Prima pagină » Actualitate » Trucul care prelungește viața bradului de Crăciun NATURAL. La ce să fii atent

Trucul care prelungește viața bradului de Crăciun NATURAL. La ce să fii atent

Trucul care prelungește viața bradului de Crăciun NATURAL. La ce să fii atent

V-ați gândit vreodată care ar putea fi trucul care prelungește viața bradului de Crăciun natural? În această perioadă, astfel de brazi sunt comercializați în piețe și în diverse centre. Însă, unii dintre ei, la o lună de la achiziție, începe să li se scuture pinii sau să se usuce.

Atunci când achiziționezi un brad natural din piață sau un centru comercial, tot ceea ce îți dorești, poate, este să rămână verde și fresh. Însă, la ce trucuri ai putea apela pentru a menține bradul în viață cât mai mult timp? În primul rând, acesta trebuie să fie depozitat într-o spațiu aerisit corespunzător. Trunchiul bradului trebuie să fie hidratat corespunzător.

Trucul care prelungește viața bradului de Crăciun natural

Înaint de a-l pune în suport, asigură-te că trunchiul bradului de Crăciun are suficientă apă. De altfel, suportul bradului trebuie să fie generos ca spațiu, pentru ca trunchiul să absoarbă umiditatea. Înainte de a pune trunchiul în suport, puteți tăia câțiva centimetri din bază.

Totodată, pentru a prelungi viața bradului, se poate adăuga un praf de scorțișoară în apa din suport. Deși este un ingredient utilizat în bucătărie sau diverse băuturi, scorțișoara poate fi un element benefic bradului de Crăciun. Aceasta poate să ajute la prevenirea formării mucegaiului și a bacteriilor, arată Playtech.

De asemenea, este important și modul în care decorați pomul de Crăciun. Pentru a nu îndoi ramurile și nici să se usuce prea repede, ar fi ideal să nu decorezi bradul cu elemente grele.

V-ar putea interesa și:

Sursă foto: Envato – caracter ilustrativ

A căpătat experiență în trustul Intact Media Group și a activat, ulterior, în echipa Kanal D. În 2019 s-a alăturat trustului Gândul Media Network, semnând articole în CIAO, VERDICT, CANCAN ... vezi toate articolele