Prima pagină » Actualitate » Un bărbat din Suceava a sunat la Poliție pentru a raporta că i-au fost furați mai mulți baloți de fân. Polițiștii au aflat că bărbatul era beat și a uitat că el însuși îi mutase

Un bărbat din Suceava a sunat la Poliție pentru a raporta că i-au fost furați mai mulți baloți de fân. Polițiștii au aflat că bărbatul era beat și a uitat că el însuși îi mutase

Un bărbat din Suceava a sunat la Poliție pentru a raporta că i-au fost furați mai mulți baloți de fân. Polițiștii au aflat că bărbatul era beat și a uitat că el însuși îi mutase

Un bărbat din comuna Fântâna Mare, județul Suceava, a fost protagonistul unei situații amuzante, după ce a sunat la Poliție pentru a raporta că i-au fost furați zeci de baloți de fân, deși uitase că el însuși i-a mutat, atunci când era în stare de ebrietate.

Incidentul, amuzant pentru unii, dar nu și pentru polițiști, a avut loc vineri seara, după ora 19:00, potrivit presei locale.

Polițiștii de la Secția de Poliție Vadu Moldovei au fost sesizați de bărbat că a mers la un teren care îi aparține, unde a strâns fân. Potrivit acestuia, ulterior, în timp ce era plecat să caute o mașină pentru transportarea fânului, cei 46 de baloți au dispărut.

Bărbatul din Suceava a recunoscut că era beat și a uitat ce a făcut

Polițiștii au făcut verificări în urma sesizării și, sâmbătă dimineață, în timp ce patrulau la Fântâna Mare, au identificat pe un teren paralel, aflat la 500 de metri de terenul bărbatului, un număr similar de baloți de fân.

În acel moment, oamenii legii l-au sunat pe bărbat și l-au chemat la fața locului, dându-și seama că, cel mai probabil, aceia erau baloții reclamați ca fiind dispăruți.

Acesta le-a spus polițiștilor că și respectivul teren îi aparține și a recunoscut că a făcut o confuzie pentru că băuse alcool în cursul zilei de vineri. Mai exact, el a recunoscut că a mutat baloții, a uitat că a făcut acest lucru și, ulterior, a crezut că i-au fost furați.

Polițiștii urmau să-i aplice o amendă în baza articolului art. 11, din Legea 61/91 R. care prevede sancțiunea pentru „alarmarea publicului, a organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol ori a organelor de menţinere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol sau, după caz, prin solicitarea intervenţiei la faţa locului, fără motiv întemeiat”, potrivit presei locale.

Autor
Daniel Matei a absolvit Facultatea de Jurnalism din București, iar de-a lungul ultimilor zece ani a lucrat pentru mai multe publicații online din România. El s-a alăturat echipei GÂNDUL.RO în ... vezi toate articolele

Citește și