Citește și