Denisa-Gabriela Coadă a plecat de la locuința sa din Mahmudia, județul Tucea, în noaptea de marţi spre miercuri și nu a mai revenit. Fata ar fi dispărut după ce a citit „Pisicile Războinice”, iar acum a fost găsită, la sute de kilometri de casă, în gara din Timișoara.
Update: Denisa a fost găsită la sute de kilometri de casă
„Adolescenta a fost găsită cu sprijinul poliţiştilor din Timişoara, urmând să fie condusă la un centru de primire D.G.A.S.P.C. Timişoara. Din primele discuţii purtate cu aceasta nu au rezultat indicii că ar fi fost victima vreunei infracţiuni”, a anunţat IPJ Tulcea.
ȘTIRE INIȚIALĂ
Denisa a fost văzută ultima dată miercuri dimineața, ea fiind surprinsă de o cameră de supraveghere, în timp ce pleca de acasă. Ulterior nimeni nu ştie unde s-a dus, iar familia și poliția sunt pe urmele ei.
„Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, împreună cu jandarmi, pompieri și voluntari caută o minoră de 14 de ani, pe nume Denisa Gabriela Coadă, care în noaptea de 28 februarie a.c spre 1 martie a.c., a plecat de la domiciliul său, din localitatea Mahmudia și nu a mai revenit până în prezent.
Au fost efectuate căutări cu efective mărite pe raza localităților limitrofe. La acțiunile de căutare din perioada de referință, au participat polițiști din cadrul I.P.J Tulcea, lucrători I.J.J, ISU Delta Tulcea și voluntari, fiind folosite echipamente speciale, câini de urmă și o dronă”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Tulcea.
„Căutările continuă, pe rază extinsă, atât pe plan local, cât și național în vederea depistării persoanei dispărute, inclusiv cu sprijinul altor structuri operative de poliție din țară.
Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, adaugă reprezentanții Poliţiei Tulcea.
„Pisicile Războinice” s-au vândut în mai mult de 40 milioane de volume în peste 20 de țări și au apărut pe lista New York Times a celor mai vândute titluri.
De generații întregi, patru clanuri de pisici sălbatice conviețuiesc în pădure, departe de oameni. Au un cod al onoarei și prețuiesc loialitatea. Se antrenează ca războinici pentru a-și proteja Clanurile.
Se vindecă de boli cu remedii naturiste. Respectă legile statornicite de înaintași. Sunt ghidate în acțiunile lor de spiritele strămoșilor războinici, reuniți în Clanul Stelelor.
Aventurile lor conturează o fascinantă poveste despre curaj și loialitate, prietenie și iubire, și mai presus de toate despre confruntarea dintre bine și rău, adeseori despărțite – ca și în viață – de o graniță abia perceptibilă, scrie Editura ALL.