Trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace, depus la capelă. Fratele influencerului: ”Acum 5 zile am vorbit cu el, mi se părea că era OK, puțin obosit”

Publicat: 23/07/2024, 12:29
Actualizat: 23/07/2024, 13:32

Familia și apropiații influencerului Andrei Pârvan, alias ”Versace”, se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum. Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus la o capelă din cartierul Berceni. Influencerul va fi înmormântat, marți, în același cimitir unde își dorm somnul de veci și bunicii săi. Cunoscuții și prietenii lui Versace au venit la capelă să-și ia rămas bun de la influencer. Distruși de durere, părinții și fratele lui Andrei Pârvan coordonează ultimele detalii ale funeraliilor.

Andrei Pârvan, cunoscut în mediul online drept ”Versace”, va fi înmormântat marți. Familia acestuia a ridicat, în cursul dimineții, de la firma de pompe funebre, sicriul cu trupul neînsuflețit al influencerului, apoi mașina mortuară s-a îndreptat către o capelă din cartierul Berceni.

Vizibil afectați de moartea prematură a fiului lor, părinții lui Adrian Pârvan se ocupă de ultimele detalii ale funeraliilor. Acesta va fi înmormântat în același cimitir unde își dorm somnul de veci și bunicii săi.

Prietenii și cunoscuții influencerului au început să vină la capelă pentru a-și lua rămas bun de la Versace.

Nu se mai văzuse cu fratele său de un an

Un rebel din fire încă de când era mic, așa cum este descris de propriul său frate, Versace nu avea o relație foarte apropiată cu acesta. Cei doi nu se mai văzuseră de acum un an, iar ultima dată când acesta a primit un semn de viață de la Andrei a fost în urmă cu cinci zile.

Influencerul i-a transmis atunci fratelui său, Mihai, un mesaj de la mulți ani. Mihai spune că fratele său părea puțin obosit, dar era bine.

L-am iubit și mereu va rămâne în sufletul meu. A fost un băiat deosebit, foarte generos de fel, când putea, dădea și ce nu avea, de multe ori, și da, într-adevăr, mai mereu a fost un pic rebel, dar, per ansamblu, a fost un băiat deosebit, un frate deosebit. Într-adevăr, nu am mai discutat chiar așa de des, ultima dată când ne-am văzut a fost acum un an, dar reluasem legăturile să vorbim mai demult și chiar și de ziua mea, acum 5 zile, mi-a dat un mesaj de la mulți ani. Acum 5 zile am vorbit cu el, mi se părea că era OK, poate puțin obosit, cum este el după weekend”, a declarat, pentru Gândul, Mihai, fratele lui Andrei Versace.

”Mereu i-a plăcut viața asta mai pe lux, mai pe opulență”

Mihai povestește că, încă de când era copil, fratelui său, care a devenit o adevărată vedetă în mediul online,  i-a plăcut viața luxoasă.

Îi plăcea viața, lui de mic i-au plăcut chestiile de mondenități, poate toți le avem, unii mai mult, alții mai puțin, dar lui mereu i-a plăcut viața asta mai pe lux, mai pe opulență, cum zicea el”, a mai adăugat Mihai, fratele lui Andrei Versace.

Vestea morții lui Andrei a căzut ca un trăsnet asupra familiei sale.

Foarte greu, cumplit, a fost și în weekend, vă dați seama, eram, nu mai știam exact ce să facem, că așa vin veștile astea, de obicei, nu mai știi ce să mai faci, din păcate, dar am reușit să îi mobilizez și pe părinții mei și să încercăm să ne adunăm și să trecem peste acest moment”, a mai spus Mihai.

Legiștii nu au găsit leziuni interne și externe

Influencerul Andrei Pârvan, cunoscut în mediul online ca Andrei Versace, a fost găsit mort, sâmbătă, în apartamentul său dintr-un complex rezidențial de lux din Sectorul 1 al Capitalei. Legiștii nu au găsit leziuni interne și externe, dar rezultatele care vor lămuri ce s-a întâmplat vor veni peste un an, au spus, în exclusivitate pentru Gândul, surse din ancheta privind moartea lui Andrei Versace.

La necropsie, legiștii au prelevat și probe pentru a stabili dacă Andrei Versace a consumat substanțe stupefiante sau a luat medicamente înainte de a muri.

Rezultatele acestor investigații vor dura însă mai bine de un an. Fără aceste date de la legiști, anchetatorii nu vor putea decide ce fac mai departe cu dosarul.

CITEȘTE ȘI:

Ultimul mesaj postat de Andrei Versace. Intrase în conflict cu interlopul Fane Căpățână

Andrei VERSACE era anchetat de procurori, după ce ar fi FURAT o mașină de 40.000 de euro. Proprietarul autoturismului l-a bătut cu lopata

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Descoperirea care ne face să regândim modul în care a apărut viața pe Pământ”. Ce...
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi...
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Rechinii din largul coastei Braziliei au fost testați pozitiv la cocaină. Experții trag un semnal...
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
S-a transformat total în câteva luni: acuzată că a luat OZEMPIC pentru a slăbi! Vedeta...
Vremea 23 iulie - 19 august 2024. De joi, temperaturile scad în toată ţara. Val...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Oamenii de ştiinţă sunt uimiţi de „oxigenul întunecat” din adâncurile oceanului Pacific
Un telescop de pe orbita Pământului, LOVIT de un obiect cu viteză foarte mare
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Bianca Drăgușanu a avut dreptate. Bădălău a călcat strâmb de mai multe ori
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la...
Experiența paranormală prin care a trecut Lidia Buble! Artistei nu i-a venit să creadă ce...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Cromozomi antici de mamut lânos, descoperiți în piele veche de 52.000 de ani