Un băiețel, în vârstă de doi ani, a MURIT la un spital din Timișoara. Părinții fac acuzații grave: „Medicii de la urgențe nu i-au făcut analize”

Un băiețel, în vârstă de doi ani, a MURIT la un spital din Timișoara. Părinții fac acuzații grave: Medicii de la urgențe nu i-au făcut analize
Publicat: 15/07/2024, 17:59
Actualizat: 15/07/2024, 18:04

Moarte suspectă la Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara, unde un băiețel în vârstă de doi ani a decedat la scurt timp de la internare. Reprezentanții instituției au declarat că micuțul suferea de o boală dificil de detectat.

Copilul în vârstă de doi ani a fost adus, cu ambulanța, la Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara, după ce familia a apelat 112, din cauză că micuțul făcuse febră.

Familia copilului susține că, odată ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a spitalului, copilul a fost inspectat doar vizual de medici, care au concluzionat că acesta are roșu în gât și trebuie consultat de un ORL-ist.

Din păcate, starea băiețelului s-a înrăutățit spre după-amiază, a făcut din nou febră, așa că mama l-a readus la UPU, la Louis Țurcanu. Copilul a murit doar câteva ore mai târziu.

„Până pe la ora 20, medicii de la urgențe nu i-au făcut analize. Copilul a avut erupții întâi în zona genitală, care apoi s-au extins. Micuțul a început să se învinețească. Medicii de la ATI au coborât și și-au dat tot interesul, tot respectul pentru efortul lor, le-au spus celor din UPU să îl trimită cât mai repede sus, să nu îl mai țină fără să intervină. […] Vă dați seama cum arăta copilul, doar părul blond i-a mai rămas, în rest s-a învinețit complet”, a declarat unul dintre membrii familiei pentru Tion.

Același membru al familiei a precizat că micuțul nu a dat semne că ar fi ceva în neregulă până vineri.

Familia mărturisește că nu vrea ca un alt copil să sufere o soartă similară, de aceea părinții băiețelului mort au solicitat o anchetă și au depus și o plângere la poliție.

„La data de 14.07.2024, la nivelul Poliției Municipiului Timișoara – Biroul de Investigații Criminale, a fost înregistrată o plângere cu privire la decesul unui minor în vârstă de 2 ani.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în continuare efectuând cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii acestui eveniment”, transmit cei de la IPJ Timiș.

Reprezentanții Spitalului Louis Țurcanu au declarat că băiețelul în vârstă de doi ani a avut o infecție cu o evoluție rapidă, greu de diagnosticat.

„Copilul a avut purpura fulminans, o boală infecțioasă greu diagnosticabilă, cu evoluție rapidă, de câteva ore. Medicii de la urgențe i-au făcut toate analizele și s-au făcut toate demersurile pentru salvarea pacientului”, a declarat medicul Mihai Gafencu.

CITEȘTE ȘI:

Mama băiețelului MORT, din cauza unei intoxicații cu insecticid, declarații, în lacrimi, din spital: „Până a venit ambulanța, el nu mai era conștient”

Un român, plecat într-o vacanță, în Turcia, cu familia, a MURIT, strivit de o mașină de teren: „Se mergea cu neglijență, șoferii au fugit”

Destin frânt la 19 ani: Iustin a MURIT într-un groaznic accident, când se întorcea de la banchet / „Primește, Doamne, un înger și ține-l lângă Tine!”

Ruxandra Radulescu
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, și-a început cariera în funcția de redactor la MEDIAFAX și Antena 3. A evoluat mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce a descoperit FBI despre Thomas Matthew Crooks, tânărul care l-a împușcat pe Donald Trump
Antonia a luat 9,98 la BAC, dar a făcut contestaţie! Cu ce notă s-a trezit...
Mireasa lui Ianis Hagi a luat microfonul de la Pavel Bartoș și a descris în...
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana...
O grădină din Teleorman, plină cu palmieri, face furori pe internet. "Mulți nu cred că...
Bombă la nunta lui Ianis Hagi! Gică Popescu a ajuns la Palatul Știrbey fără soția...
Tulburător! Actrița CELEBRĂ, diagnosticată cu scleroză multiplă. "Mi s-a spus să-mi fac planuri pentru moarte"
"Eu vreau să mă abţin". Gigi Becali, show pe ringul de dans la nunta lui...
Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...
Intoxicație suspectă la un Hotel de 5 Stele din Olimp! Autoritățile au activat Planul Roșu...
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Este legal să repari singur mașina dacă a fost zgâriată în parcare? În ce situații...
Sateliţii lui Elon Musk, în cădere liberă. O ploaie vine spre Pământ
COȘMAR la bordul Stației Spațiale! Doi astronauți, blocați de peste o lună
Banii de care trebuie să te ferești în România. Alertă pentru cu bani cash. Trebuie...
Impozitarea pensiilor. Calculele pentru 2025
„Înnebunea dacă nu se întâmpla”. Imagini „fierbinți” la Insula Iubirii. S-au ascuns în baie, dar...
Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist
Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii...
VIDEO. Îmbrânceli și bătaie pe scena festivalului Beach, Please! Cine este artistul care a fost...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am dus la bunăciunea asta în bar şi, după ce am...
Cât mai ține canicula? Meteorologii ANM au emis o nouă prognoză
×